Absolut den bedste leverandør på alle måder. Specielt kommunikation omkring leverings dato og tidspunkt og det geniale at man får link til at følge lastbilen løbende og man så kan gå ud og åbne garag... Voir plus
Hurtig levering og meget hjælpsom chauffør ved levering. Vi købte Barlinek som har vist sig at være et super produkt. Efter 5 år med et andet mærke vil vi helt sikkert køre videre med Barlinek fra He... Voir plus
Simpelthen perfekt. Levering var lynhurtigt, bestilte søndag, og mandag formiddag blev brændet leveret præcis hvor det skulle, nede ved en garage med en stejl nedkørsel. Brændet er super god kvalitet.... Voir plus
Alt fungerede perfekt, da jeg købte træpiller hos Hesselager Energi. Nem overskuelig hjemmeside, hurtig levering, perfekt infosystem - det mest perfekte jeg har mødt - ,et system, der fortæller hvor... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Hesselager Energi er din fynske leverandør af fyringsolie, RUF briketter, brænde og træpiller på Fyn. Vi sælger udelukkende træpiller og andre varer, som vi selv benytter. Af samme årsag får du kun træpiller af den absolut højeste kvalitet på markedet, når du handler hos os, men til gode priser.
Landevejen 202, 5874, Hesselager, Danemark
- mail@hesselagerenergi.dk
- hesselagerenergi.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
gode priser hurtigt lev
Min beskrivelse om leveringen var ikke…
Min beskrivelse om leveringen var ikke særlig præcis, men 3 brændetårne leveret under halvtag. Jeg er stadig vildt imponeret. Super levering!
alt spillede fra bestilling til…
alt spillede fra bestilling til levering ,flink og venlig chauffør. Jeg vil købe mit brænde hos Hesselager Energi fremover
Hurtig og effektiv levering
Hurtig og effektiv levering, samarbejds ville chauffør, tak for det
Super god chaufør
Hurtig levering smart man kan se hvor langt bilen er.Og en perfekt chaufør sætter pillerne det aftalte sted
Prima brændekvalitet og levering.
Ankom hurtigt og blev afleveret lige…
Ankom hurtigt og blev afleveret lige hvor det var aftalt.
Der kommer bare en rigtig kompetent…
Der kommer bare en rigtig kompetent chauffør med briketter og man kan følge hvornår de bliver leveret tilfreds
Hurtig levering og meget hjælpsom…
Hurtig levering og meget hjælpsom chauffør ved levering.
Vi købte Barlinek som har vist sig at være et super produkt. Efter 5 år med et andet mærke vil vi helt sikkert køre videre med Barlinek fra Hesselager.
Hurtig og præcis levering
Perfekt ovntørret bøg
Brændet blev leveret, så det var meget nemt at gå til. Stablet MEGET tæt i tårnene. Rigtig god kvalitet og helt tørt.
Meget tilfreds.
Rigtigt god service
Rigtigt god service, og levering inde i carporten. Det var super.
Eneste lille malurt i bægeret var, at fra bestillingen var afgivet og til dagen for levering hørte man ikke rigtigt noget, så som førstegangskøber blev jeg lidt nervøs.
Det viste sig at være fuldstændigt grundløst.
God kvalitet, hurtig levering
God kvalitet, hurtig levering. Tracking af forsendelsen gør det nemt at være hjemme når varen leveres.
Meget venlig og god levering
Meget venlig og god levering - men jeg kunne godt tænke mig at få besked dagen før levering. Mogens.
Lige efter bogen!
Leveret få dage efter bestilling, pallen stod præcis som ønsket. Pengene reserveret og først trukket efter levering.