JC & Claire Woman er den skønneste butik i det gamle Latinerkvarter i Aarhus. Den's charme passer perfekt ind i bybilledet og mine øjne kan slet ikke blive mættet af at kigge på alle de lækkerier but... Voir plus

Alt fungerede fint, og pakken kom i god behold. Vil ikke være sidste gang jeg køber noget på hjemmesiden.

Rigtig god og overskuelig hjemmeside, som gør det let at finde det man søger. Hurtig og billig levering af sine varer, samt rigtig god service - som gør oplevelsen meget positiv at shoppe hos Herli'... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Magasin de vêtements de plein air
  3. Magasin de vêtements vintage

Écrit par l'entreprise

JC & Claire Woman er en Webshop med fysisk butik i Århus, der til dagligt drives af Jane og Christina. Bogstaverne JC er forbogstaverne i vores navne. Vi driver butikken i samarbejde med danske Claire Woman fra Ikast, og derfor er navnet sammensmeltet til "JC & Claire Woman". JC har tilmed sine egne varer, som sælges under navnet " JC Woman". Dem kan du finde her på webshoppen, men også i vores fysiske butik i Guldsmedgade 21, 8000 Århus C.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

35 avis

Skøn butik

Skøn butik, med dejlig atmosfære, en utrolig sød og hjælpsom betjening og masser af lækker brugskunst og skønne tøjmærker. Jeg er fan.

8 septembre 2021

Super spændende livstilsbutik i hjertet af Aarhus C

JC & Claire Woman er den skønneste butik i det gamle Latinerkvarter i Aarhus. Den's charme passer perfekt ind i bybilledet og mine øjne kan slet ikke blive mættet af at kigge på alle de lækkerier butikken har.
Butikken skiller sig ud ved ikke at ligne alle andre butikker, hverken i sortiment eller stil, og det er en skøn specialbutik, som virkelig er et besøg værd.

19 janvier 2021

En sød og herlig hjemmeside

En sød og herlig hjemmeside men nogle gode produkter. Jeg bestilte en kæde til en taske jeg har købt, og jeg synes der var nogle gode beskrivelser til de forskellige produkter.
Jeg kan klart anbefale denne hjemmeside.

11 décembre 2020

God og hurtig levering

God og hurtig levering. Kan varmt anbefales. Der fulgte et personligt kort med, samt gavekort og fine ørering. Over al forventning.

9 décembre 2020

Anbefalingsværdig oplevelse

Bestilte en skjorte og en kjole. De blev leveret hurtigt, og de levede fuldt ud op til de forventninger, hjemmesiden havde givet mig. Varme anbefalinger herfra :) Jeg kommer helt sikkert til at handle hos dem igen.

8 décembre 2020

Fantastisk kundebehandling

Fantastisk kundebehandling og virkelig hurtig betjening. Man er så heldig at man får de fineste par guld- eller sølv-øreringe med ved køb for over 300,-

Fantastisk oplevelse at handle på denne webshop!

2 décembre 2020
Logo de JC & Claire Woman

Réponse de JC & Claire Woman

Hej Ghita,

1000 tak for din flotte anmeldese af Herli.dk. Jeg er også glad for at den lille gave behager dig 😍

Jeg håber, vi ses igen!

Mvh. Nanna // Herli' x Claire Woman

Jeg har bare været super TILFREDS med…

Jeg har bare været super TILFREDS med alle de fine ting som jeg bestilte hos “Herli’x Claire Woman” 😊

Den måde som de havde pakket deres ting ind til mig på var virkelig det bedste jeg har set fra nogen anden som jeg før har købt fra...! 👍🏻

Virkelig super service til UG 👍🏻

Mvh
Maja

30 novembre 2020
Logo de JC & Claire Woman

Réponse de JC & Claire Woman

Hej Maja,

Endnu en gang tak fordi du fortæller om din oplevelse på Herli.dk. Det betyder så meget 😍

Mvh. Nanna // Herli' x Claire Woman