Fantastisk værktøj med uundværlig AI…
Fantastisk værktøj med uundværlig AI ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi hos Icon Beauty har brugt Herodesk i noget tid nu, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Som danskudviklet løsning leverer de ikke bare et solidt produkt – de leverer også en support, der altid er hurtig, hjælpsom og åben for idéer til forbedringer. Der kommer hele tiden nye funktioner, som gør en reel forskel i vores hverdag.
Særligt AI-funktionerne er helt uundværlige for os. AI-assistenten hjælper med at opsummere samtaler, forbedre sproget i vores beskeder og foreslå næste skridt, så vi både kan arbejde hurtigere og mere professionelt. Den automatiske oversættelse betyder, at vi kan kommunikere gnidningsfrit med kunder på alle sprog, uden at skulle bruge ekstra tid på det.
Derudover er de AI-drevne regler geniale – de forstår kundens intention i en besked og sætter automatisk de rette arbejdsgange i gang, hvilket sparer os masser af tid og sikrer, at vi reagerer korrekt hver gang.
Kort sagt: Herodesk gør vores hverdag nemmere, vores service bedre og vores svar hurtigere. Vi kan varmt anbefale det til alle, der arbejder med kundeservice.
13 août 2025
Avis spontané