Advokaten hos HELP Forsikring har vært meget hjelpsom, meget hyggelig og svært imøtekommende i våre samtaler og saker. Veldig raske svar og tilbakemeldinger. Dette setter vi stor pris på, og vi vil ab... Voir plus
Har aldri møtt noe så dårlig kundebehandling og hjelp. Etter snart et år og utallige henvendelser på telefon og meldinger har ingenting skjedd. Men love og lyve det kan de. Skulle gjerne gitt 0 stje... Voir plus
Jeg er veldig fornøyd med hjelpen jeg fikk hos HELP. Uten HELP og advokat Lene, så hadde jeg aldri vunnet boligtvisten jeg sto i! Dette er et firma som vet hva de driver med og som passer godt på klie... Voir plus
- Compagnie d'assurance
- aussi dans
- Cabinet d'avocats
Écrit par l'entreprise
HELP bidrar til økt rettssikkerhet gjennom å gjøre juridiske tjenester tilgjengelig for alle. Våre klienter betaler ikke timepris, kun forsikringspremie, og får advokathjelp til saken er løst.
Essendrops gate 3, 0368, OSLO, Norvège
- 22 99 99 99
- post@help.no
- help.no
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Bernhard at Help, helped resolve the case.
Bernhard Keysan Dornhofer helped me to finally resolve an issue with a tenant that rented my home, I can recomend him for his profesionalism and good attitude.
And I would use HELP again if needed.
Paid for Legal Protection. Ended Up Fighting Alone.
Beware of sponsored 5 star reviews! I chose HELP because I believed that if something went seriously wrong after buying a home, I would have experienced lawyers on my side. That was the whole reason I paid for the insurance.
Unfortunately, that wasn't my experience at all.
Instead of feeling supported, I felt like we were left to do almost everything ourselves. We had to find the right experts, arrange inspections, collect reports, gather evidence, and constantly follow up. Every time we thought we had provided what was needed, we were simply asked for more documentation. It felt like the responsibility for moving the case forward had been placed on us instead of the legal team we had paid to help us.
I understand that these cases require evidence. That isn't the issue. The issue is that I expected HELP to actively lead the legal process, not leave us feeling like we had to become our own lawyers.
When you're dealing with one of the biggest financial problems of your life, you need someone who takes control and fights for your interests. Sadly, that was not our experience.
Based on what we went through, I would not choose HELP again, and I cannot recommend their home buyer's insurance.
This sounds more personal, authentic, and credible while remaining focused on your own experience rather than making claims that could be difficult to substantiate.
Lite hjelp å få
Brukte advokatforsikringen min gjennom LO Favør i forbindelse med et skifteoppgjør etter samlivsbrudd. Dessverre var opplevelsen svært skuffende.
Den første advokaten jeg fikk var lite imøtekommende, og da jeg tok opp at jeg opplevde å få for lite hjelp, ble jeg nærmest snakket ned til. Jeg ba derfor om å få bytte advokat, men den nye advokaten virket heller ikke særlig interessert i å hjelpe. Svaret jeg ofte fikk, var at dette var ting vi måtte finne ut av selv, siden det var opp til oss hvordan vi ønsket å løse saken.
Jeg satt igjen med en klar følelse av at advokatene ikke jobbet for å ivareta mine interesser. Det virket også som om jeg ble lavt prioritert fordi jeg benyttet advokatforsikringen. Oppfølgingen var mangelfull, og da jeg nylig logget inn for å sjekke saken, oppdaget jeg at den var blitt avsluttet uten at skifteoppgjøret var ferdig.
En svært frustrerende opplevelse. Jeg kan dessverre ikke anbefale HELP basert på min erfaring.
Ren svindel
Fikk en fullmektig som ikke skjønte takstrapport og når jeg ba h*n om å ta kontakt på telefon skjedde ikke dette. H*n svarte kun på mail. Endte opp med å bruke advokat fra annen plass.
Jeg kan fortelle om mine erfaringer
Jeg kan fortelle om mine erfaringer. Har brukt Help 3 ganger. 1.gang var da min sønn døde. 2 gang ved min skillsmisse og nå en telefonsamtale om spørsmål jeg lurte på i forbindelse med Fremtidsfullmakt. Alle gangene har jeg blitt fulgt tett opp av hyggelige dyktige advokater som virkelig kan sine saker. Har nok spart mye penger siden jeg er medlem i Help. Anbefaler også alle å bli medlem i Help.
Hadde tegnet advokatforsikring .og det…
Hadde tegnet advokatforsikring .og det var 6 måneder karantene tid.eg fikk bruk for forsikring etter 7måneder men blei nektet advokathjelp på grun av at dei gikk ut fra datoen på avdøde .og det var 5 måneder og 28 dager. Og fekk dermed ingen hjelp. Så styr unna denne forsikringen.
Full pott fra meg
Full pott fra meg. Her kom hjelp fra en profesjonell advokat dagen etter jeg tok kontakt. Den advokaten hjalp meg med forslag og tips til ting jeg ikke visste hadde krav på. Saken min endte der jeg var veldig fornøyd og jeg hadde ikke kommet dit hvis det ikke var for Help forsikring, en forsikring jeg aldri kommer til å si opp.
Vi har blitt møtt med en advokat som…
Vi har blitt møtt med en advokat som viser stor forståelse og innsikt først og fremst i vår sak. Meget engasjert. Ønsker å hjelpe oss så mye som mulig slik at det blir riktig for oss.
Professional and accommodating
Professional and accommodating, fast processing time. I am very satisfied with the processing time.
First time in contact with a lawyer
First time in contact with a lawyer, so I didn't know what to expect. I was pleasantly surprised though. The lawyer was professional, and she helped with my problem very quickly and painlessly.
Kynisk avvisning av LO-medlem i en dyp…
Kynisk avvisning av LO-medlem i en dyp livskrise
Jeg har betalt for LOfavør Innboforsikring i flere år i den tro at HELP Forsikring ville stille opp med advkofathjelp dersom det oppsto en alvorlig krise. I dag opplevde jeg det stikk motsatte. Saken min gjelder et omfattende forvaltningsrettslig erstatningskrav mot staten (Namsmannen) for ulovlige utleggstrekk i min AAP som har brutt dekningsloven § 2-7 og direkte forårsaket tvangssalget av mitt hjem, samt kontraktsbrudd fra private parter.
Kundebehandler hos HELP avviste saken min på sekunder over telefon og e-post ved å bruke et generelt standardsvar om gjeldssaker. De nektet å sette seg inn i helsekrisen min, skulderoperasjonen, eller de komplekse erstatningsrettslige realitetene i saken. Det er djupt provoserende at et selskap som reklamerer med trygghet for LO-medlemmer oppfører seg så ignorant og firkantet når man faktisk trenger dem. Saken er nå formelt klaget inn for både ledelsen i HELP og Finansklagenemnden for full overprøving. Styr unna!
Anbefaler ikkje boligkjøper forsikring
Anbefaler ikkje boligkjøper forsikring, men advokatforeningen har vist seg til å vere den mest verdifulle forsikringen eg har kjøpt. Kjempe nøgd med da.
Anbefaler Sturla! Hyggelig Kar.
Jeg hadde en god opplevelse med hjelp…
Jeg hadde en god opplevelse med hjelp da jeg mistet pappa var hjelp til god hjelp med arveoppgjør med gode faglige råd anbefaler Tina som advokat.
Ord kan ikke beskrive hvor takknemlig…
Ord kan ikke beskrive hvor takknemlig jeg er for hjelpen fra advokat, Maria Sophie Kaiser. Å finne en advokat som innehar høy faglig dyktighet med god menneskeforståelse er avgjørende, spesielt i personlige og krevende saker, som arvesaker kan være. Så tusen takk for at du, Maria Sophie, er akkurat en slik advokat. Hennes varme, engasjement og klokskap har gjort en enorm forskjell i min sak. Så jeg kunne ikke ha bedt om en bedre advokat/støttespiller når det gjaldt som mest. Maria Sophie sin unike evne til å kombinere sylskarp juridisk ekspertise med ekte medmenneskelighet har vært enestående. Hun er en strålende advokat og et fantastisk menneske, som kjemper for sine klienter med både hjerte og hjerne. Maria Sophie sin klokskap, vennlighet og omtanke har berørt mitt hjerte, tusen takk.
hjelp Forsikring beskytter løgnere
mai ble det oppdaget et betydelig antall døde rotter i takkonstruksjonen. Da taket ble åpnet, falt store mengder døde gnagere ned, noe som tyder på at angrepet hadde vært til stede lenge. Både takstmannen og skadedyrfirmaet har inspisert tilstanden og utarbeidet rapporter som dokumenterer omfanget av skaden og bekrefter at dette ikke er et nytt problem.
Etter vår mening er dette en latent mangel i henhold til unntaksloven. Omfanget av tilstanden indikerer at den må ha eksistert før salget, og at selgeren enten visste eller burde ha visst om den. Derfor ble eiendommen solgt i strid med selgerens opplysningsplikt.
Til tross for faglig dokumentasjon har forsikringsselskapet valgt å avvise kravet. Vi mener at dette betyr at personen som ga falsk eller ufullstendig informasjon under salget er beskyttet, mens vi som kjøper bærer den fulle byrden.
Denne saken har hatt alvorlige konsekvenser for familien vår. Vi har et barn med epilepsi og har ikke kunnet bo hjemme i over to måneder. Vi har blitt tvunget til å leie midlertidig bolig og stadig flytte vårt syke barn, noe som har påført oss en betydelig økonomisk, praktisk og psykologisk belastning.
Jeg fikk god hjelp med 3 Skjøter!.
Jeg fikk god, tålmodig hjelp, av Help, til å skrive nye Skjøter ved overføring av 3 leiligheter til mine 3 barn.
Jeg vil absolutt anbefale å ta kontakt med Help ved behov - det vil jeg selv gjøre hvis jeg trenger advokathjelp igjen.😀
Boligkjøperforsikring via HELP
Det er delte meninger om hvor nyttig det er med boligkjøperforsikring og jeg var i tvil før jeg kjøpte det ifbm vårt huskjøp. Heldigvis kjøpte jeg forsikringen, for det viste seg raskt at det var feil med taket i huset vi kjøpte.
Å ta kampen mot selger forsikringsselskap er jeg glad for at jeg slapp. HELP tok seg av alt dette og presenterte meg for alternativene mine på en god og ryddig måte.
Jeg er overbevist om at det at jeg selv hadde en advokat til å ta seg av korrespondansen med motparten gjorde at jeg fikk større refusjon enn jeg ellers ville gjort.
Attpåtil løste det seg såpass raskt at jeg til og med slapp å betale egenandel.
Profesjonell håndtering av saker
Profesjonell håndtering av saker. Rask tilbakemelding på spørsmål. Gir gode råd og henvisninger. Anbefales👍😃
Har alltid fått god hjelp fra Hjelp…
Har alltid fått god hjelp fra Hjelp forsikring, blir og satt til Advokater med høy kompetanse innen sit felt. Kun positiv opplevelse, imøtekommende, ryddige og hjelpsomme.
Mvh Terje Vestly
Kunnskapsrike og støttende, veldig god støtte da noen ting ikke var helt som forventet med den nye boligen
Flott oppfølging med raske svar og forslag på gode løsninger.
Vil absolutt anbefale å bruke dette firmaet da det er godt å ha fagfolk tilgjengelige som raskt kan undersøke ting, kommer med forslag og være til stede som støtte underveis.
Andreas har vært en klippe!