Heinestams Bolagstjänst AB Avis 233

TrustScore 5 sur 5

4,9

Fick snabb hjälp av Heinestams i samband med att vi behövde öppna upp ett bolag på kort varsel. Det var i samband med årsskiftet och i princip mitt i julfirandet. Vi fick ett proffsigt bemötande... Voir plus

Strålande service! Vi är så nöjda med deras tjänst för att minska aktiekapital och återställning av aktierkapital genom fondemission. Så enkelt, bra service och även om vi hade lite gamla sake... Voir plus

Allt har fungerat klockrent och smärtfritt. Jag är ny på att köpa lagerbolag och jag hade kunnat efterfråga en tydligare bild av vilka steg som skulle tas. Min uppfattning är vidare att det sammantage... Voir plus

1. Services juridiques

Vi gör företagande enkelt för verksamheter i förändring genom att erbjuda lagerbolag, fusioner, likvidationer, säkra snabbavvecklingar via likvidation samt övriga bolagstjänster.

4,9

Bra och snabba.
Seriösa och professionella.

29 avril 2026

Réponse de Heinestams Bolagstjänst AB

Tack för ditt fina omdöme Thomas! Det betyder mycket och uppskattas verkligen.

Hjälpsamma

Hjälpsamma, snabba och kostnadseffektiva!

17 mars 2026

Réponse de Heinestams Bolagstjänst AB

Tack för din fina feedback! Det uppskattas verkligen – så roligt att höra!

Med vänliga hälsningar
Heinstams Bolagstjänst AB

Allt fungerade smidigt

Allt fungerade smidigt

4 mars 2026

Réponse de Heinestams Bolagstjänst AB

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt. 😊

Vänliga hälsningar
Heinestams Bolagstjänst AB

Positiv

Allt var bra förutom att man inte blev informerad om handläggningstiderna hos Bolagsverket och Verksam.

11 mars 2026

Réponse de Heinestams Bolagstjänst AB

Tack för ditt omdöme och för att du delar din upplevelse. Vad fint att höra att allt i övrigt fungerade bra.

När det gäller handläggningstiderna hos Bolagsverket/verksamt.se varierar de tyvärr från vecka till vecka och kan ibland ändras med kort varsel. Av den anledningen är det svårt att ange en exakt tidsram i förväg. När en anmälan väl är inskickad är det myndighetens handläggning som avgör hur lång tid registreringen tar, och den delen ligger utanför vår kontroll.

Vi gör alltid vårt bästa för att hantera ärenden så snabbt som möjligt från vår sida, så att processen inte ska dra ut mer än nödvändigt. Tack igen för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Mycket bra

Fantastisk bra.

27 janvier 2026

Réponse de Heinestams Bolagstjänst AB

Tusen tack Robert för ditt fina omdöme.

Heinestams Bolagstjänst AB

Smidigt köp av lagerbolag.

Smidigt köp av lagerbolag.
Fantastiskt snabb återkoppling från Frida och Camilla genom hela processen

29 janvier 2026

Réponse de Heinestams Bolagstjänst AB

Tack för ditt fina omdöme Fredrik! Så roligt att höra att allt gick smidigt och att Frida och Camilla fått glänsa – det uppskattas verkligen!

Troligen sveriges bästa lagerbolag

Vi har använt och jämfört ett antal lagerbolagsleverantörer. Priserna är mycket lika men Heinestam vinner hästlängder före andra vi har sett på tydlighet, lättanvändhet och struktur. Flera av konkurenterna ger inte ens ett pris utan en offertprocess. Att Heinestams dessutom stödjer att skapa A och B aktier bekräftar att det är en genomtänkt tjänst

17 novembre 2025

Réponse de Heinestams Bolagstjänst AB

Tack snälla för det fantastiska omdömet Rasmus – det gör oss så glada! Extra kul att höra att du uppskattar hur tydligt och smidigt allt funkar. Verkligen roligt att få så fin respons! 😊

Varma hälsningar

Trevligt bemötande

Kunnig personal, alltid snabb service och ett trevligt bemötande

19 novembre 2025

Réponse de Heinestams Bolagstjänst AB

Tusen tack Virve för ditt fina omdöme. Det värdesätter vi högt!

Heinestams Bolagstjänst AB

Snabbt och effektivt hela vägen

Snabb personlig och effektiv service längs hela processen.

25 septembre 2025

Réponse de Heinestams Bolagstjänst AB

Stort tack för din fina feedback Håkan! Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig – så glad att höra att allt flöt på smidigt!

Best service ever

Best service ever. Snabba, proffsiga och sjukt trevliga. Vände mig till dem då de rankade högst på ChatGPT. Efter att ha använt tjänsten förstår jag varför. Världsklass.

8 septembre 2025

Réponse de Heinestams Bolagstjänst AB

Wow, stort tack för dina fantastiska ord! Så roligt att höra att vi levde upp till förväntningarna – och extra kul att ChatGPT ledde dig till oss! 😊 Vi uppskattar det verkligen!

Heinestams Bolagstjänst AB

Trevligt bemötande och de gick snabb…

Trevligt bemötande och de gick snabb och smidigt att starta bolaget.

15 septembre 2025

Réponse de Heinestams Bolagstjänst AB

Tack så mycket för din fina feedback! Det gläder oss att du är nöjd och att allt gick smidigt.

Fast service

Fast service, super friendly and following up through the whole process!

2 juillet 2025

Réponse de Heinestams Bolagstjänst AB

Thank you so much for your kind words! We're happy to hear you felt supported throughout the process – it truly means a lot!

Best regards
Heinestams Bolagstjänst AB

Personlig och proffessionell service…

Personlig och proffessionell service genom hela processen. Snabb återkoppling vid funderingar, och tydliga instruktioner/riktlinjer. Kände mig lugn och trygg från början till slut. Topp-klass!!

16 mai 2025

Hej Torbjörn,

Stort tack för ditt generösa omdöme! Det betyder mycket att höra att du känt dig lugn och trygg genom hela processen. Din feedback uppskattas verkligen!

Levererar alltid!

16 avril 2025

Réponse de Heinestams Bolagstjänst AB

Tack snälla Håkan för ditt fina omdöme. Det gör oss otroligt glada att höra.

Réponse de Heinestams Bolagstjänst AB

Stort tack för din uppskattning! Det betyder mycket och värdesätts verkligen.

Väldigt bra bemötande

Väldigt bra bemötande, Kändes lätt att fråga upp. Ingen fråga var "dum". Förklarade bra och genomförde allt väldigt snabbt och effektivt. Pedagogisk mejl med bilder.

27 février 2025

Réponse de Heinestams Bolagstjänst AB

Tack för din fina feedback Johanna! Det är verkligen uppskattat och betyder mycket. Så roligt att höra att du kände dig trygg genom hela processen!

Snabb återkoppling

Snabb återkoppling. Bra kunskap och hög servicegrad

11 février 2025

Réponse de Heinestams Bolagstjänst AB

Tack för din uppskattning Mats! Det betyder mycket att få så fin feedback. Stort tack!

Heinestams Bolagstjänst AB

En savoir plus sur les différents types d'avis.