Det var enkelt og oversiktlig å bestille. Vi bestilte til 05.01 og det sto at det var stengt på nettet, men etter en henvendelse til kundeservice tok de kontakt med servicepersonell tilknyttet parken... Voir plus
Kjøpte billetter 2 mnd i forveien til Man United mot brighton via denne siden. 4 timer(!) FØR avspark fikk jeg billettene. Prøvde flere ganger og kontakte kundeservice for å få en garanti p... Voir plus
En fin opplevelse der bestilling og transport var enkel og rask. Transport i komfortabel bil med en veldig hyggelig sjåfør. Gode beskjeder og holdt kontakt med sjåfør på WhatsApp. Turen til Auswich og... Voir plus
Fantastisk å oppleve Amsterdam på…
Fantastisk å oppleve Amsterdam på sykkel! Den flerspråklige appen som følger med guidet oss gjennom byen på steder vi ikke hadde funnet frem til på egenhånd!
Really good customer service
Really good customer service, always answered within 24 hours and always friendly and helpfull
Fantastisk arrangement
Fantastisk teknisk arrangement, fantastisk stemning, særlig tatt i betraktning at det var pre-season
Lett å finne billetter
Lett å finne billetter. Rask levering og uproblematisk betaling.
Dette er svindel
Dette er svindel. Jeg ble lurt og fikk aldri billettene.
Ruten rundt i Berlin dekket det meste.
Ruten rundt i Berlin dekket det meste en turist trengte for å få et godt overblikk over det som var å se. Guidingen var informativ og lærerik. Litt dårlig lyd.
Det var lett å kjøpe og betale…
Det var lett å kjøpe og betale billetter. Fikk ryddige svar på e-post, og turen svarte til forventningene slik de hadde oppgitt. Det var også smidig tur med god guide.
Flott tur med dyktig guide.
Turen var godt lagt opp og det var tid til å oppleve litt av både Verona og Sirmione. Turen på Gardasjøen ble også en opplevelse. Ble en fin smakebit av alt slik at en vil dra tilbake. Takk til guide Dalila og sjåfør Enso
Coldplay Wembley London 2025
Got the tickets one day before the concert. Everything was awesome and legit! Would buy tickets here again.
Manchester City kamp
Min bror og far skulle dra å se Manchester City mot Tottenham Spurs på Ethiad Stadium. Fikk tilbakemelding av hellotickets om at billettene skal komme 24 timer før arrangementet. Billettene kom aldri, og noen fra hellotickets sendte min far mail om at de vil sende oss billettene på Whatsapp og at min fars telefonnummer ikke er gyldig. Hva skal de med telefonnummer i det heletatt når de sender på epost?? Vi stresset og min bror på 17 år som skal på sin første Mancity kamp begynner å miste håpet noe som er veldig forståelig. Vi endte opp med å kjøpe junior medlemskap og billett til min lillebror da han hvertfall skulle komme seg inn. Så fikk min far billettene 30 minutter før kampen startet. Elendig kundeservice og det er ikke mulig å nå de på et nummer heller
Ble hentet som avtalt
Ble hentet som avtalt. Dyktig sjåfør i fin minibuss. Kjempe dyktig guide. Kan virkelig anbefales 😃
Perfekt arrangert,utmerket ung guide…
Perfekt arrangert,utmerket ung guide Antonio Mosca!
Fungerte veldig godt👍🏻
Superb knowledge
Superb knowledge. Bits of interesting and quirky stories I would not have found on my own! Kirsty my guide was so good at explaining and informing, in a witty , yet serious way, so much recomended!
God service til slutt
God service til slutt – men treg prosess
Bestilte billetter til en fotballkamp, men mottok feil kamp. Det tok litt for lang tid å få svar og få løst saken, noe som var frustrerende underveis.
Når de først fulgte opp, var servicen imøtekommende og profesjonell. Full refusjon ble gitt, og jeg er til slutt fornøyd med hvordan det ble håndtert.
Trekker én stjerne for lang behandlingstid, men alt i alt en grei opplevelse.
Rask og effektiv henting av billetter…
Rask og effektiv henting av billetter uten noen kø og det var godt system hvor man fikk et klokkeslett å møte til for inngang til tårnet.
Useriøst
Helt useriøst. Ikke levert kampbillett i tråd med avtale (annet sted på stadion). Solgt billetten to ganger. Ble fanget opp av arrangør, og mye styr underveis. Måtte forlate arenaen i pausen med beskjed om fake ticket.
Anbefaling: skygg unna!
10/10
God bestillingsopplevelse og kundeservice. Stilte spørsmål på mail og fikk svar i god tid før arrangementet. Selve turen med guidet tur i byen og besøk til "Nattverden" var veldig bra. Guiden vår, Laura, var veldig flink og fortalte mye interessant og relevant. Veldig dyktig formidler. "Nattverden" var veldig gøy å se i virkeligheten.