Hippe GeboortekaartjesAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fijne service, prachtige kaartjes en snelle levering! Ook hebben we een leuke geboortevlag hangen van hun. Mooie kwaliteit en echt aan aanrader, staat zo gezellig! Wij hangen deze ook uit al... Voir plus

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Service d'impression de cartons d'invitation
  2. Magasin de puériculture
  3. Graphiste
  4. Boutique de cartes de vœux

Écrit par l'entreprise

Hippe-Geboortekaartjes.nl is al meer dan 16 jaar de specialist in gepersonaliseerde geboortekaartjes in Nederland en België. In onze editor ontwerp je eenvoudig zelf; wij drukken met vaste kwaliteitscontroles en leveren snel. Prijzen, levertijden en papiersoorten zijn vooraf helder en je kunt eerst een proefdruk bestellen om ons product te testen. Gaat er iets mis, dan lossen we het uiteraard snel en netjes op. We zijn transparant over onze service: op onze site vind je een stap-voor-stap uitleg over bestellen, papier en afwerking, plus duidelijke voorwaarden voor herdruk of nalevering. Onze jarenlange klanttevredenheid is onafhankelijk onderbouwd met 20.000+ geverifieerde beoordelingen via Trusted Shops (publiek profiel). Waarom aankomende ouders voor ons kiezen: een grote, trendy collectie van professionele ontwerpers; consistente kleur- en drukkwaliteit; opties zoals folie/reliëf en bijpassende adreslabels; en de mogelijkheid om later eenvoudig bij te bestellen. Hippe-Geboortekaartjes.nl staat voor betrouwbare kwaliteit, duidelijke informatie en persoonlijke service — al jaren. Vragen? Ons klantenserviceteam reageert snel via verschillende kanalen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 55 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

65 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Opgelost!

Er was wat mis gegaan met onze bestelling. Via de mail werd er super snel gereageerd en hebben zij gezorgd voor een goede oplossing. Hele fijne service!

2 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Geboortekaartjes besteld en was iets mis gegaan met de kleur. Meerdere keren contact gehad met Iris die me ontzettend goed heeft geholpen en mee dacht voor een oplossing. Alles is goed gekomen met dank aan Iris! Hele fijne service en een mooi geboortekaartje.

3 juillet 2026

Super fijne service

Super fijne service, prachtige kaartjes en snelle levering!
Ook hebben we een leuke geboortevlag hangen van hun. Mooie kwaliteit en echt aan aanrader, staat zo gezellig! Wij hangen deze ook uit als ons zoontje jarig is, met een ballon met leeftijd erop.

Wij hadden nog eens extra geluk want wij wonnen de 'glazen bol' actie. Maar ook als we deze niet gewonnen hadden, hadden we ons kaartje hier besteld.

2 juillet 2026

Memorybox

De memoryboxen zijn prachtig en van goede kwaliteit. Contact en service is top! Ik kan iedereen aanraden hier een bestelling te plaatsen.

1 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service en fijne communicatie.

Goede service en fijne communicatie.
Geboortekaartjes hadden een spelfout, na bellen kwamen ze met een passende oplossing.
Na te mailen werd er direct gereageerd!
Wij raden het zeker aan!

23 juin 2026

Hi,

Bedankt voor jullie mooie review!
Wat fijn om te lezen dat jullie onze service en communicatie als prettig hebben ervaren. Natuurlijk is het vervelend dat er een spelfout in de geboortekaartjes stond, maar we zijn blij dat we dit snel samen hebben kunnen oplossen en dat jullie tevreden zijn met de geboden oplossing.
Bedankt voor jullie aanbeveling en heel veel geluk gewenst met jullie gezin!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben net bevallen van ons zoontje en…

Ik ben net bevallen van ons zoontje en had de geboortekaartjes besteld zonder ze aan te passen. Hij is 7 dagen vroeger gekomen dan zijn uitgerekende datum. Wij hebben hun direct gemaild en zij hebben ons direct goed verder geholpen en deze bestelling nog helemaal aangepast zoals wij het wouden! Top service en top kwaliteit

17 juin 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor je prachtige review!
Allereerst van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje! Wat bijzonder dat hij zich een week eerder aankondigde dan verwacht.
We zijn blij dat we jullie op tijd hebben kunnen helpen met het aanpassen van de geboortekaartjes en dat alles uiteindelijk helemaal naar wens is geworden. Juist in zo'n bijzondere en drukke periode vinden we het belangrijk om snel mee te denken en te ondersteunen waar nodig.
Bedankt voor je mooie woorden over onze service en kwaliteit. We wensen jullie heel veel geluk, liefde en mooie momenten samen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij maakten voor de 2de keer onze…

Wij maakten voor de 2de keer onze geboortekaartjes bij Hippe geboortekaartjes. Net als bij ons eerste dochtertje zetten de een gepersonaliseerde tekening op het kaartje. Dit ging via mail en werd meteen in orde gebracht.

Bij het 2de kaartje lieten we het door jullie controleren. Zelfs op zaterdag werd hier voor gekeken en heel snel op geantwoord!!

Een echte aanrader wat service betreft, maar ook qua kwaliteit!!

Een grote dank je wel!

15 juin 2026

Goedemorgen,

Wat een prachtige review, bedankt voor het delen van jullie ervaring! 💛
Wat bijzonder dat we zowel voor jullie eerste als tweede dochtertje de geboortekaartjes mochten verzorgen. We vinden het fijn om te horen dat de gepersonaliseerde tekening helemaal naar wens is verwerkt en dat het contact hierover soepel verliep.
Ook zijn we blij dat jullie gebruik hebben gemaakt van onze kaartcontrole en dat jullie onze snelle service, zelfs in het weekend, hebben gewaardeerd. We doen er alles aan om ouders in deze bijzondere periode zo goed mogelijk te helpen.
Bedankt voor jullie vertrouwen en mooie woorden over onze service en kwaliteit. We wensen jullie heel veel geluk samen als gezin! ✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Top ervaring met dit bedrijf

Top ervaring met dit bedrijf. Zeer mooie geboortekaartjes ontvangen. Ik had een fout gemaakt met het teveel bestellen van de sluitzegels. Deze fout is meteen recht gezet en heel goed afgehandeld! Ik raad iedereen aan om hier je geboortekaarten te bestellen!

26 mai 2026

Réponse de Hippe Geboortekaartjes

Wat een prachtige review, bedankt! 💛 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de geboortekaartjes. Natuurlijk lossen we een vergissing met een bestelling graag snel voor je op, dus we zijn blij dat dit naar wens is afgehandeld. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling. We wensen jullie veel geluk en mooie momenten toe met jullie kleintje! ✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Super goed geholpen met het…

Super goed geholpen met het perfectioneren van mijn ontwerp!

9 juin 2026

Réponse de Hippe Geboortekaartjes

Hartelijk dank voor je mooie woorden! We vinden het belangrijk om net dat extra stapje te zetten, dus het is fijn om te horen dat je dit hebt ervaren. Veel plezier met je ontwerp!

Groetjes Daisy. ⭐⭐⭐⭐⭐

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijk, behulpzaam en snelle service

Bij de vraag of ze een kaartje voor ons aan wilde passen, hebben ze dit binnen 2 werkdagen voor ons geregeld! Erg vriendelijk, behulpzaam en snelle service

8 juin 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. We vinden het belangrijk om mee te denken en het kaartje helemaal naar wens te maken, dus het is leuk om te lezen dat dit zo snel en prettig is verlopen.
Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met het kaartje!

Iris

Noté 5 sur 5 étoiles

Leuke kaartjes en top service!

15 mai 2026

Goedemiddag,
Bedankt voor je leuke review!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kaartjes en onze service. Daar doen we het voor!
We wensen je veel plezier met je bestelling!

Noté 3 sur 5 étoiles

Kwaliteit is goed, helaas problemen met levering die eerder verholpen hadden kunnen worden

Wij hebben na de geboorte van onze dochter een vlag en geboortekaartjes besteld. 2,5 jaar geleden ook gedaan voor onze zoon en destijds mega tevreden. De levering van de geboorte kaartjes ging goed, maar helaas is de vlag ergens tussen hippe geboortekaartjes en DHL verloren geraakt. Ik heb hier per mail contact over gezocht en moet zeggen dat er snel gereageerd wordt, helaas wordt er dan in eerste instantie aangegeven dat we geduld moeten hebben terwijl later blijkt dat de vlag dus ergens gestrand is en er een nieuwe gemaakt moet worden. Uiteindelijk netjes opgelost, maar omdat het om een geboorte vlag gaat was het fijn geweest als er meteen actie was uitgezet. We wachten het nu nog altijd af en hopelijk is de vlag nu alsnog snel binnen.

6 juin 2026

Goedemiddag,

Bedankt dat je opnieuw voor ons hebt gekozen en voor het delen van je ervaring.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de geboortekaartjes en dat je ook eerdere ervaring met ons zo positief was. Tegelijkertijd vinden we het heel vervelend dat het dit keer mis is gegaan met de levering van de geboortevlag en dat dit niet direct duidelijk is geweest in de communicatie. Zeker bij zo’n bijzonder moment begrijpen we dat je daar snel duidelijkheid en actie in had willen zien.
We nemen je feedback hierover serieus en gaan dit intern bespreken om onze afhandeling en opvolging bij vermiste zendingen te verbeteren. Fijn dat er uiteindelijk een nieuwe vlag voor je in gang is gezet, al snappen we goed dat dit de ervaring niet meer helemaal goedmaakt.
We hopen dat de vlag alsnog snel bij je binnenkomt en dat jullie er alsnog mooi van kunnen genieten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor onze beide dochters…

Voor onze beide dochters geboortekaartjes besteld. Tweemaal zeer tevreden over, snelle service en goede kwaliteit en gratis proefdruk!

18 mai 2026

Goedemiddag,
Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen voor beide geboortekaartjes!
Wat leuk om te horen dat je twee keer zo tevreden bent over de service en de kwaliteit. Ook fijn dat de gratis proefdruk goed is bevallen en heeft geholpen bij het maken van jullie keuze. Daar doen we het voor!
We wensen je gezin alle goeds en veel geluk met jullie dochters.

Fantastisch

Super snel de kaartjes mogen ontvangen. Ze zijn prachtig. Goede kwaliteit stickers ook. Ook een hele goede klantenservice die snel vragen beantwoorden.

3 juin 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de prachtige kaartjes. Ook leuk dat je de kwaliteit van de stickers en onze klantenservice zo waardeert. We doen ons best om vragen altijd snel en goed te beantwoorden, dus het is heel fijn om te lezen dat dat zo is ervaren.

We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

Kleurverschil

Heel vlot onze geboortekaartjes kunnen ontwerpen op de website. Uiteindelijk ook heel blij met het resultaat. Tot we nog extra kaartjes moesten bijstellen. Plots hadden de kaartjes een andere kleur waardoor de lay out totaal niet meer overeen kwam met het oorspronkelijke ontwerp. Hier konden ze niet aan doen doordat de printer de kleuren elke keer anders mengt, werd mij verteld. Uiteindelijk een heel flauwe compensatie gekregen. Ik raad deze website niet aan

6 janvier 2026

Beste,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
Wat fijn om te lezen dat je in eerste instantie tevreden was over het ontwerp van jullie geboortekaartjes. Tegelijkertijd vinden we het erg jammer om te horen dat de nabestelling niet volledig overeenkwam met de oorspronkelijke kaartjes.
Hoewel we er alles aan doen om kleuren zo consistent mogelijk te reproduceren, kunnen er bij drukwerk helaas kleine kleurverschillen ontstaan tussen verschillende drukgangen. We begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker wanneer je verwacht dat een nabestelling exact gelijk is aan de eerste oplage.
Het spijt ons bovendien dat de geboden oplossing voor jou niet naar tevredenheid was. We nemen je feedback hierover serieus en gebruiken deze om onze communicatie en service verder te verbeteren.
We wensen jullie veel geluk met jullie gezin en bedanken je nogmaals voor je eerlijke feedback.

Team Hippe Geboortekaartjes

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg behulpzaam na mijn vraag over een…

Erg behulpzaam na mijn vraag over een witte waas over het kaartje.
Klantenservice dacht mee in oplossingen en nam snel actie.
Duidelijk en makkelijk contact via de mail.
Zeer tevreden over de geboden hulp.

1 juin 2026

Goedemiddag,
Bedankt voor deze mooie woorden! Wat fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen met het oplossen van de witte waas op het kaartje. We streven er altijd naar om niet alleen een oplossing te bieden, maar dit ook op een prettige en duidelijke manier te doen.
Veel plezier met de kaartjes.

Liefs,
Iris - Hippe Geboortekaartjes.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super blij met onze geboortekaartjes

Super blij met onze geboortekaartjes, snel geleverd en mooie kwaliteit!

26 mai 2026

Goedemiddag,
Bedankt voor jullie mooie review! 💛 Wat geweldig om te horen dat jullie zo blij zijn met de geboortekaartjes en tevreden zijn over de kwaliteit en snelle levering. Heel veel geluk gewenst met jullie kleintje!

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Ze denken altijd met je mee en reageren snel op vragen. Daarnaast zijn ze altijd vriendelijk in het contact. Daarom hebben wij 2,5 jaar geleden al geboortekaartjes voor ons zoontje bij hen besteld, en nu opnieuw voor onze dochter. Ik had daarnaast de vraag of het mogelijk was om een memory box te maken met de print van het geboortekaartje. Ook dat was geen enkel probleem; binnen korte tijd hadden ze zelfs al twee mooie concepten voor mij klaarstaan.

21 mai 2026

Goedemiddag,
Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie opnieuw voor ons hebben gekozen, eerst voor jullie zoontje en nu weer voor jullie dochter 💛 Dat waarderen we enorm!

Fijn om te horen dat jullie onze service als klantvriendelijk ervaren en dat het contact prettig verloopt. We denken graag mee om iets écht persoonlijks te maken, dus superleuk dat we ook met de memory box voor jullie aan de slag mochten.

Bedankt voor het vertrouwen en voor deze mooie woorden. We wensen jullie heel veel geluk samen als gezin! ✨

Top service!

We hebben een prachtig kaartje ontworpen en keken enorm uit naar de levering. Helaas kwam het pakket helemaal nat aan, wat natuurlijk erg teleurstellend was. Hoewel de fout bij de bezorgdienst lag en het lastig was om contact met hen te krijgen, heeft Hippe Kaartjes ons fantastisch geholpen. We kregen snel reactie en praktisch dezelfde dag werden er al nieuwe kaartjes opgestuurd. Echt een geweldige service, ontzettend bedankt!!

11 mai 2026

Réponse de Hippe Geboortekaartjes

Dankjewel voor deze mooie score! 🌟🌟🌟🌟🌟
Ik ben enorm blij dat we snel tot een mooie oplossing konden komen!
^Daisy.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hele vriendelijke klantenservice

Hele vriendelijke klantenservice! Onze geboortekaartjes waren niet juist gedrukt. Er werd meteen een oplossing aangeboden en dezelfde dag werden de nieuwe kaartjes nog gedrukt!

11 mai 2026

Beste,

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review!
Wat vervelend dat de geboortekaartjes in eerste instantie niet juist waren gedrukt, dat is uiteraard niet de bedoeling. Gelukkig konden we dit snel voor jullie oplossen en is er direct actie ondernomen om nieuwe kaartjes te laten drukken.
Goed om te lezen dat je onze klantenservice als vriendelijk en snel hebt ervaren. We vinden het belangrijk om dit soort situaties zo snel mogelijk recht te zetten.
Nogmaals dank voor je vertrouwen en heel veel geluk gewenst met jullie kleintje!

Simone - Hippe Geboortekaartjes

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus