Hej Hygge -Scandinavische woonaccessoires Avis

1. Magasin de design et de décor intérieur

Hej Hygge brengt de warmte en gezelligheid van Scandinavisch design direct bij jou thuis met de prachtige collectie scandinavische woonaccessoires. Ontdek het design van eigentijdse Scandinavische woonaccessoires voor bij jouw thuis in het interieur. Bij Hej Hygge vind je een uitgebreide selectie van de mooiste Scandinavische woonaccessoires. Hej Hygge is trots om het zweedse design merk Storefactory aan te bieden, bekend om zijn strakke en functionele ontwerpen rechtstreeks uit Zweden. Met hun unieke en tijdloze stijl, voegen deze items een authentieke Scandinavische hygge toe aan jouw huis. Een minimalistische stijl in jouw interieur met neutrale kleuren zoals wit, grijs en bruin in jouw woonaccessoires

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Nynke reageerde zeer snel op m'n vraag

Nynke reageerde zeer snel op m'n vraag. Nadat ik het besteld had kon ik de bestelling binnen 2 uren al ophalen. Ben dik tevreden met de service en de producten zijn van goeie kwaliteit!

1 juillet 2025

Réponse de Hej Hygge -Scandinavische woonaccessoires

Dankjewel voor de mooie review. Veel plezier van de producten.

snelle service

Nynke reageerde snel na mijn vroeg of de persoonlijke adres tuinposters nog terug zouden komen in de webshop. Niet veel later kon ik ze al bestellen en ze hangen nu alweer te schitteren in de tuin

11 juin 2025

Réponse de Hej Hygge -Scandinavische woonaccessoires

Hallo Diana, wat fijn om te lezen dat je tevreden bent. Veel plezier van de mooie tuinposters. Nynke - Hej Hygge

Prachtige producten en top service!

Via social media zag ik een erg mooie vaas met tulpen voorbij komen op het profiel van Hej Hygge. Ik heb gelijk contact opgenomen met Nynke en zij zorgde ervoor dat het mooi ingepakt bij mijn moeder terecht kwam. Wat een top service van Nynke en wat een mooie kwaliteit van haar producten. Ik ga zeker weer eens iets bestellen bij Hej Hygge! Bedankt Nynke

10 mai 2025

Réponse de Hej Hygge -Scandinavische woonaccessoires

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat alles naar wens was.

Helemaal Hygge 🤎

Al verschillende superleuke woon-accessoires bij Hej Hygge gekocht. Altijd gezellig contact, kwaliteit, snelle levering en met zorg en liefde ingepakt. Het handgeschreven briefje van Nynke is precies waar zij en haar webwinkel voor staan; warm, hartelijk en een fijn genietmomentje - helemaal Hygge dus.

5 avril 2025

Réponse de Hej Hygge -Scandinavische woonaccessoires

Bedankt voor je mooie review. Veel plezier met de mooie producten. Nynke - Hej Hygge

Tulpen met vaas, Led kaarsen

Al vaker wat besteld, altijd een snelle reactie staat snel klaar voor afhalen en altijd leuk verpakt met een persoonlijk briefje. Goede kwaliteits producten, wij zijn er blij mee!

31 janvier 2025

Réponse de Hej Hygge -Scandinavische woonaccessoires

Hallo Renate, wat fijn om te lezen dat je blij bent met de producten, geniet van de mooie tulpen en led kaarsen. Nynke - Hej Hygge

Blij met de tulpjes! 🌷

Al eerder bij Hej Hygge - Nynke besteld, maar ook de real touch tulpjes staan enorm te pronken bij mijn ouders (kado gegeven) en bij mij thuis, bedankt en tot de volgende keer! 🌷 #snellelevering #leukcontact #mooiingepakt

30 janvier 2025

Réponse de Hej Hygge -Scandinavische woonaccessoires

Hallo Ingrid, wat fijn om te lezen dat jouw ouders en jij blij bent met de tulpen. Bedankt voor jouw review. Nynke - Hej Hygge

Mooie producten

Mooie producten, prachtige foto's op Instagram, snelle levering,
(ook van de postbezorging), pakketje mooi ingepakt, leuk contact met eigenaresse.

7 janvier 2025

Réponse de Hej Hygge -Scandinavische woonaccessoires

Hallo Gea, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je aankoop. Groet Nynke - Hej Hygge