HELP Forsikring Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Advokaten hos HELP Forsikring har vært meget hjelpsom, meget hyggelig og svært imøtekommende i våre samtaler og saker. Veldig raske svar og tilbakemeldinger. Dette setter vi stor pris på, og vi vil ab... Voir plus

Har aldri møtt noe så dårlig kundebehandling og hjelp. Etter snart et år og utallige henvendelser på telefon og meldinger har ingenting skjedd. Men love og lyve det kan de. Skulle gjerne gitt 0 stje... Voir plus

Jeg er veldig fornøyd med hjelpen jeg fikk hos HELP. Uten HELP og advokat Lene, så hadde jeg aldri vunnet boligtvisten jeg sto i! Dette er et firma som vet hva de driver med og som passer godt på klie... Voir plus

Jeg kan fortelle om mine erfaringer. Har brukt Help 3 ganger. 1.gang var da min sønn døde. 2 gang ved min skillsmisse og nå en telefonsamtale om spørsmål jeg lurte på i forbindelse med Fremtidsfullmak... Voir plus

1. Compagnie d'assurance
  2. aussi dans
  3. Cabinet d'avocats

Écrit par l'entreprise

HELP bidrar til økt rettssikkerhet gjennom å gjøre juridiske tjenester tilgjengelig for alle. Våre klienter betaler ikke timepris, kun forsikringspremie, og får advokathjelp til saken er løst.

Bien

TrustScore 4 sur 5

445 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

123 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Automatisk fornyelse av forsikring som ikke var bestilt

Automatisk fornyelse.
Jeg fikk purring på en faktura om en forsikring som jeg ikke hadde bestilt. Det gjelder en "automatisk fornyelse". Jeg synes at dette er ikke greit da forsikringen var bestilt ved kjøp av eiendom og var ikke ment til å fornyes. Dårlig kommunikasjon og null kundeservice.

21 octobre 2025

Very grateful

Hi. I have been very grateful for the help from lawyer Magnus Moen. He did an excellent job helping to solve my case.

20 octobre 2025

Ekstremt uprofesjonelt…

Ekstremt uprofesjonelt forsikringselskap, kommer bare med unnsjulninger tiø hver eneste problem med at ‘’det ikke er godkjent feil, eller er for rimelig til å fikse slik at de da tydeligvis ikke dekkes av forsikringen’’.

Hadde jeg visst hvor lite de hjelper når det er en reell feil og stort avvik i forhold til hva som forventes av bolig hadde jeg ALDRI kjøpt forsikring av Help.

Skikkelig userriøst og hjelper deg ikke, kommer bare med unnsjulninger til hvorfor de ikke dekker åpenbare ting som ikke er slik det skal være.

20 octobre 2025

Båtplass

Hei, tusen takk for hjelpen, følte fra første stund at her var det råd og hjelp å få, enkelt å komme i kontakt med Advokat, ble fulgt opp til punkt å prikke, fikk saken fremmet på en korrekt måte og fikk dermed gehør oss motpart og vant fram i kravet vårt. Veldig saklig og positiv prosess, vil varmt anbefale til andre.
Hilsen
Vegar Haraldsen

10 septembre 2025

God hjelp fra første sekund

Vi hadde en meget god opplevelse med HELP boligkjøperforsikring. Vi fikk en uforventet taklekkasje litt under ett år etter vi hadde kjøpt boligen vår, og kontaktet HELP med det samme. Advokaten vår tok saken på alvor, og gjorde en grundig jobb for at vi skulle få avslag i prisen på huset. Det endte positivt for vår del, og vi er utrolig takknemlige for hjelpen vi fikk. Vil absolutt anbefale HELP boligkjøperforsikring.

5 septembre 2025

avvise krav

De er flink til en ting og det er å avvise krav. Så om du vil bruke masse tid på å klage på ting som de ikke tar vil ta videre så er det en fin måte å bruke masse penger på. Reklamen om at de skal hjelpe er bare tull. De er også veldig trege men forlanger at du skal svare på sekundet.

4 septembre 2025

God og rask service

God og rask service fra fra første telefonen hos kundeservice til advokat som ringte raskt tilbake og som hjalp meg i min sak. En lettelse å få godt motak og kontakt raskt.

25 août 2025

My experience with Help is only…

My experience with Help is only positive. My experience with Help is:
1. Quick response - they called me the day after I contackted them.
2. Good communication - the lawer was a good listener, clear in his communication and it was easy to understand the legal advice he gave mer.
3. The lawyer showed empathy and understanding for my ethical dilemma in the case.

27 août 2025