Help Cerebrumiq Avis 25

1,7

This is a scam they stole 32.00 from my checking account the go by several different names. My IQ is another one they go by. Offering a in test for 50 cents then they hit your account for every penny... Voir plus

SCAM company, take your money then let boots deal with you and their responses, total waste of time trying to get your money back, the Directors need to be brought up on criminal charges and the c... Voir plus

My credit union refunded to my account the payments that this scam operation took from my account after making an initial 50 cent purchase but NOT authorizing further purchases. You might want to do t... Voir plus

I was not notified or warn that the subcription will automatically or maybe unaware but I am asking is that it is not the right for me to pay such amount in situation right now, can you please help me... Voir plus

1,7

Mauvais

VORSICHT

VORSICHT! Seit 3 Wochen versuche ich ein nicht gewolltes Abo zu kündigen.
Es werden alle 2 Wochen 14,99€ abgebucht.
Kündigungsversuche verlaufen mit dem ChatBot im Sande, nix passiert.
Es wird hingehalten, vertröstet, auch ein Versuch die Mailadresse zu ändern (da mein Provider, mit der ich mich da angemeldet hab, den Dienst eingestellt hat) funktioniert nicht, es wird ein Code an die Adresse versandt die ich nicht abrufen kann. Der Hinweis darauf: auch null Reaktion.
Es wird hier bewusst alles ignoriert um uns User, die mal nicht aufgepasst haben oder so, dauerhaft abzuzocken.
Ich sehe da auch kein Mehrwert als User und es ist schon eine Frechheit, das da ein ChatBot agiert und sich sonst niemand der Mails an nimmt.
Also ganz dringend ----- Finger Weg !
Betrug! Abzocke!

27 juillet 2025

Scammers!!!

Scammers!!!! Fraud company!!!!
They steal money!!!!!
Charged me 9.99usf for 9x!!!!!!!!
I only agreed to the first 4usd forecast and I didn’t agree to the 9.99usd analysis so I closed the window, but they kept charging my credit card !!!! 9x !!!!!

5 juin 2025

Hilfe

Hilfe! Mir werden laufend 14,99 Euro abgebucht, Finger weg!!

15 août 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit