Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og hurtig levering. Rigtig gode kvalitets ting. Jeg handler bestemt her igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte legetøj til vores hest, med en masse urter på. Desværre var en del af urterne faldet af under transporten. Her var der top service på kundebetjening, da der straks blev sendt en ny til. Og he... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Så fint et sted, troværdigt og bestillingen sendes hurtigt og pænt. Sød kvinde der har butikken, meget meget sød og dygtig! Varmeste anbefalinger her fra

Noté 2 sur 5 étoiles

Det er jo mest træ, det der er smurt på, er væk inden for en time og så er den ikke interessant for hesten længere.

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel d'équitation
  2. Magasin d'équitation

Écrit par l'entreprise

Hos Hesteplaneten.dk fokuserer vi på kvalitet og naturlig støtte til din hest. Vi tilbyder: ✔ Et stort udvalg af tilskud, der styrker hestens sundhed. ✔ Naturlige godbidder, der gør træningen sjovere. ✔ Plejeprodukter, der beskytter din hest og udstyr. ✔ Og vores økologiske legetøjsserie – et hit blandt heste og ejere!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,2

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Réponse de Hesteplaneten

Anmeldelsen henviser til vores tyggelegetøj til heste. Som vi også har forklaret i vores direkte svar, er dette et aktiveringsprodukt, hvor urterne bevidst er en overflade, som hurtigt bliver spist, hvorefter hesten fortsætter med at tygge på selve træet. Det er altså en forventet og tilsigtet funktion – ikke en fejl ved produktet.

Vi vil samtidig gøre opmærksom på, at anmeldelsen blev offentliggjort, før vi havde haft mulighed for at besvare dine henvendelser. Du kontaktede os flere gange inden for kort tid (første gang fredag og efterfølgende både samme aften og natten til næste dag), herunder uden for normal åbningstid.

Vi bestræber os altid på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt, men vi er ikke tilgængelige døgnet rundt. Vi finder det derfor ikke rimeligt at modtage en negativ anmeldelse, før vi har haft mulighed for at svare.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og produkt til en god…

Hurtig levering og produkt til en god pris … produkt pakket rigtig godt ind og hest er meget tilfreds

Réponse de Hesteplaneten

Tak for den dejlige anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at både leveringen, prisen og indpakningen levede op til forventningerne – og især at hesten er meget tilfreds 🐴💚

Ingen problemer

Ingen problemer

Réponse de Hesteplaneten

Tak for den dejlige anmeldelse! 😊

Super!

Hurtig levering og hestene er vilde med deres nye legetøj!

23 décembre 2025

Réponse de Hesteplaneten

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at hestene er glade for deres nye legetøj.
Vi sætter stor pris på din feedback.

Nemt

Nemt, overskueligt og hurtig levering

Réponse de Hesteplaneten

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede købet som nemt og overskueligt, og at leveringen var hurtig.
Tak fordi du handlede hos os :)

Skøntttt sted

Varmeste anbefalinger her fra

11 juin 2025

Réponse de Hesteplaneten

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💚
Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse – det betyder virkelig meget for os!
Tak for dine søde ord, de varmer helt ind i hjertet 💫

Noté 2 sur 5 étoiles

Det er jo mest træ

16 octobre 2025

Réponse de Hesteplaneten

Tusind tak for din anmeldelse 🌿
Vi er kede af at se, at du kun har givet 2 stjerner – især fordi Trustpilot egentlig er beregnet til at bedømme kundeservice og købsoplevelsen, ikke selve produktet.
Med hensyn til trælegetøjet: ja, som der står i beskrivelsen, er det en naturlig træsnack lavet af massivt træ, som er let overtrukket med urter af højeste kvalitet. Urterne forsvinder naturligt efter noget tid, især hvis hesten hurtigt viser interesse – og det er helt normalt.
Ideen bag legetøjet kommer fra naturen: heste elsker at gnave i træ og finde dufte og smage. Mange heste vender faktisk tilbage til legetøjet efter nogle dage for at lege videre.
Mængden af urter er bevidst holdt på et sikkert niveau – for meget kunne nemlig være skadeligt for hesten.
Legetøjet kan også sagtens bruges igen! Du kan smøre en tynd lag honning på og drysse med urter, lucerne eller müsli, lade det tørre og hænge det op igen – så bliver det som nyt 🌸
Vi håber, du og din hest får glæde af det igen, og vi takker for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hestelegetøj

Jeg købte deres hestelegetøj i træ. Det var med det samme et hit. Da urter osv. var gnavet af, kommer jeg godbidder i hullerne, som er store nok, til at man kan sætte godbidder på. Hestene nyder udfordringen.

15 septembre 2025

Tusind tak, Dorthe! 💚
Sikke en fantastisk idé – det lyder som en rigtig sjov måde at bruge legetøjet på! Vi er superglade for, at dine heste nyder det og har glæde af det. 🐴✨

Virkelig god service.

Virkelig god service.
Modtog en defekt vare, der var blevet beskadiget under transporten.
Jeg henvendte mig med reklamation og de sendte med det samme et nyt produkt.

11 juin 2025

Réponse de Hesteplaneten

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig, og at du er tilfreds med servicen – det betyder meget for os.

Suveræn betjening

Her var der top service på kundebetjening, da der straks blev sendt en ny til.
Og hesten elsker at bide og lege med sit træ legetøj. Rigtig god boks aktivitet 🦄

12 mai 2025

Réponse de Hesteplaneten

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌸
Det glæder os virkelig at høre, at din hest er glad for sit nye legetøj, og at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.
Kundetilfredshed er altid vores højeste prioritet, og vi er her altid for at hjælpe, hvis noget ikke lever op til forventningerne. 🦄💚
Rigtig god fornøjelse med legetøjet – og hils din hest fra os!

Noté 3 sur 5 étoiles

Min hest er ikke interesseret i den jeg…

Min hest er ikke interesseret i den jeg købte👎🏻

7 avril 2025

Kære Stine,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din hest ikke viste interesse for legetøjet – det sker, da ikke alle heste reagerer ens på samme produkt.

Vi synes dog, det er lidt ærgerligt, at vores webshop er blevet vurderet med 3 stjerner, da Trustpilot er beregnet til at vurdere kundeservice og købsoplevelse – ikke hvordan et produkt bliver modtaget af det enkelte dyr.

Hvis vi kan hjælpe dig med at finde noget, din hest måske vil synes bedre om, er du meget velkommen til at kontakte os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Min sære hoppe elsker "Herbi Horse…

Min sære hoppe elsker "Herbi Horse Calm". Den kommer jeg til at købe flere af. Hurtig levering og alt bare i orden :-)

13 février 2025

Réponse de Hesteplaneten

Tusind tak, Jeanett! Det er skønt at høre, at din hoppe er glad for "Herbi Horse Calm". Vi sætter stor pris på din feedback og din tillid til vores produkter! 🐴💚

Skønne produkter

Skønne produkter. Hurtig og nem bestilling og levering. Har købt herbie-horse, som min kræsne hest faktisk finder spændende. Kan kun anbefales.

25 décembre 2024

Réponse de Hesteplaneten

Hvor er det dejligt at høre! Tak for din tillid og anbefaling – vi håber, at din hest fortsat vil nyde vores produkter 🌿🐎

Noté 5 sur 5 étoiles

Super nemt og fint produkt mine heste…

Super nemt og fint produkt mine heste er glade for- købte træ-guirlanden Relax som begge har hygget sig med. Dejligt nemt at handle med.

22 décembre 2024

Réponse de Hesteplaneten

Tusind tak for din feedback! Det betyder meget for os, at både du og dine heste er tilfredse :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus