Rigtig godt personale, som er gode til at rådgive og forklarer. God service og rigtig hurtig. Vi er super glade for vores bil

Min fader og jeg drønede en tur til Herning fra Kolding, for at kigge på en Kia Proceed GT. Det var aftalt, men da vi kom derop var bilen solgt... Jeg indrømmer gerne, at stemningen ligesom... Voir plus

Blev mødt med en smilende Hadeeb, som spurte venlig ind til hvad han kunne hjælpe med, og var hurtig til at flytte bilerne så vi kunne prøve køre bilen, en kanon god service, HHbilsalg er det bedst... Voir plus

Vi var meget tilfredse med handlen med HHbilsalg. Ved syn og service af bilen gjorde Hadeeb opmærksom på at der kun var 6000km tilbage inden gearkasseservice, så dette fik han ordnet inden vi hentede... Voir plus

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

46 avis

Vi kom langvejs fra

Vi kom langvejs fra. Har været i kontakt løbende og blev taget godt imod. Virkelig god service og vejledning. Vi er kørt med største tilfredshed og er meget glade for vores nye bil.

23 février 2025

Snydt for næsten 10.000 kr

Jeg købte bil i feb24 og han solgte mig en “udvidet motor garanti” til 10.000 kr hos Car Garanti. De fortæller at den forsikring der er på min bil koster 1.695 kr….. Den dækker desuden slet ikke det han sagde den ville. Der snød han mig godt og grundigt!

14 février 2024

Super god betjening

Super god betjening, sød,smilende service. Vi købt den bil som opfyldte vores krav. Tak til HH bilsalg

3 janvier 2025

Hjælpsomme

Imødekommende folk, dygtige og hjælpsomme til at finde den bil der passer til ens behov. Rigtig god service og kom derfra med en god bil
😁 kan klart anbefales herfra. 👍🏽

8 décembre 2024

Imødekommende, hjælpsom og fleksibel

Det har været en god oplevelse af handle med HH Bilsalg på distancen. Vi har været i tæt kontakt gennem hele processen, og i forbindelse med spørgsmål har vi hele tiden følt os velkomne til at tage kontakt. Det har beroliget os undervejs, da vi ikke er så erfarne bilkøbere, at vi har måttet stille dumme spørgsmål og har kunne dele bekymringer om kvalitet, proces o.l. Vi er blevet mødt med stor venlighed og fleksibilitet ifm. overdragelse, og vi går herfra med følelsen af at have gjort en fin handel.

9 novembre 2024

Ingen service

Ingen problemer under køb. Sød og rar, men bliver der problemer med bilen under garanti så er der ikke andet end problemer. Kan ikke anbefale køb hos Hamid. Det er sidste gang jeg køber bil hos ham

12 octobre 2023

Kundeservice når det er allerbedst

Bilkøbet hos HH Bilsalg har været en virkelig positiv oplevelse. Faglighed, imødekommenhed og ærlig rådgivning har imponeret under hele forløbet.
Kan varmt anbefales!

22 février 2024

Ingen reklamationsret

Byttede bil til en anden. Kontakter dem efter en måned og spørger til reklamation da bak-kameraet dugger. Får at vide, at det vil de ikke dække med reklamationen. Fire måneder senere kontaktes de igen af min far som var med ved handlen. Han spørger igen ind til det med kameraet og nævner, at vi blev lovet 100% reklamation. Nu ville de så gerne dække det. Kommer om med bilen til dem og bliver efter 20 min. ringet op, at det handler om en rids i glasset. Derfor vil de ikke dække det på reklamationen, da det jo er en ridse jeg selv kan have lavet eller pådraget ved en skade. Men intet andet på bagenden af bilen har en skade, ej heller har bilen været i uheld. Hvilket kan dokumenteres.
Så deres reklamation er langt fra til at stole på.

27 février 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit