2,9

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

2,9

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Over fakturering af både timer og materialer

Jeg blev faktureret for 3½ time, selvom elektrikeren kun var hos mig i knap tre timer. Flere materialer var samtidig faktureret til omkring det dobbelte af almindelige butikspriser. Jeg har betalt regningen, men er meget utilfreds med både faktureringen og håndteringen af min henvendelse. Jeg bruger ikke firmaet igen og kan ikke anbefale det.

11 septembre 2026

Dårlig start på en arbejdsdag:-( Jeg…

Dårlig start på en arbejdsdag:-( Jeg havde en aftale med en projektleder fra Hellerup elektrikeren kl. 07.00 på min hjemmeadresse, men han dukkede ikke op som aftalt, respektløshed.

3 septembre 2026

Super service

Sød og meget hjælpsom dame i butikken, som brugte tid på at finde den helt perfekte lampe til os. Jeg havde aldrig kunnet finde den selv!
Har også været der flere gange for at få repareret lamper, er dygtige og hurtige, og rimelige i pris.

17 août 2026

Overfakturering materialer.

Overfakturerer materialer. En standard Fuga dobbelt afbryder, hvid, koster 152 kr inkl. avance og moms hos byggemarked i Gladsaxe. (Standard, ikke tilbud). Hos Hellerup Elektrikeren 582 kr. Ca. 400 % af hvad du selv kan købe nøjagtigt tilsvarende kontakt til.
Det løber selvsagt voldsomt op på regning.

Svarer til at stå i supermarked med en pakke smør og forvente at skulle betale ca. 25 kr - hvorefter der i kassen bliver sagt: 100 kr, tak. Ingen går derefter i det supermarked igen.

3 août 2025

overfakturerer og svarer sjældent.

Vi har brugt disse 4 gange til at nedtage og sætte vores lampe op. De to første gange gik det godt. Forrige gang prøvede de at skrive flere timer på, hvor vi tog dem i det, så rettede de det til. Nu har de taget 2 x 1,5 times arbejde for 1 times arbejde. Udover det var deres ene kollega en halv time væk for at finde parkering, det tog de også fuld pris for. Min hustru var hjemme, og tog tid, de var lige under 1 time om det, men de har så holdt og holdt pause eller andet efter, hvor de så har ladet prisen køre. De tog ikk penge for det de tre andre gange, men pludselig gang gør de det, uden at oplyse inden. Syntes desværre det er en ekstrem dårlig oplevelse, og jeg vil derfor ikke anbefale dem.

24 avril 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit