Produkter vi köpt från er är super bra och super kvalitet.Färgerna glada och inspirerande.Passformen på kläderna helt magiska..Man känner sig som en princessa i dem.Tack för super fin upplevelse i sam... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg bestilte “Maymoon one-piece Khimar”, og var virkelig overrasket. Jeg havde forventet et godt stykke klæde, men havde ikke troet at kvaliteten ville være SÅ GOD, Ma Shaa Allah! :D Stoffet er tyk... Voir plus
Jeg bestilte en undercap og et modal tørklæde. Jeg ELSKER dem begge, god kvalitet. Og stoffet er så blødt. Den der undercap er så god, jeg plejede altid at få hovedpine af dem, men den her er bare me... Voir plus
Virkelig glad for mit køb hos Hidayah.dk🌸 Kvaliteten er overraskende god ifht prisen, derudover var det utrolig hurtig levering!! Jeg købte nytårs aften, og troede derfor der måske ville være lid... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hidayah sælger modest tøj til alle kvinder. Vi har alt fra tørklæder, til kjoler eller bedetøj. Se mere på vores hjemmeside Hidayah.dk
Coordonnées de contact
4550, Asnæs, Danemark
- +45 29887542
- support@hidayah.dk
- hidayah.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Hej hidayah
Hej hidayah
Omg har aldrig nogensinde mit liv købt en tørklæde der har så god en kvalitet, jeg har anbefalet alle mine venner om at købe fra jer af. fantastisk materiale og farve, sidder godt og mega lækker, en klar anbefaling herfra til alle at man skal bare med det samme ind og købe fra jeres hjemmeside😍
Fantastisk kvalitet og komfort
Det er anden gang, jeg bestiller fra jer og bestemt ikke den sidste ❤️Jeres plain jersey hijabs er utroligt behagelige at have på og supernemme at style. Kvaliteten er i top, og servicen lige så 🫶Kan varmt anbefales
Första gången jag handlade här och jag…
Första gången jag handlade här och jag blev helt kär! 🥰 Produkten var så fin och leveransen kom snabbt och noggrant. Man märker att ni lägger ner hjärta i det ni gör. Tack för allt 💐
Er helt vilde med mine jersey…
Er helt vilde med mine jersey tørklæder😍
Kvaliteten er i top og de er så behagelige! Jeg har også købt 2 stk amta, som er i det lækreste og mest behagelige stof!😍
Det er ikke sidste gang jeg bestiller herfra!
Bra kvalitet och snabb leverans!
10/10 Allahumma bareek
Købte 6 Abaya og 5 Hijabs de er så…
Købte 6 Abaya og 5 Hijabs de er så flotte selvom de er simpelt. Mega hurtig forsendelse. Eneste lille bitte minus er at savner et større pose/pakke når man shopper så meget. Abayana var hel krøllet . Nu er det bare med at finde en skrædder og gør dem klar, glæder mig :)
Altid god kvalitet
2 ord ' THE BEST ❤️ Må Allah give dem…
2 ord ' THE BEST ❤️ Må Allah give dem fuld succes alt. Allahuma barik 🤲
Hurtig levering og flotte hijab.
Fik leveret de flotteste hijab og tilhørende nåle i smuk kvalitet og farver. Hurtig og sikker levering.
Nem at handle og super god kvalitets…
Nem at handle og super god kvalitets varer.
Har handlet første gang og det bliver ikke sidste gang.
Flotte varer!!
Chiffon premium hijab'en fra Hidaya er præcis det, jeg længe har ledt efter – og nu har jeg endelig fundet den! 😃Rigtig flot og dejlig kvalitet. Ville ønske, der fandtes flere farver i dette stof. 😍 Ikke mindst er deres magneter en life changer for mig – virkelig god kvalitet, mashallah 🥰
Der findes ikke stjerner nok. :)
Jeg købte 4 khimars, og jeg er fuldtud tilfreds. Kvaliteten er i top, og de er bløde og behagelige. Man mærker næsten ikke, at man har dem på. :)
Kjøpte 3 modal hijabs som jeg er super…
Kjøpte 3 modal hijabs som jeg er super fornøyd med! Mykt og deilig stoff. Ble sendt raskt og fikk pakken min etter kun 3 dager!
Veldig fornøyd og anbefales!
Har skrevet til firmaet 2 gange vedr
Har skrevet til firmaet 2 gange vedr. køb af vare jeg ikke kunne bruge mhp på enten retur eller ombytning. Varen var bare forkert - der var ikke noget galt med kvaliteten. Gider nu ikke vente længere på svar - giver kjolen væk.

Réponse de Hidayah.dk
Amazing service
Amazing service, very beautiful clothes and fast shipping time. I placed my order to Sweden on a Wednesday night and received it already on Saturday, right before Eid, which was very important to me. It was my first time ordering from Hidayah and I think I will be ordering again. Thank you!
Jättefina crinkle abayor och crinkle…
Jättefina crinkle abayor och crinkle khimars. Rekommenderar varmt att beställa, supersnabb leverans.
Hurtig levering og kvaliteten på…
Hurtig levering og kvaliteten på tørklæderne er så lækkert!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.