Tryggt och med schyssta villkor
Tulegatan 11, 113 53, Stockholm, Suède
Var inte städat överallt inte bakom elementen och en väg och spillt kaffe i diskskåp
Städaren som utförde jobbet gjorde allt perfekt och är mycket noggrann. Huset var skinande rent när jag kom hem.
Jag är väldigt nöjd med fönsterputsen! Det kändes underbart att komma hem till skinande rena fönster! Mycket trevlig personal! 10/10 +++++
Duktig städpersonal. Jahan gjorde ett mycket bra jobb och såg detaljer. Plockade iordning i städskåpet mm
Hemmet känns rent och fräscht efter städning. Framför allt i köket och badrummet. Jag är helnöjd.

Réponse : Hemfrid
Mycket bra utfört arbete, snabb och trevligt bemötande.

Réponse : Hemfrid
Trevliga personer som var lätta att ha att göra med och gjorde ett bra jobb med fönstren.

Réponse : Hemfrid
Noggrant arbete i enlighet med vad som avtalats . Nöjd med jobbet! Enda synpunkten är att vi inte är nöjda med att telefonen används och ibland står på med något slags underhållningsprogram på ett språk som vi inte förstår. Vi vet inte bolagets policy när det gäller mobiltelefoner men om vi noterar att det påverkar arbetets effektivitet kommer vi att byta städbolag.

Réponse : Hemfrid
Hemfridaren var vänlig, positiv och lämnade mitt hem rent och prydligt som visade omsorg med det lilla extra.

Réponse : Hemfrid
Vi har ganska smutsigt hemma pga renoveringsarbete, där byggdammet sprider sig hur mycket vi än försöker täcka med plast. Noknoy städar upp allt och ser till att huset känns fräscht igen. Ni kommer den dagen ni sagt och krånglar aldrig. Ett stort plus för mig. Dessutom kommer det ibland förfrågan om fönstertvätt, kylrengöring och spisrengöring som ingår eftersom det finns en timbank!!! Fantastisk!!!

Réponse : Hemfrid
Hanna är jätteduktig på att städa.
Hon håller alltid på och gör allt så fint.

Réponse : Hemfrid
Jag känner mig så trygg med att Hemfrid kommer och hjälper oss i vardagen. Jag tänkte först bara på hur skönt det skulle bli att få ett renare och mer ordnat hem. Men jag underskattade vilken ökad livskvalité det innebär, att vi fått ork och lust att lägga tid på träning och fritid. Hemfrid blev början på en positiv spiral.

Réponse : Hemfrid
Allt är så genomarbetat. Från första början med Roger som sitter i Sthlm som är säljaren vi fick kontakt med. Sen Hemfrid på plats är ju stjärnor de med. Snabb återkoppling vid frågor. Allt har gått så smidigt från första början. Utförandet är top notch vilket är ju det viktigaste. Otroligt nöjda med Hemfrid!

Réponse : Hemfrid
Alltid trevlig personal. Efter en kort introduktion är dom självgående.
Att komma hem till ett renstädat hem som doftar friskt är oslagbart.
Speciellt när man börjar bli gammal och inte orkar städa själv

Réponse : Hemfrid
Hjälpsamma medarbetare som var snabba men samtidigt noggranna. Det fanns inga problem utan inställningen var att allt går att lösa.

Réponse : Hemfrid
Vi hade initial storstädning idag. 100% perfekt utfört.

Réponse : Hemfrid
Som alltid så är det verkligen proffs som dyker upp. Supernöjd!

Réponse : Hemfrid
Professionell personal, som gör ett mycket bra jobb.

Réponse : Hemfrid
Samma ”Hemfridare” under många år gör det så enkelt. Vi känner varandra och hon vet hur vi vill ha det

Réponse : Hemfrid
En savoir plus sur les différents types d'avis.