Fantastisk god betjening og information om min nye bil. Flot garanti og hjælp til hvad jeg har brug for og hvilke rabatter jeg kan få via Hesselager Vallensbæk Fantastisk god oplevelse og god kaffe... Voir plus
Lisez les avis des autres
Mig og min mor var inde sidste uge, for at købe en lille dyt- vi blev mødt med venlighed og tålmodighed af de tre herre, som hjalp med at finde vores nye bil- som vi desuden fik til en rigtig go... Voir plus
Fantastisk kundeservice! Jeg havde nogle biler i tankerne, men via god kundeservice og informativ tilgang, fandt jeg ud af, at mine behov ikke stemmende overens med de biler jeg selv ønskede. Et spont... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hesselager Biler er din lokale brugtvognsforhandler i Vallensbæk, dedikeret til at levere professionel rådgivning, høj kvalitet og personlig service. Vi bestræber os på at skabe tryghed og gennemsigtighed gennem hele bilhandlen – fra første henvendelse til levering af din nye bil. Hos Hesselager Biler sætter vi kundetilfredshed og tillid i højsædet og står altid klar til at assistere dig med din næste bilhandel.
Coordonnées de contact
Vallensbækvej 44, 2625, Vallensbæk, Danemark
- kontakt@hesselagerbiler.dk
- hesselagerbiler.dk
Fantastisk god betjening og information…
Fantastisk god betjening og information om min nye bil.
Fantastisk god oplevelse og god kaffe 😉
Utrolig imødekommende medarbejdere og…
Utrolig imødekommende medarbejdere og god service!! Vi er utrolig glade for vores nye bil og servicen igennem købet 😊
Rigtig go oplevelse og rigtig go…
Rigtig go oplevelse og rigtig go service 5 stjerner her fra
Skulle have en brugt bil da den gamle…
Skulle have en brugt bil da den gamle nu var for dårlig til syn. Bookede tid til prøvekørsel af en anden bil af samme mærke til fredag. Det var en drøm og vi skrev slutseddel. Lørdag var bilen klar nysynet, skinnende og med vaskede sæder. Søndag hentede vi den og det tekniske fik vi hjælp til. Vi er meget tilfredse med den service vi har fået. Medarbejderne er søde, imødekommende og meget tålmodige med alle de spørgsmål vi havde. Jeg kan kun anbefale Hesselager Biler, og giver 5 stjerner. Tak for kaffe og handlen. Vi håber at vi må vende tilbage en anden gang.
Good Services and good Staff with great…
Good Services and good Staff with great humanity,help me with my difficult situation
Thank you for everything 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Super god service
Super god service, og meget hjælpsomme. Kan klart anbefales!
Car purchase
Overall great experience. The car was delivered on the agreed date, inspected and serviced, with the required changes. Really helpful with the whole process. Amazing guys!
Max…
En meget behagelig oplevelse med god tid og tålmodig hjælp til løsning af købers mange spørgsmål
Super flinke og professionelle…
Super flinke og professionelle medarbejdere, som gav en rigtig god service og tog sig tid til os.
Har nu kørt i min Skoda Octavia problemfrit i 2.5 måneder. Derfor denne anmeldelse.
Tak for god handel og troværdig service. Især med medarbejderen Anders, som hele tiden gjorde sig umage med at forklare og fortælle.
Vi var meget tilfredse med vores…
Vi var meget tilfredse med vores bilkøb. Personalet var lydhøre og venlige, og de besvarede alle vores 1.000 spørgsmål. Jeg kan anbefale denne forhandler 100%.
God og kompetent hjælp.
God og kompetent hjælp.
Vi købte en brugt bil og fik god valuta for pengene.
Vi kom igen fordi vi havde spørgsmål, og der var ingen problemer.
Vi er så glade
Det har været en fantastisk oplevelse…
Det har været en fantastisk oplevelse at købe bil hos Hesselager biler. Kan varmt anbefale dette sted hvis man skal ud og købe brugt bil
Super service, man føler sig virkelig velkommen . Vi købte en Kia Picanto . Som vi er meget glade for
Ubeskrivelig serviceniveau - troede ikke der var den sublime service i Danmark længere!
Jeg bliver nødt til at give 5 stjerner til Hesselager Biler i Vallensbæk – og ærligt, det er fuldt fortjent.
Jeg blev mødt af tre gutter, som bare havde styr på det hele fra start til slut. Der var en ro, en professionalisme og en ægte interesse i at hjælpe, som man virkelig lægger mærke til. Ikke noget med pres eller smarte salgstricks – bare ærlig og tryg rådgivning.
Det, der virkelig skiller sig ud, er servicen efter købet. Jeg havde et praktisk spørgsmål, og her mærkede jeg for alvor forskellen. De efterlevede alt det, de havde sagt. Hvor man normalt oplever, at bilsælgere “forsvinder” efter handlen, var det her det stik modsatte. De var gode før – men endnu bedre efter.
Det skaber en tillid, som er sjælden i branchen.
Hvis jeg skal finde noget negativt, så er det faktisk, at jeg ikke står og mangler en ny bil lige nu… for atmosfæren og oplevelsen var så god, at man næsten får lyst til at købe en bare for at gøre det igen.
Kæmpe ros herfra – når noget er så gennemført, så skal det også anerkendes.
Rigtig godt sted at købe en ny bil…
Rigtig godt sted at købe en ny bil meget imøde kommen og forstående top karakter her fra
Dejlig service!
Mig og min mor var inde sidste uge, for at købe en lille dyt- vi blev mødt med venlighed og tålmodighed af de tre herre, som hjalp med at finde vores nye bil- som vi desuden fik til en rigtig god pris!
Fantastisk service (bl.a. afleverede de bilen til vores adresse), glæde og smil- og plads til spørgsmål med ro i maven- også de kommende dage efter køb. Utrolig behagelig sælger!
De varmeste anbefalinger herfra!
Ps. Genial kaffe ;)
Jeg vil gerne give en god anmeldelse…
Jeg vil gerne give en god anmeldelse til de flinke unge mænd der yder en kanon service og er behageligt at handle med. Alt god vind herfra 😊
Rigtig god og brugervenlig…
Rigtig god og brugervenlig bilhjemmeside. Det er nemt at finde rundt, og søgefiltrene gør det hurtigt at finde relevante biler. Annoncerne er overskuelige med gode billeder og klare oplysninger. Alt i alt en seriøs og troværdig platform, som jeg klart kan anbefale.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.