At tage kørekort hos Heyway var en virkelig god oplevelse. Med Umar som kørelærer får man både gode samtaler og en tryg og lærerig køretur.

Min kørelære Umar var simpelthen den bedste kørelære han var altid positiv og prøvede at hjælpe en mest muligt Man fik også hurtige tider og Umar hjalp altid til Det gik også virkelig hurtigt med k... Voir plus

Heyway har været lidt rodet, men efter jeg skiftede kørelære til John, som stod for lyngby afdelingen begyndte det at gå som det skulle. John var en god og rolig kørelærer som ville fortælle en hvad m... Voir plus

Mit forløb hos HeyWay har været nemt og fleksibelt og jeg er virkelig taknemmelig for at have haft Umar Farooq som kørelærer. Man føler sig altid tryg og sikker bag rettet, da Umar altid er rolig, sm... Voir plus

4,4

Aucune trace de demande d’avis

4,4

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Vælg Mohamed B

Mohamed er en meget god og tålmodig kørelærer. Mit forløb var meget langt pga., at min sagsbehandling tog over et halvt år, men Mohamed fik mig meget godt i gang efter den lange pause.

22 août 2022

En moderne køreskole

En moderne køreskole, hvor man ikke skal slæbe rundt på en fysisk logbog. Du vælger selv din kørelærer og kan skifte, hvis du føler behov for det.
Gode til at skaffe teoriprøve- og køreprøvetider.
Meget fleksibelt hele vejen igennem - en rigtig god oplevelse.

25 mai 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit