1. Sauna

Écrit par l'entreprise

Hos HICE faciliterer vi unikke oplevelser med saunagus og isbadsessioner i de naturskønne omgivelser ved Bygholm Sø i Horsens. Vi brænder for at skabe et stærkt fællesskab med plads til fordybelse, velvære og mental grounding. Vores mission er at bringe mennesker sammen gennem kontrasterne mellem varme og kulde – og skabe balance i både krop og sind.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

11 avis

En skøn varm-kold oplevelse ❤️

Et vidunderligt pusterum i skovens idyl med gusmester-ildsjæle. Fedt med forskellige typer af gus, hvor der er plads til at hvile i sig selv eller gå i flow med de andre. Hyggelige faciliteter og godt faciliteret. Kan klart anbefale HICE ❤️‍🔥

2 avril 2026

Det er bare blevet så flot❤️

Det er bare blevet så flot❤️Det er et fantastisk sted og fællesskab du har skabt🤗Man føler sig altid velkommen og taget godt imod❤️
Jeg kan varmt anbefale de gode oplevelser hos hicehorsens❤️

17 mars 2026

Hice og Saunagus er i en klasse for sig…

Hice og Saunagus er i en klasse for sig – et niveau over andre. Et passioneret og imødekommende univers, hvor der er oprigtig opmærksomhed på det enkelte menneske. Her bliver personlighed og individuelle behov ikke blot anerkendt, men aktivt mødt, og der er en dyb forståelse for vejrtrækningens kraft og betydning. Et sted med nærvær, faglighed og autenticitet i centrum.
Bri og alle de andre sørger for at oplevelsen bliver unik ☘️

8 février 2026

Fantastisk oplevelse igen hvor man…

Fantastisk oplevelse igen hvor man kommer helt ned i gear og får kroppen til at slappe helt af. Altid en skøn oplevelse med en rigtig god gusmester. Kan varmt anbefales. En lækker atmosfære og vælvære.

10 janvier 2026

Kæreste Torben
Af hjertet tak for dine fine ord. Dit selskab er altid en fornøjelse. Smil og god energi, kan ikke andet, end sprede glæde blandt alle
Vi ses i varmen !
Vh Team HICE

HICE er et enestående og særligt sted 🌟

HICE er et enestående sted i smukke omgivelser, hvor al larm og støj fra hverdagen (og det indre) stille forsvinder, så snart man lukkes ind i varmen i tøndesaunaen og dernæst ud i de iskolde kar. Altid respektfuldt, kærligt og åbent guides man som gus-deltager igennem den transformerende varme og det iskolde vand af de kompetente og passionerede gusfacilitatorer hos HICE. Man kan komme alene eller med nogen man kender - uanset hvad oplever man at være en del af noget større og lande blidt i et varmt fællesskab.

Det er ganske enkelt magisk, og alle burde give sig selv dén oplevelse at give sig hen til den omsluttende varme og kulde, hvor man finder sig selv på ny ✨️🙌

20 novembre 2025

Kæreste Sanne

Tusind tak for din smukke og hjertevarme anmeldelse 💙
Det betyder mere, end vi kan beskrive, at du har mærket den ro, nærvær og det fællesskab, vi stræber efter at skabe hos HICE. At læse dine ord om varme, kulde, guidning og transformation bekræfter os i, hvorfor vi gør det, vi gør og hvorfor vi elsker det.
Vi ses snart igen !!

De varmeste hilsner Team HICE

Jeg troede aldrig det ville være noget for mig…

Jeg har kun rosende ord at sige om HICE!
Det er simpelthen sådan et dejligt sted at komme og det er beundringsværdigt så meget liv, sjæl og hjerteblod de lægger i at give kursisterne en god og tryg oplevelse.
Jeg troede aldrig at jeg ville synes isbad var fedt, men efter at være blevet guidet gennem både isbad og saunagus af de kompetente gusmestre og har fået en bevidsthed omkring hvordan man bruger vejrtrækning og det at “blive i det ubehagelige” og lære at finde ro i det- ja så er jeg simpelthen blevet helt afhængig (på den gode måde) 😊
Tak for jer HICE! I gør det virkelig fantastisk ❤️

7 mai 2025

Réponse de HICE ApS

Tusind tak for dine dejlige ord Pernille
Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig tryg og godt guidet – og at både Saunagus & Cold Plunge har åbnet sig for dig på en ny måde. Tak for din tillid og for at dele din oplevelse.
Og dit fantastisk humør, store smil og smittende latter, spreder altså glæde og god karma hos alle

De varmeste hilsener Team HICE

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra! Fede faciliteter og mange forskellige slags gus 💪🏼

10 juillet 2025

Réponse de HICE ApS

Kæmpe mange tak Mathilde. Vi bestræber os altid på, at gøre vores ypperste for at give gæsterne de bedste oplevelser 🔥☘️🪭

KÆMPE opfordring herfra 6/5 🔥❄️🌳

Jeg vil mere end blot anbefale HICE i Horsens, jeg vil opfodre til at besøge stedet! Ikke nok med at faciliteterne ligger idyllisk "gemt" ved Bygholm Sø, så er stemningen bare altid helt i top og gusmestrene er meget imødekommende og rare! Jeg har prøvet saunagus et par forskellige steder, og jeg synes klart at HICE er det bedste sted, da de både udbyder forskellige sessioner samt gusmestrene guider dig igennem selve gusen.
KÆMPE opfordring herfra 6/5 🔥❄️🌳

19 juin 2025

Réponse de HICE ApS

Kæmpe mange tak for de fine ord Glenn. Det betyder SÅ meget for en lille nystartet virksomhed, som al ligger sjæl og energi i at gøre det ypperste🔥🙏🪭

Fantastisk oplevelse for nervesystemet

Jeg “støder” tilfældigt ind i HICE på Instagram og med det samme fik jeg lyst til at læse lidt om stedet. Jeg har prøvet saunagus og koldtvands dyp et par gange før - hver gang gav det mig en ro, som jeg har længes efter i mange år. Jeg fik derfor også en fornemmelse af, at HICE var et sted, der skulle prøves.
Jeg var til saunagus, cold plunge og en snak om ADHD og nervesystemet i søndags d. 15.06.2025. Det var en fantastisk oplevelse og jeg følte mig virkelig godt tilpas bagefter. Jeg vil helt sikkert komme igen og jeg kan på det varmeste anbefale stedet. Bri, som har stedet, er super positiv, imødekommende og har en skøn energi, som smitter 😉

19 juin 2025

Réponse de HICE ApS

Af hjertet KÆMPE mange tak for de dine ord. Det varmer mere end du aner
Bedste hilsner
Bri/HICE