À propos de l'entreprise

1. Santé & médecine

Informations provenant de diverses sources externes

Herlev Tandklinik er din lokale tandlæge centralt beliggende i Herlev. Vi er et rutineret team, som altid er opdateret med de nyeste behandlingsmetoder.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos denne tandlæge. Meget professionel og omhyggelig behandling, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Klinikken er ren og moderne, og personalet er venligt og imødekommende.

Tandlægen forklarede alt klart og gav mig gode råd til tandpleje.
Kan helt klart anbefales – jeg kommer gerne igen!

5 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Tandlægen var yderst dygtig og…

Tandlægen var yderst dygtig og forklarede alt grundigt, inden behandlingen begyndte. Jeg følte mig tryg og i gode hænder. Jeg kan varmt anbefale denne tandlægeklinik til alle, der søger en positiv tandlægeoplevelse.

18 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været hos Herlev tandlæge…

Jeg har været hos Herlev tandlæge klinik 3 gange nu, og det har været intet mindre end fantastisk og professionelt arbejde hver gang. Jeg har været hos Ruia og hun er super dygtig og omhyggelig, jeg ku intet mærke og jeg føler mig så tryg hos min tandlæge. Stor anbefaling herfra til alle jeg kender og udefra.

11 septembre 2023

Utryg behandling

Jeg har desværre fået en meget uprofessionel og dårlig behandling hos denne tandlæge.
Jeg Har forsøgt at komme i dialog med dem efterfølgende, men de negligere min oplevelse og er ikke interesseret i dialog.

24 octobre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

tandlæger burde hjælpe en af med sin…

tandlæger burde hjælpe en af med sin tandpine/smerter, og ikke give en, endnu flere smerter i flere dage efter en tand er opereret ud..
Tandlægeskræk er heller ikke noget der bliver taget hånd om i denne klinik.
Jeg har fået opereret min sidste visdomstand ud, fredag d.28/1 og er desværre endt med flere smerter end jeg havde, inden min tand blev opereret ud, så alt i alt, vil jeg helst ikke give stjerner, men det skal man for at kunne give en anmeldelse, virkelig ringe service. ALDRIG sætter jeg mine ben i den klinik igen! .

2 février 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

var der nede og få lavet noget

var der nede og få lavet noget, og de ville lave en opgørelse på hvad resten der skulle laves, ville komme til at koste, og sende det til mig senere på ugen, det gjorde de så ikke, ugen efter skrev jeg så til dem og mere end en uge efter har jeg stadig ikke hørt fra dem, så nu er de opgivet, det lader til de ikke er interesseret i at arbejde, det lader til de heller ikke har mange kunder, da jeg var den eneste der var der nede den dag jeg var der, det er der måske en grund til.

3 novembre 2021

Virkelig dårlig behandling!

Virkelig dårlig behandling udført af tandlæge Sophia Khan hos Herlev Tandklinik!!!

Klinikken reklamere så fint med de har studierabat på særlige behandlinger, men hvad de ikke fortæller er at priserne så bliver skruet op andre steder så man i realiteten INGEN rabat får.

Behandlingen udført af Sophia Khan bliver undervejs stoppet fordi hun ikke kan komme ind til en af kanalerne, her “anbefaler” hun at jeg i stedet tager tilbage til min tideligere tandlæge. Dette anbefales grundet hun ikke mener, at behandlingen hos hende ville udføres fyldestgørende og kommer med følgende kommentar: “men du sagde jo også det andet sted var billigere, så det burde ikke være noget problem”

Lignende service (ingen service) har jeg aldrig været vidende til. Kan på ingen måde anbefale denne klinik herunder Sophia Khan som behandler.. det er utrolig ærgerligt da jeg ellers blev ret glad for stedet udelukkende på grund af de søde receptionister jeg er blevet mødt af. Måske tandlægen kunne få en oplæring af service af disse receptionister.

7 août 2020

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus