Hijama Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Fik udført hijama for første gang hos Abu Yusuf og det var en fremragende oplevelse! Han har over 14 års erfaring og er veluddannet i dette felt, som gjorde jeg følte mig meget tilpas! Selve oplevels... Voir plus

Han var super flink og fortalte om sig selv og han erfaringer, hvis man havde spørgsmål sagde han man bare skulle stille spørgsmål. Havde en forventning om det måske kunne gøre ondt da man skærer 3mm... Voir plus

Hvis jeg kunne give 6 stjerner, så havde jeg gjort det! Helt fantastisk behandling fra Abu yusuf, som var meget imødekommende, og virkelig informativ. De sanitære forhold på stedet var helt i top, alt... Voir plus

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kæmpe Anbefaling!

Fantastisk oplevelse med en nem og simpel hijama behandling samt god service med gratis drik og frugter til gode også. Ovenikøbet nogle retfærdige og gode priser for behandlingerne. Klart en stor anbefaling fra mig og det bliver heller ikke min sidste omgang hos denne Hijama klinik. Tak for en god første omgang og helt sikkert ikke den sidste!

17 juillet 2026

Jeg kan varmt anbefale dette sted

Jeg kan varmt anbefale dette sted! Jeg fik en hijama-behandling, og hele oplevelsen var rigtig god fra start til slut. Servicen var professionel.
Hygiejnen var helt i top, og der var tydeligt fokus på renlighed og kvalitet.

Alt i alt en rigtig positiv oplevelse, og jeg kommer helt sikkert igen. Tak for den gode behandling!

4 juillet 2026

God service

God service, samt rigtig god vejledning.
Kan 100 % anbefales.

30 juin 2026

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos dette cuppingcenter. Behandleren var meget professionel, venlig og tog sig god tid til at forklare hele behandlingen. Jeg følte mig tryg og godt taget imod fra start til slut.

Hygiejnen var i top, og man kunne tydeligt mærke den store erfaring og omhu under behandlingen. Jeg er meget tilfreds med resultatet og kan varmt anbefale stedet til alle, der ønsker en professionel og behagelig cuppingbehandling.

15 juin 2026

Har altid brugt Abu yusuf til hijama

Har altid brugt Abu yusuf til hijama, om det så er for velvære eller for skader, så er jeg altid gået derfra tilfreds. Utrolig professionel og behagelig behandling til en god pris. Kan varmt anbefales.

16 avril 2026

Bedste sted at få udført hijama

Bedste sted at få udført hijama! Jeg bookede det til min mand som gave og han kan kun anbefale det! Man kan virkelig mærke han er ekspert på området og rigtig venlig! Vi kommer klart tilbage igen!🙏🏻

9 janvier 2026

Adem er super flink og fortalte om sig…

Adem er super flink og fortalte om sig selv og hans erfaringer.
✅ Spørg endelig til råds, der er så meget viden i den mand😍
✅Man bliver mødt og set og i den grad hils velkommen.
✅ Ingen smerte, kun en prikkende fornemmelse.
✅ Man tilbydes dadler, vand, kaffe og juice
✅ Her er rent og pænt
✅ Tag endelig en ven/veninde med, fed oplevelse og dagen efter er endnu bedre

30 août 2025