Bestellen is heel simpel. Kwaliteit van de tafelzeil is perfect gaat lang mee ook bij intensief gebruik. Ik gebruik het om in een markt kraam te leggen als ik mijn waren verkoop op markten en braderi... Voir plus
Lisez les avis des autres
Zeiltje keurig op rol geleverd. Vele jaren geleden ook besteld en altijd nog plezier van. We waren toe aan een ander kleurtje dus opnieuw besteld en het viel ons wel tegen dat de kwaliteit veel dunner... Voir plus
L'entreprise a répondu
We hebben een mooi rond tafelkleed besteld. De verzending was heel vlot (volgende dag in huis en keurig verpakt) en ook op vragen werd snel en netjes geantwoord en een oplossing gezocht naar volle tev... Voir plus
De afbeelding van het zeil dat ik wenste klopte helemaal met het proefmonster en daarna dus ook met het tafelkleed dat ik toen kocht. Ik heb het op de rol besteld, ik om het naderhand weer op de rol t... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Tafelzeil kopen? 1001 verschillende tafelzeilen, al vanaf € 3,50! Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal.
Coordonnées de contact
Brinkhorst 25, 7207 BK, Zutphen, Pays-Bas
- info@hiptafelzeil.nl
- hiptafelzeil.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Echt een Aanrader!
Goede service, geen onduidelijke website,Snelle levering en een supermooi tafelzeil.
Van het plaatje werd ik al vrolijk maar in het echt is het Nog mooier.
Echt een aanrader
Ik heb er gelijk nog 1 besteld.
Zeer tevreden over mijn aankoop bij…
Zeer tevreden over mijn aankoop bij Hiptafelzeil.nl! Ik heb gekozen voor een gecoat tafelzeil, wat ideaal is omdat je het na gebruik gewoon opgevouwen kunt wegleggen zonder dat het lelijk wordt. Het is heel fijn dat je zelf precies de maat kunt kiezen die je nodig hebt. Ze hebben een ruim assortiment met superleuke motieven, maar ook genoeg neutrale kleuren als je het wat rustiger wilt houden. De levering was daarnaast ook nog eens erg snel. Absolute aanrader!
Ongelooflijk onprofessioneel!
Wat een ongelooflijk slechte en onprofessionele klantenservice heeft Hiptafelzeil!
Ik kocht een tafelkleed voor buiten dat ik in verband met het slechte weer na twee weken op mijn tafel uitrolde. Bij het uitrollen ontdekte ik dat er een gat in zat en mailde Hiptafelzeil meteen in de hoop samen naar een passende oplossing te zoeken. In plaats van een klantvriendelijke mail, kreeg ik een geïrriteerde reactie waarin stond dat ik te laat was met mijn melding, wat - als je het juridisch bekijkt - niet eens klopt. Ik was bijzonder verbaasd over de extreem onvriendelijke reacties die ook daarna volgden en de totale onbereidwilligheid om ook maar naar een klant met een probleem te luisteren.
Ik koop hier nooit meer!

Topkwaliteit
Alles was netjes en verzorgd ingepakt. De tafelzeilen zijn prachtig en van een heel goede kwaliteit. Een aanrader!
tafelzeil voor buiten
Leuk tafelzeil voor buiten over de picknick tafel gevonden.
Zeker niet duur en goeie kwaliteit
Snel en netjes thuisbezorgt
Leuke tafelzeilen en goede service
Blij, maar liever rond.
Ik ben opzich blij met mijn mooie tafel zeiltje. Maar ik had het graag ‘ rond’ gehad.. weet ook niet of die optie wordt aangegeven bij het bestellen, maar dat zou wel fijner zijn geweest. Nu moest ik het zeil zelf in 2-en knippen om mijn ronde tafeltje te bedekken.
Wel fijn dat het ook mogelijk is om een tafelzeiltje te kunnen bestellen voor ‘ de kleine portemonnaie’. De bestelling kwam wel een dag later aan, maar dat kwam door DHL.
We bestelden een tafelkleed en we…
We bestelden een tafelkleed en we kregen gewichtjes. Om vervolgens te overleggen belden we het telefoonnummer op de website maar daar bleven ze onbereikbaar. Teleurstellend dus.

Tafelzeil verkleurd snel
Ik was jarenlang tevreden met de tafelzeilen van Hiptafelzeil.nl, maar mijn ervaring is dit jaar erg teleurstellend.
De afgelopen jaren heb ik meerdere keren een Mexicaans tafelzeil gekocht voor in de tuin. Aan het eind van de zomer was het zeil altijd licht verkleurd (dat is logisch en acceptabel). Dit jaar heb ik hetzelfde zeil als eerder gekocht en na slechts een paar weken is het zeil al helemaal verkleurd.
Ik heb per mail contact gehad met Mark van Hiptafelzeil. Hij zegt dat de samenstelling van het product is veranderd en dat het zeil daardoor sneller verkleurt. Deze informatie staat niet op de website vermeld. Helaas wordt er geen oplossing geboden. Ik vind het jammer dat de producten en service zo achteruit zijn gegaan.
Op basis van mijn recente ervaring beveel ik Hiptafelzeil.nl helaas niet meer aan.

Réponse de Hiptafelzeil
Kwalitatief erg tegenvallend met gewoon…
Kwalitatief erg tegenvallend met gewoon direct afdruk van je bord rand of drinkglas in het zeil zichtbaar.

Goede kwaliteit vlotte bezorging
Goede kwaliteit vlotte bezorging, erg goede service en klantenservice.
Snelle service
Een erg mooi tafelzeil en heb het…
Een erg mooi tafelzeil en heb het gevouwen laten versturen en dat ging heel goed. Geen vouwen erin die er niet uitgingen. Een top tafelzeil.👍
Supergaaf kleed
Supergaaf kleed! Mooie heldere kleuren. En ook heel snel geleverd. Heel tevreden klant dus.
Snelle levering en leuke tafelkleed
Snelle levering en leuke tafelkleed. Mijn kleinzoon kan naar hartelust kleuren zonder de tafel te beschadigen!
Mooie stukken ik kan er echt wel wat…
Mooie stukken ik kan er echt wel wat mee
Vlug geleverd
Kleuren van product op de website komen niet overeen met de werkelijkheid
De kleuren van het tafelzeil zijn op de website veel feller en mooier dan in het echt. In werkelijkheid zijn de kleuren flets en grijs. Mijn verzoek het kleed te ruilen werd geweigerd, omdat het kleed op maar gesneden zou zijn, terwijl ik een standaardmaat had besteld. Ze hebben niet meer gereageerd op mijn mail. Het is voor mij weggegooid geld.

Réponse de Hiptafelzeil
Het tafelkleed is mooi maar de…
Het tafelkleed is mooi maar de afwerking voor dit geld kan beter. De randjes zijn niet omgezoomd.

L’expérience Trustpilot