Huur conotech voorzet thermisch. Goed advies. Op tijd ontvangen inclusief retour label in de doos. Apparaat voldeed aan beschrijving. Helaas geen papieren gebruiksaanwijzing dus die moest ik nog downl... Voir plus
Deze opvouwbare reisstoel is fantastisch. Dit is al mijn tweede, want ik ben van plan hem mee te nemen naar de VS omdat de Quake-kruk daar niet verkrijgbaar is. Ik gebruik hem om buiten te schilderen,... Voir plus
Nacht verrekijker, Deze nachtverrekijker de Heimdal voldoet aan alle verwachtingen , hij was zeker niet duur voor wat je er voor krijgt, de levering ging erg snel . Heb het jachtveld later nog e... Voir plus
3 lokduiven aangeschaft prima qualiteit goede service. Goed meegedacht per ongeluk om 2 met het koppie naar beneden mee te geven zijn completer met pootjes. Hoop dat de krijger er erg blij mee i... Voir plus
De webshop voor de jacht en outdoor liefhebber, wij hebben alles wat je nodig hebt voor: het jachtveld, de jachthut, outdoor (activiteiten), Bushcraft etc.
Newtonstraat 9, 7651 AP, Tubbergen, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Ik had na een bestelling toch nog een item extra nodig. Snel telefonisch contact gezocht en samen met de medewerkster gekeken of die er nog bij kon in 1 verzending. Top service!

Réponse de Hetjachtveld
Eigenlijk gewoon netjes zoals het normaal zou moeten gaan.

Réponse de Hetjachtveld
Het zou netjes zijn als ze op tijd reageren.
En als je belt wordt je afgeblaft.
Ik heb een zeer slechte ervaring met ze.
Hoe kan je iets testen als je de verpakking niet open maakt.
Ik had de lokfluit netjes schoongemaakt.
Ik ben telefonisch niet netjes behandeld.
Het was meer af wat zijk je nou

Réponse de Hetjachtveld
Prima prijs/qualiteit verhouding. Goede communicatie en service.

Réponse de Hetjachtveld
Heel goede eerlijke adviezen, alle tijd om je goed te helpen, gemoedelijk en gewoon een prettige zaak om naar terug te gaan

Réponse de Hetjachtveld
Super service met de Twentse gastvrijheid neemt alle tijd dus echt een aanrader!

Réponse de Hetjachtveld
3 lokduiven aangeschaft prima qualiteit goede service.
Hoop dat de krijger er erg blij mee is.
Want ik zou niet weten wat ik ermee moet😅😊🫣.
En ohhh jahh nog wat leuke presentjes erbij gekregen dank je wel nog daarvoor.

Réponse de Hetjachtveld
De bestelling en het op de hoogte houden wat betreft tijd en levering via de mail is duidelijk. De 5 sterren passen bij dit bedrijf.

Réponse de Hetjachtveld
Super snelle levering en tevreden over het gekocht product

Réponse de Hetjachtveld
Alles ging goed, bestellen, betalen en ik kreeg het op de afgesproken dag bezorgd.

Réponse de Hetjachtveld
Zeer behulpzaam, goede uitleg en de eigenaar weet waar hij het over heeft.
Kreeg zelfs nachtzicht apparatuur mee naar huis om te proberen.