Support i verdensklasse! Vi implementerte Hello Retails search og recommendation mot slutten av 2024. Så langt er jeg veldig fornøyd med produktet som er veldig brukervennlig og oversiktlig, men... Voir plus

Vi har haft nöjet att samarbeta med Hello Retail och är mycket nöjda med både tjänsten och stödet vi har fått. Under våra möten visade Pontus Bech, Key Account Manager på Hello Retail, flera funktione... Voir plus

Vi fikk anbefalt Hello Retail av en partner. De gjorde en veldig god presentasjon og vi valgte å jobbe videre med Hello Retail. Det har vært en kjempesuksess for oss. Vi er ekstremt fornøyd med oppf... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hello Retail har en mycket bra och enkel sökfunktion som är smidig att använda. Deras rekommendationer fungerar fint och har hjälpt oss nå ökad försäljning till en lägre kostnad. Rekommenderas starkt... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Fournisseur de solution e-commerce

À propos de Hello Retail

Écrit par l'entreprise

Hello Retail is the leading Ecommerce Intelligence platform serving the mature eCommerce segment, by offering a machine learning solution for better personalization and higher conversion rates - giving the consumer a better and more relevant shopping experience.

Our personalization tools cover the entire user journey:
- Personalized Search
- Personalized Product Recommendations
- Personalized Category & Brand Pages
- Personalized Emails
- Audience

Personalizing your web shop can help to boost your conversion rate, average order size and overall business performance.

Consumers are intuitively attracted to products that are relevant to them.

Personalization can help your shop to stand out from the crowd and keep consumers coming back.

A custom-built personalization solution to suit your webshop. You’re in full control of how you want it to work. A fully-managed solution that we maintain, run and update.

No need to have a tech team behind you – we make personalization effortless with unlimited free support.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Forfærdelig oplevelse... Brug Clerk i stedet.

Forfærdelig oplevelse.
Indledende snak gik fint. Vi ønskede en meget specifik løsning og fik besked på at det sagtens kunne lade sig gøre.

Vi underskriver aftale og betaler 20.000 i opsætning.
Derefter får vi af vide, at løsningen ikke kan leveres alligevel og de nedtaler vores ønske som en dårlig konverteringsindikator. Det er fint, men vi ønsker fortsat stadig løsningen. Vi takker af og siger at så vil vi gerne annullere aftalen, da vi ikke får som ønsket.

Derefter prøver de at sige de gerne lige vil vise os deres løsning, hvilket jeg siger nej-tak til, da vi allerede havde besluttet os i mod samarbejdet. Det anså jeg som forstået i opkaldet jeg havde med deres sælger.

Derefter ringer sælgeren med det samme til en anden part i ejerkredsen, som ikke er blevet briefet og får nærmest bondefanget et svar frem til hans fordel, for at de kan arbejde videre med en løsning, selvom jeg lige havde undertrykketligt ønsket aftalen annulleret.

Der går 2 måneder og jeg skriver til dem om hvad der foregår og hvornår vi får vores penge igen, da der har været fuldkommen radio silence.

Med det samme, går alt i gang, og vi skal onboardes og løsningen er nu færdig. Nu skal vi bare i gang.

En ny dialog går i gang, hvor de strider sig uenig i alt vi tidligere har nævnt og de mener de leverer op til deres juridiske pligt.

De mener at vi har haft for travlt – haft meget at se til – og alt muligt andet. Jo-jo, man har noget at se til som selvstændig, men vi havde en person, som var lead på opgaven, som de forsøgte at undgå, som kontakt person, som udtrykkeligt havde nævnt flere gange at de skulle kontakte ham og trods det, forsøger de at lave aftaler udenom, for at "slange" sig rundt til et tvunget samarbejde med personer, som ikke lige er inde i selve processen.

Vi vil på det kraftigste fraråde HelloRetail og vil i stedet anbefale en anden partner, som fx. Clerk til folk som ønsker personalisering. Det her har været et fuldkomment vanvittigt forløb.

_____

Svar til HelloRetail.

Deres besvarelser fremviser tydeligt et skabt narrativ om deres kundehåndtering. Det ligner mest man forsøger at feje for egen dør.

Vi har aldrig haft en på barsel. Vi har haft en der blev nedlagt med stress, som blev kontaktet i et baghold for at forsøge at tvinge et ja på en løsning, som der allerede var blevet sagt nej til af en anden. Dertil var det blevet gjort klart, at de IKKE skulle kontakte denne person, grundet netop stress.

At sige dette også er "extortion" er godt nok voldsomt, når det er os der mangler vores penge - og ikke omvendt, haha. Vi har betalt penge for en løsning, som blev lovet, som vi aldrig fik. Dertil prøver man med lappeløsninger, som man siger nej-tak til hvilket de ikke kan forstå.

Man nævnte endda, for at være søde, at de ikke skulle bruge tid på at lave alt muligt, fordi det var ikke det vi ønskede, men det accepterer de tydeligvis ikke.

Dette er vores hændelsesforløb. At vi skulle være usande, giver os intet. Jeg ønsker blot at gøre folk opmærksomme på et forløb, som jeg ikke ønsker andre.

20 mai 2025

EXTORTION REVIEW CASE
At Hello Retail we will not accept customer threats and extortion via public reviews. This case involves a customer attempting to renegotiate or cancel binding terms, or avoid paying for work already completed, using the threat (or publication) of a negative review as leverage. Below is an objective summary of the case timeline and context for transparency.

***********

Involverede parter
Kunden: Webshop ejer
Samarbejdspartner og anmelder: Nicklas

Sagsforløb:

I salgsforløbet udtrykker kunden ønske om en specialiseret søgeløsning med to søgefelter – hvoraf det ene skal være målrettet en specifik kategori. Vi oplyser, at det principielt er muligt med vores løsning.

Under onboarding-forløbet orienterer vores tekniske team om, at vi ikke tidligere har implementeret denne specifikke opsætning. Vi udtrykker tvivl om, hvorvidt to søgefelter vil være en brugervenlig løsning, da det kan forvirre slutbrugeren. Vi lover dog at undersøge mulighederne og præsenterer samtidig en alternativ løsning, som vi vurderer til at være mere hensigtsmæssig.

Kunden giver efter vores møde udtryk for usikkerhed omkring det videre samarbejde.
Kort efter vender kunden dog tilbage og accepterer den alternative løsning.

Vi bliver samtidig orienteret om, at samarbejdspartneren (Nicklas) er på barsel, og at kunden, har travlt, da han varetager alle opgaver alene i mellemtiden.

Vi fortsætter arbejdet og implementerer den alternative løsning som aftalt, og holder kunden orienteret om forløbet.

Undervejs finder vi frem til, at den oprindelige forespurgte løsning alligevel er teknisk mulig. Vi udarbejder et eksempel, som vi gør klar til fremvisning.

Efter endt barsel kontakter Nicklas os igen og oplyser at virksomheden planlægger at skifte til Shopify Plus og derfor ønsker at afvikle samarbejdet med alle tredjepartsleverandører – herunder os. Vi bliver samtidig instrueret i kun at kommunikere med ham, da kunden nu er sygemeldt.

Kort tid efter modtager vi en henvendelse i en skarp og konfronterende tone med påstande om manglende kommunikation gennem flere måneder samt krav om tilbagebetaling. Disse påstande stemmer ikke overens med den dokumenterede og løbende kontakt, vi har haft gennem hele forløbet.

Efterfølgende offentliggøres et review, som vi opfatter som groft usandt og stærkt misvisende. Vi tager skarp afstand fra både indhold og metode.

Helt värdelöst!

Helt värdelöst!!
Varning varning varning!!!
Omöjligt att säga upptrots flera försök.
👎👎👎👎👎

Och alltid "support" och svar på engelska trots att vi sagt att vi vill ha hjälp på svenska.

5 mai 2025

Réponse : Hello Retail

We’re sorry to see this review, but we believe it misrepresents the situation. Our service operates under a clearly stated automatic renewal policy, which the customer agreed to at the time of sign-up.
The account remained active and in use after renewal and invoicing. When the payment was past due and requested again, the customer claimed to have canceled previously. We asked for documentation to support that claim, but none was provided. We are always open to resolving disputes fairly and professionally, but in this case, no evidence of cancellation was presented, and threats of negative reviews followed instead. We stand by the accuracy of our billing process and our efforts to resolve the matter appropriately.

Hos ShopBetter.dk har vi brugt HelloRetail i snart 3 år.

Hos ShopBetter.dk har vi brugt HelloRetail i snart 3 år.

Grundet manglende udvikling i egen ende, tog vi i mod HR på deres Product Recommendations og specielt Search, som bestemt har gjort brugeroplevelsen 100% bedre over tid.
Selv med et så stort og mindre besværligt platform-produkt som vores, så er det yderst begrænset hvad fejl og mangler der opstår ved opdateringer hos HR, og som ikke bliver fikset i løbet af 24 timer, hver gang.
- Vi er meget glade for servicen, som er højt på alle niveauer således.

/ ShopBetter™

9 mai 2025

Altid professionel og venlig service.

Altid professionel og venlig service.

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med Hello Retail. Vi oplever altid at få kompetent og venlig vejledning, når vi har udfordringer eller spørgsmål.

Vi vil også gerne særligt rose Yaser, som er vores kontaktperson hos Hello Retail. Han er altid klar til at hjælpe os, behagelig at snakke med og generelt bare en professionel, venlig og ordentlig person. Han er ærlig og snakker lige ud af posen samt tager udgangspunkt i vores forretning og de behov, vi har - og ser hvordan Hello Retails løsninger passer ind i det.

Alt i alt er vi rigtig godt tilfredse med vores samarbejde med Hello Retail og ser frem til, at det fortsætter længe endnu.

7 mars 2025

Bare lureri og humbug

Bare lureri og humbug. frarådes på det sterkeste.

Updated,
Your response is just blabbering and disclaiming responsibility and you know full well that you have not delivered anywhere near what is stated in the agreement - and we have been patient - more precisely 8 months patient - and instead of cleaning up, you have behaved like criminals!

29 janvier 2025

Dear Morten,
Thank you for your feedback. We’re sorry to hear that you’ve had a disappointing experience, as we always strive to provide excellent service and maintain transparency in our agreements.
We understand that you’ve been frustrated with the process, and we regret any misunderstandings or delays in communication. As previously mentioned, we offered compensation for the delays in the onboarding process and have consistently worked to find solutions that would accommodate your needs.
Your agreement was renewed and signed in August 2024 with a new binding period, which we have adhered to throughout. Our services have remained active and available during the entire period, and we have continuously addressed any concerns you’ve raised. We regret if you have experienced this differently, but we believe we have acted in full accordance with the agreement made.
We are still open to finding a positive resolution for both parties and would be happy to discuss any remaining concerns. Please feel free to reach out to us directly so we can explore a way forward together.

Support i verdensklasse!

Support i verdensklasse!

Vi implementerte Hello Retails search og recommendation mot slutten av 2024. Så langt er jeg veldig fornøyd med produktet som er veldig brukervennlig og oversiktlig, men det beste med Hello Retail må være supporten de gir! Her er det flott samarbeid, kjapp oppfølgning og fantastisk god hjelp -- selv for oss som trenger noe håndholding til tider :)

Veldig fornøyd og vurderer nå flere av produktene deres.

1 novembre 2024

Super produkt

Super produkt. Særligt Search søgefunktionen har vi været meget glade for.
Altid god, venlig og proaktiv support.

20 décembre 2024

Fremragende Service og produkt – et sikkert valg!

Vi har hos JustMore.dk haft et utrolig positiv samarbejde med Hello Retail.
Fra starten af implementeringen, til den løbende optimering har de konsekvent leveret top løsninger til os. Deres søgefunktion er ikke kun hurtig og præcis, men også utrolig brugervenlig, hvilket har gjort en mærkbar forskel for vores kundeoplevelser og konverteringsrater.
Yaser fortjener en særlig tak. Han er altid hurtig til at svare på forespørgsler og utrolig hjælpsom, når det kommer til at foretage løbende justeringer eller rettelser.
Så kun varme anbefalinger fra JustMore teamet.

18 décembre 2024

Bra samarbete och trevlig personal

Bra och stabil produkt med oändliga möjligheter, men framförallt en stor stjärna till alla jag haft kontakt med. Tydliga, trevliga och snabb i sin kommunikation oavsett stora eller små frågor :) Här känner man sig sedd och hörd. Tack för gott samarbete.

17 décembre 2024

Bij Hello Retail staan ze altijd voor…

Bij Hello Retail staan ze altijd voor je klaar om je te helpen om het beste uit je webshop te halen. Onze contactpersoon Dennise legt goed en duidelijk uit, denkt met je mee en is goed bereikbaar. Een fijn persoon en bedrijf om mee te werken.

13 décembre 2024