HELP Forsikring Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Advokaten hos HELP Forsikring har vært meget hjelpsom, meget hyggelig og svært imøtekommende i våre samtaler og saker. Veldig raske svar og tilbakemeldinger. Dette setter vi stor pris på, og vi vil ab... Voir plus

Har aldri møtt noe så dårlig kundebehandling og hjelp. Etter snart et år og utallige henvendelser på telefon og meldinger har ingenting skjedd. Men love og lyve det kan de. Skulle gjerne gitt 0 stje... Voir plus

Jeg er veldig fornøyd med hjelpen jeg fikk hos HELP. Uten HELP og advokat Lene, så hadde jeg aldri vunnet boligtvisten jeg sto i! Dette er et firma som vet hva de driver med og som passer godt på klie... Voir plus

Jeg kan fortelle om mine erfaringer. Har brukt Help 3 ganger. 1.gang var da min sønn døde. 2 gang ved min skillsmisse og nå en telefonsamtale om spørsmål jeg lurte på i forbindelse med Fremtidsfullmak... Voir plus

1. Compagnie d'assurance
  2. aussi dans
  3. Cabinet d'avocats

Écrit par l'entreprise

HELP bidrar til økt rettssikkerhet gjennom å gjøre juridiske tjenester tilgjengelig for alle. Våre klienter betaler ikke timepris, kun forsikringspremie, og får advokathjelp til saken er løst.

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

123 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Very nice experience

Very nice experience! The lawyer was very understanding, competent and easy to communicate with, and genuinely interested in helping me solve my case!
She helped me more than l expected.
I will strongly recommend her!

10 juin 2025

Løste saken på 1 dag!

Saken min ble løst og sendt til utbetaling på 1 og samme dag! Utrolig serviceinnstilt kundemottak og advokat. Tusen takk, er kjempefornøyd 🤩 Anbefales!

30 mai 2025

Lawyer got your back = peace of mind

Got legal help through my Lawyer insurance from Help. Very quick response to my query, with a lawyer reaching out over the phone to clarify and bring me peace of mind. I felt that the lawyer cared about my case and the follow - up was attentive to my needs and the development of the case. A fairly simple case, but it gave extra comfort and reassurance to have a lawyer supporting me to ensure all protocol was followed and my choices were the right ones for me!

27 mai 2025

Et totalt meningsløst LO-samarbeid

LO er tuftet på fellesskap, samhold samt gjensidig respekt og forståelse. Dette selskapet synes å være det stikk motsatte. Verdiene deres i møte med meg, som har egen advokatforsikring målt mot egenreklamen er totalt motbydelig, og inneholder mange store ord og bokstaver som de aldri har til hensikt eller målsetting å etterleve eller oppnå. Min historie vil oversendes LO- kongressen gjennom eget forbund (STYRKE) ved neste korsvei, og HELP hjelper ingen som trenger det, når de trenger det. Dette er så nærme svindel at jeg ikke evner å se eller merke forskjell. HOLD DEG LANGT UNNA, Velg noe annet, da vil få et bedre liv. GARANTERT!

23 mai 2025

Betalende kunde, men behandles som annenrangs klient

Behandler klientene som annenrangs klienter, etter mange år som betalende forsikrings kunde, har de enda ikke vært i stand til å hjelpe i en eneste sak. De har kun unnskyldninger og trenerer sakene de får inn til behandling og lar klienten i stikken. ''Bondfangeri'' er vel den følelsen jeg sitter igjen med.

8 mai 2025

Fikk god hjelp fra advokaten i HELP

Fikk god hjelp fra advokaten i HELP. Det eneste jeg syns var negativt, var at all kommunikasjon gikk via mail, telefon eller Teams, da advokaten befinner seg i en annen by. Advokaten var empatisk, men også saklig og dyktig. Bruker dem gjerne igjen om det skulle bli nødvendig.

9 mai 2025

Vel anvendte penger (gjennom fagforening)

Betaler en liten månedlig sum (kr. 78) for advokatbistand i Help forsikring gjennom fagforeningsavgift i LO. Har nå benyttet slik bistand ved flere anledninger. Anbefaler Help forsikring og advokat Micaela Ørnung Hetland på det varmeste i saker som gjelder arv, fremtidsfullmakter, testament mm.

2 mai 2025

Vi vil gjerne takke Rami Aleksander El…

Vi vil gjerne takke Rami Aleksander El Nashar for hans hjelp i vår sak. Rami var svært hjelpsom og kommuniserte på en fremragende måte alle aspekter ved saken, og veiledet oss gjennom hele prosessen. Han var engasjert, tålmodig, kjempehyggelig og fulgte opp saken på en utmerket måte. Vi finner ikke ord for å beskrive all støtte og hjelp han ga oss. Vi føler at vi er svært heldige at vi har fått en advokat som Rami. Tusen takk, Rami, for all støtte og hjelp hele veien. Rami anbefales sterkt etter vår erfaring.

29 avril 2025

HELP - ingen verdi for pengene

Patetisk å kjøpe huskjøperforsikring - det eneste vi fikk for det var enda et forsikringsselskap å slåss mot. HELP er totalt bortkastede penger. Det er betydelig enklere å kjøpe denne type forsikring fra andre selskaper!

19 février 2025

Har en pågående foreldretvistsak som er…

Har en pågående foreldretvistsak som er ganske betent over 3 år nå og har 3:e advokaten nå ettersom dei andre to ble byttet ut grunnet at dei ikke lytter på sin klient. Nå er det samme problemer med advokat nr.3 så må aldrig ha noe med disse advokatene å gjøre.

23 avril 2025

Dyktig og ærlig advokat

Dyktig og ærlig advokat. Andrea kristensen var helt ærlig og sa at jeg ikke har en sak fordi jeg bevisene er for dårlige. Det er bra at advokater er ærlige og gir riktige forventninger.

10 février 2025

Denne forsikringen er ubrukelig

Denne forsikringen er ubrukelig. Skal aldri kjøpe her igjen. Og det burde ikke noen finne på å gjøre.
Snakk om udugelige og bortkastet utdannelse. De bruker mange flotte ord og ber deg gjøre mye og betale en egenandel og er til syvende og sist til ingen hjelp.
Help er et navn som burde hete « vi hjelper deg ikke»

9 avril 2025

Holder ikke mål

Holder ikke mål! De har brukt 2,5 år på en enkel arvesak, der loven er klar og tydelig. De sier de har gjort ting, men det har de ikke. De holder ikke hva de lover, og har dårlige unnskyldninger. Mye "sykdom" på advokat. Har hatt to advokater hittil, men ser ikke ut til at de har bein i nesa til å ta tak i ting. Saken blir tatt til media, da slike ting overhodet ikke bør forekomme.

6 avril 2025

Økonomisk oppgjør + barnefordeling

HELP forsikring og spesielt advokathjelp i denne saken har vært horibel. I denne fordelingssaken fikk jeg 3 forskjellige advokater å forholde meg til.

I min forrige sak med HELP på økonomisk oppgjør brukte HELP 4 eller 5 forskjellige advokater. De brukte så lang tid at saken ble foreldet. Altså over 3 år på å formulere et krav mot motpart. 3 år! Har du hørt om dårligere støtte noen gang!? Selv når dommen kom sender de kravet videre uten å dekke noen av de økonomiske belastningene jeg fikk!

I denne saken fikk jeg til slutt en advokat som ikke var advokatfullmektig men senioradvokat. Hun satte seg overhodet ikke inn i saken fra min side. Eller valgte å støtte eller forklare meg i meslinger med motpart. Så det betyr at HELP ene og alene har sørget for et økonomisk tap på ca 500 000 kr for min del. Samt at det i dag er samvær med mitt barn på annenhver helg. Så med andre ord har jeg kunnet bare ikke engasjert advokat og forholdt meg til lovens minimum.

Advokaten i barnefordelingssaker brukte mer tid på å fortelle om sin lange erfaring som barnerettsadvokat enn hun brukte tid på å snakke med motpart. Hun megler også for meg UTEN å lytte til hva jeg ønsket før rettsmøter. Så kom hun tilbake og argumenterte ovenfor meg at hun hadde meglet frem noe som jeg overhodet ikke brydde meg om.

2 décembre 2024