Hipdekbedovertrek Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Tijdens het bestellen kon er geen leverdatum worden aangegeven. Via de opmerkingen verzocht de bestelling op een specifieke dag (zaterdag) te leveren omdat ik dan thuis zou zijn. Dat werd netjes ge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb tegenwoordig alle dekbed overtrekken van hier. Toevallig laats een normale katoenen opgehad van een ander merk. Dag erna weggegooid want we konden niet slapen was niet lekker zacht 🫣 wij hebben d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Teddy Fleece dekbedovertrek besteld. Na uitwassen kwam ik erachter dat hier een gaatje inzat. Dit gemaild naar de klantenservice en heel snel reactie terug dat de helft van het geld teruggestort zou w... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb 4 1-persoons dekbedovertrekken gekocht. Wij vonden ze prachtig. Na 3 maanden zijn ze allemaal aan de achterzijde enorm aan het pillen! Overleg gehad hierover en de firma vindt dit normaal🤔... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de literie

À propos de Hipdekbedovertrek

Écrit par l'entreprise

Dekbedovertrekken kopen doe je bij Hipdekbedovertrek.nl

Bij Hipdekbedovertrek.nl vind je de mooiste dekbedovertrekken voor de beste prijs! Als familiebedrijf zijn we al 20 jaar gespecialiseerd in beddengoed en hebben we een prachtig assortiment opgebouwd. Van molton tot dekbedovertrek en van hoofdkussen tot dekbed; bij Hipdekbedovertrek vind je alles voor een sfeervolle slaapkamer en een ontspannen nachtrust!

Uitgebreid aanbod dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken zijn onze specialiteit. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en mooiste ontwerpen, voor een breed aanbod aan woonstijlen, kleuren en merken. Daarnaast kun je kiezen uit diverse materialen, van fris katoen tot knus teddy fleece, voor optimaal comfort in elk seizoen. Laat je inspireren door ons assortiment of zoek doelgericht in onze collectie op bijvoorbeeld materiaal, maat, woonstijl, kleur of merk. Bestel vandaag nog en geniet morgen al van je nieuwe dekbedovertrek!

Voor al je beddengoed

Met ons beddengoed maak je het hele bed mooi en comfortabel op - van molton tot sprei. Net als onze dekbedovertrekken zijn onze hoeslakens, kussenslopen, dekbedden en kussens scherp geprijsd, in diverse materialen en in elk formaat verkrijgbaar en bieden ze duurzaam ligcomfort. Speciaal voor jonge slapers hebben we een uitgebreid aanbod aan kinderdekbedovertrekken en baby- en peuterbedtextiel. Deze dekbedovertrekken zijn gemaakt van zacht, kindvriendelijk materiaal en verkrijgbaar met de leukste, liefste en stoerste prints!

Snelle levering en uitstekende service

Dankzij onze grote winkelvoorraad in Dedemsvaart kunnen we jouw bestelling dezelfde dag nog verzenden. In de meeste gevallen betekent dit: voor 17:00 uur online besteld, de volgende dag in huis. Onze vriendelijke klantenservice is uitstekend bereikbaar via LiveChat, telefoon, mail en WhatsApp. Als specialist in beddengoed helpen we je graag bij het creëren van een prachtig opgemaakt bed met heerlijk slaapcomfort!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fijne ervaring

Heerlijk warm en mega fijn teddydekbed

7 février 2025

Beste D. Hagedoorn,

Wat jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is natuurlijk niet de service die we willen bieden. We komen graag met je in contact om te kijken naar een passende oplossing. Zou je ons een bericht willen sturen via hipdekbedovertrek@gmail.com? We helpen je graag verder!

Noté 2 sur 5 étoiles

Na een keer wassen niet meer bruikbaar

Het dekbed zonder overtrek te gebruiken, is gewassen volgens de voorschriften die zijn aangehecht. De vulling zit nu op klonten. Het voldoet dus niet aan de beschrijving op de website. Kwalitatief is het slecht.

2 mars 2025

Beste Alexander,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat het dekbed niet aan je verwachtingen voldoet. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! We komen graag met je in contact om te kijken naar een passende oplossing. Zou je ons een bericht willen sturen via hipdekbedovertrek@gmail.com ? We helpen je graag verder.

Best snel geleverd en de goede maat

Best snel geleverd en de goede maat

13 février 2025

Hi Toon,

Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn dat je bestelling snel is geleverd en precies de juiste maat heeft. We wensen je er veel plezier mee!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, fijn dekbed zonder hoes

1 mars 2025

Hi Christel,

Bedankt voor je mooie 5-sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en het dekbed zonder hoes. Hopelijk slaap je er heerlijk onder!

Hi Simon,

Bedankt voor je fijne 5-sterren review! We zijn blij dat het artikel helemaal aan je verwachtingen voldoet. Hopelijk geniet je er lang van en zien we je snel weer terug!

Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding.

12 février 2025

Hii Angelique,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en zien je graag terug bij Hipdekbedovertrek!

Snelle service

Snelle service, precies omschreven zoals er stond. En mijn meiden zijn er dik tevreden mee. Zou zeker weer eens bestellen bij jullie.

1 mars 2025

Hii,

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Fijn dat alles precies was zoals omschreven en dat je meiden er blij mee zijn. Dat is precies waar we het voor doen! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede kwaliteit goede prijs en snel geleverd top

Goede kwaliteit goede prijs en snel geleverd

4 février 2025

Hi Jose,

Bedankt voor je mooie 5-sterren review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit, prijs en snelle levering. We waarderen het en hopen je snel weer terug te zien!

Prima dekbed

4 février 2025

Hii,

Bedankt voor deze positieve 4-sterren review!

Snel en heel mooi

Zeer snel geleverd en prachtige kwaliteit. Krijg er veel complimenten over.

27 février 2025

Hi Sylvia,

Wat leuk om te horen! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de prachtige kwaliteit. En die complimenten zijn helemaal terecht! Bedankt voor je 5-sterren review en hopelijk tot een volgende keer.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ook al was de terugboeking niet gedaan…

Ook al was de terugboeking niet gedaan binnen de gestelde tijd, na een telefoontje werd het gelijk in orde gemaakt

3 février 2025

Hii,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het na je telefoontje snel is opgelost. Onze excuses dat de terugboeking niet direct binnen de gestelde tijd was verwerkt. We waarderen je geduld en doen ons best om dit in de toekomst te verbeteren.

Hopelijk zien we je weer bij Hipdekbedovertrek!

snelle service

23 février 2025

Hi,

Bedankt voor je 5-sterren review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service. Hopelijk tot een volgende keer bij Hipdekbedovertrek.nl

Super blij met m’n easy dekbedden

Super blij met m’n easy dekbedden

Zijn enorm fijn en leveringen waren ook top.

1 février 2025

Hi Krystle,

Bedankt voor je geweldige 5-sterren review! We zijn super blij om te horen dat je zo tevreden bent met je easy dekbedden met overtrek in één, wij hopen dat het opmaken van je bed nu een stuk gemakkelijker is. Fijn ook dat de levering goed is verlopen! We hopen dat je er veel plezier van zult hebben. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we altijd voor je klaar.

Noté 4 sur 5 étoiles

Van bestelling tot levering alles zoals…

Van bestelling tot levering alles zoals gewenst

31 janvier 2025

Hii Johan,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen van bestelling tot levering. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en zien je graag terug bij Hipdekbedovertrek!

Team Hipdekbedovertrek

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus