Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skulle holde fest og ville gerne pynte op med heliumballoner med LED-lys. Jeg var i tvivl om hvor længe ballonerne kunne holde sig svævende, så jeg ringede til Anitta og hun var så sød at tes... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fuldstændig fantastisk kundeservice! Jeg skulle bestille pynt til min søns fødselsdag for børnehaven. Jeg troede bare de blev 17 og fandt ud af (efter bestilling og betaling) at de er 22 børn.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter en bestilling hos en anden forhandler indså jeg at jeg manglede lidt flere ting til min datters 2 års fødselsdag i weekenden. Jeg lavede en bestilling onsdag aften i håb om at få varerne... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service! Det største udvalg til Pokémon festen fandt jeg her. Pakken blev sendt lynhurtigt, og alt var pakket så fint ind i silkepapir, med en lille hilsen. Det viste sig at et folie tal va... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de fête
  2. Magasin de nouveautés

Écrit par l'entreprise

Himmelrum sætter kulør på enhver festlig anledning- Masser af festpynt til mærkedage. En flot fest behøver ikke sprænge budgettet- Derfor sælges så meget som muligt i enkelt stk. så der ikke skal betales for mere, end der reelt er brug for.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Hurtigt afsendelse

Hurtigt afsendelse, og den var fremme intakt

27 décembre 2024

Kære Irma
YEAHH 🤩 Din fine anmeldelse har lige gjort en regnfuld og blæsende mandag aften fantastisk! TAK 💖
Festlige hilsner 🎈

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service. Der var en sød lille håndskrevet note med.
Min søn var lykkelig 😀

18 novembre 2024

Kære Louise 🫶
Kæmpe tusind tak for din feedback 🤩 Fantastisk at høre din søn blev lykkelig- Vi elsker glade børn 🥰
// Anitta- Himmelrum 🎈

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og en fin vare til en…

Hurtig levering og en fin vare til en god pris

14 novembre 2024

Kære Marianne 🫶
YEAHH 👏🏼 Kæmpe tusind tak for din flotte bedømmelse, fantastisk at høre du har haft en god oplevelse 💪🏼
// Anitta- Himmelrum 🎉

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering og et fint…

Super hurtig levering og et fint produkt! Min lille dreng bliver så glad til sin fødselsdag 🙏🏻🤩

11 novembre 2024

Kære Kristina 🫶
Kæmpe tusind tak for de flotte stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi elsker glade børn 🥳
Anitta/ Himmelrum

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik varerne lynhurtigt!

Jeg fik varerne lynhurtigt!
Jeg sys det var ret fedt at jeg kunne vælge engangs service som enkelt antal så jeg kunne få 11 styks i stedet for 2*10 og brænde inde med resten!
Super godt koncept!
Første gang jeg har handlet der men bestemt ikke sidste gang :) tak!

9 novembre 2024
Avis spontané

Kære Mie
TAK 🙏 for din bedømmelse og WOW hvor blev jeg bare glad for din feedback på vores koncept om salg i enkelt styk 🤩 Håber i har haft/ får den fedeste fest 🎉

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering til en mor

Hurtig levering til en mor, der var for sent ude med oppyntning til fødselsdag.

31 octobre 2024

Réponse de Himmelrum

Kære Mika 🫶 Fantastisk vi nåede det 🤩 Tusind tak for den flotte feedback 🌟 Håber i havde en fantastisk fest ❤️
//Anitta- Himmelrum 🥳

Noté 5 sur 5 étoiles

At der prompte blev handlet på at min…

At der prompte blev handlet på at min pakke forsvandt hos GLS.

30 août 2024

Kære Rikke 🫶🏼
Tusind tak for den flotte feedback- Det glæder mig du føler vi fik løst udfordringen tilfredsstillende 🩷

16 août 2024

Réponse de Himmelrum

Tusind tak for din bedømmelse 🫶🏼FANTASTISK at høre du har haft en god oplevelse 🤩

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse ! Fedt at man kan bestille 1 stk af gangen 😊 mindre spild !!! God og hurtig levering 😊⭐️

12 août 2024

Kære Malini
Tusind tak for din feedback af os 🤩 Fedt at du finder vores koncept brugbart og meningsfuldt ❤️

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Kan kontaktes nemt, og virkelig god og nærværende service. Store anbefalinger herfra.

12 août 2024
Avis spontané

Kære Sunie
WOW!! Tusind tak for din flotte anmeldelse 🥰 Fantastisk at høre vi har levet op til din forventning 🤩

Noté 5 sur 5 étoiles

God beskrivelse og meget hurtig…

God beskrivelse og meget hurtig forsendelse

5 juillet 2024

Kære H. Jensen
YEAHHH 💪🏼Fantastisk at høre du har haft en god oplevelse ved os 🥳
//Anitta- Himmelrum 🎉

Hurtig og god service!

Hurtig og god service!

Sønnike elskede fortnite piñata og pynt, også til en god pris! Bestemt ikke sidste gang vi handler hos himmelrum!

28 juin 2024

Kære Maja 🌸
Tusind tak for fin flotte bedømmelse, fantastisk at høre piñata‘en skabte glæde 🥰 Vi glæder os allerede til at ‘se’ dig igen 🤩
//Anitta- Himmelrum 🎉

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og varen lever til…

Hurtig levering og varen lever til fulde op til forventning🤗 handler gerne der igen!

1 juillet 2024

Kære Annette
Kæmpe tusind tak for dine rosende ord 🤩 Fantastisk at høre du har haft en god oplevelse med os 🫶🏼 Vi glæder os til st ‘se’ dig igen 💕
Anitta/ Himmelrum

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en bekræftelse 45 minutter…

Jeg fik en bekræftelse 45 minutter ordren var afgivet.

Og varerne lå i udleveringsboksen som aftalt.

Kvaliteten var helt okay

12 juin 2024

Kære Torben
Tusind tak for din bedømmelse ⭐️ Fantastisk at høre vi har levet op til din forventning 🤩 Håber at ‘se’ dig en anden festlig gang 🎉
Festlige hilsner 🎈

Kære Hanne
YAHHH 🥳 Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk at høre du har haft en god oplevelse 🤩 Håber at ‘se’ dig en anden gang 🎉

Noté 5 sur 5 étoiles

Denne virksomhed er hurtig til at svare…

Denne virksomhed er hurtig til at svare på mail og sender hurtigt ordrer afsted. :) alt i alt rigtig god service.

1 mai 2024

Kære Louise
Yahhhhh 🥳🥳🥳 Kæmpe tusind tak for din bedømmelse af os ❤️ Vi ELSKER når vi lever op til vores kunders forventning. TAK 🫶🏼
Anitta

Hurtig levering - tilfreds kunde

Hurtig levering - alt var som forventet☺️

6 mai 2024

Kære Tinna 🥰
Tusind tak for dine rosende ord 🤩 Fantastisk at høre din oplevelse med Himmelrum har været som forventet 🫶🏼🫶🏼
Anitta/ Himmelrum 🎉

Hurtig levering og super fødselsdagspynt

Hurtig levering og super fødselsdagspynt

1 mai 2024

Réponse de Himmelrum

Kæmpe tusind tak for din positive feedback 🤩 Håber i får en fantastisk fødselsdag 🎉
Anitta/ Himmelrum 🎈

Hurtig fejlfri levering

God hjemmeside at bruge og fejlfri hurtig levering (ved begge bestillinger som jeg lavede).
Og fint udvalg af varer.

30 avril 2024

Kære Mette
YEAHHH!!! 🤸🏽‍♀️🤸🏽‍♀️🤸🏽‍♀️ Vi slår flik flak mellem reolerne over dine rosende ord 🤩 TAK!!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus