À propos de l'entreprise

1. Société de construction

Écrit par l'entreprise

Generelt om Helian Helian blev grundlagt med en vision om at skabe et solidt fundament for fremtiden, ikke kun som et byggefirma, men som et familieforetagende. Vores overordnede mission er ikke kun at levere byggeri i topkvalitet, men også at skabe en virksomhed, der kan være en stolt arv for vores børn. Vi ønsker, at vores kunder oplever et samarbejde, der går ud over bare byggeri. Vores mål er at efterlade et varigt indtryk, hvor ikke kun det udførte arbejde er i højsædet, men også den behagelige oplevelse af samarbejde

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Helian er dårlig betaler!!

Helian er bestemt ikke gode til at betale for det arbejde de selv skal have udført.
Det er dårlig stil at få udført et stykke arbejde, love ting og så ikke betale eller overholde de aftaler man selv laver!
Super dårlig stil.

17 juillet 2025
Logo de Helian

Réponse : Helian

Kære Maria,

Tak for din anmeldelse, og for at tage dig tid til at give feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft en negativ oplevelse. Det er bestemt ikke vores intention at undlade betaling eller bryde aftaler, og vi tager sådanne beskyldninger meget alvorligt.

Da vi ikke har modtaget specifikke oplysninger fra dig (f.eks. fakturanummer) har vi svært ved at identificere sagen og undersøge forholdene nærmere.

For at vi kan finde en løsning og rette op, vil vi gerne bede dig om følgende:

Venligst send os en besked pr. e-mail (info@helian.dk) med oplysninger som:
 • Hvilken opgave det drejer sig om
 • Faktura, tilbud, kontrakt eller anden dokumentation

Når vi har modtaget disse oplysninger, vil vi hurtigst muligt gennemgå sagen og vende tilbage med vores version og forslag til løsning.

Vi ønsker at løse dette på rimelig vis, og håber, du vil give os mulighed for det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale Helian.dk!

Jeg kan varmt anbefale Helian.dk!

Professionelle, venlige og dygtige hele vejen igennem forløbet. Vi har fået lavet tag, fugtsikring, balkon og facaderenovering - Som nu gør , at folk på vejen lige må kigge en ekstra gang pga. af det flotte arbejde. :) Og alt sammen til en rigtig fornuftig pris!

Vi er ovenud tilfredse.

16 mai 2025

Farlig kørsel hos firmaet

Jeg er træt af håndværkere der kører råddent. Helian ApS har åbenbart også sådan nogen.

Helians chauffør kører bag mig og trækker ud i yderste spor til overhaling nogenlunde samtidig som jeg selv gør. Da han imidlertid er et kvart sekund hurtigere ude end mig selv, bliver han dog tilsyneladende sur over at han ikke selv kan komme først og kører HELT op bag ved mig. 110-115 km/t med ca. en halv meters afstand til mig.

Idiotisk.

Det er muligt at de er dygtige håndværkere, men de har i hvert fald én kæmpe spade i firmaet.

(I dag kl. 08.00 på motorvejen ved Taastrup mod Roskilde)

MIDLERTIDIG RETTELSE
På baggrund af svaret fra Helian - som jeg synes er rigtig godt - har jeg foreløbigt rettet min anmeldelse fra 1 til 5 stjerner. Jeg vil snarest fremsende oplysninger til virksomheden.

27 février 2025
Logo de Helian

Réponse : Helian

Kære Thomas F,

Tak for din feedback. Vi beklager dybt, hvis en af vores medarbejdere har kørt uansvarligt og skabt en utryg situation i trafikken. Sikkerhed og ansvarlig adfærd er noget, vi tager meget seriøst, både på arbejdspladsen og på vejene.

Vi vil tage din anmeldelse alvorligt og følge op internt for at sikre, at vores chauffører overholder færdselsreglerne og kører forsvarligt. Hvis du har yderligere detaljer, som kan hjælpe os med at identificere den pågældende bil, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på info@helian.dk.

Vi håber, at vores håndtering af situationen kan give dig et bedre indtryk af os som virksomhed, og at du måske vil overveje at justere din bedømmelse. Vi sætter pris på feedback og ønsker altid at forbedre os.

Med venlig hilsen,
Michael Bundgaard
Helian ApS

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har brugt Helian til renovering af…

Vi har brugt Helian til renovering af vores badeværelse. De gav det bedste tilbud og vi er super tilfredse med resultatet. Perfekt finish, professionel styring og håndværkere der med et smil udførte opgaven. Efterlod vores hjem rent og pænt hver dag. Kan varmt anbefale dem.

28 mai 2024

Ny facade

Vi fik for nyligt lavet ny facade på vores hus i Valby og er super tilfredse med det endelige resultat. Tidsfristen blev overholdt til punkt og prikke, selvom vi fik lavet et par ændringer undervejs.

16 novembre 2023

Fuldt tilfreds

De kommer til tiden, de holder hvad de lover, de blev færdige til aftalt tid og kvaliteten er i orden. Jeg er fuldt tilfreds 👌😊

20 février 2024

Mit drømme sommerhus

Jeg har fået mit drømme sommerhus! Virkelig gode til at holde mig i hånden gennem hele processen. Tydelig og transparent virksomhed.
Mange Tak!

1 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan til enhver tid anbefale Helian.

Jeg vil gerne udtrykke min fulde tilfredshed med Helian, som har stået for renoveringen af mit badeværelse. Hele processen fra start til slut har været ekstraordinær, og resultatet er simpelthen til UG.

Helian udviste en høj grad af professionalisme gennem hele projektet. Fra den indledende planlægning til udførelsen af arbejdet var deres hold altid effektive, kompetente og overholdt deres deadline.

Jeg kan til enhver tid anbefale Helian.

1 décembre 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus