Hiptafelzeil Avis

2 409
TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestellen is heel simpel. Kwaliteit van de tafelzeil is perfect gaat lang mee ook bij intensief gebruik. Ik gebruik het om in een markt kraam te leggen als ik mijn waren verkoop op markten en braderi... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Zeiltje keurig op rol geleverd. Vele jaren geleden ook besteld en altijd nog plezier van. We waren toe aan een ander kleurtje dus opnieuw besteld en het viel ons wel tegen dat de kwaliteit veel dunner... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben een mooi rond tafelkleed besteld. De verzending was heel vlot (volgende dag in huis en keurig verpakt) en ook op vragen werd snel en netjes geantwoord en een oplossing gezocht naar volle tev... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De afbeelding van het zeil dat ik wenste klopte helemaal met het proefmonster en daarna dus ook met het tafelkleed dat ik toen kocht. Ik heb het op de rol besteld, ik om het naderhand weer op de rol t... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Décorateur d'intérieur

Écrit par l'entreprise

Tafelzeil kopen? 1001 verschillende tafelzeilen, al vanaf € 3,50! Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 88 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(2 409)

85 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Tafelzeil voldeed niet aan de…

Tafelzeil voldeed niet aan de verwachting. De retourbeleid is kostbaar en aan regels op de manier dat ik dit niet heb gedaan. De kosten retour was de helft van aankoopwaarde tafelzeil. Helaas is daarom na eenmalig gebruik zeil in kliko beland.

25 juillet 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u het ontvangen tafelzeil niet aan uw verwachtingen voldeed! Het is inderdaad zo dat wij retourkosten in rekening brengen. Echter als het niet een volledige rol is kan het niet geretourneerd worden.

Noté 1 sur 5 étoiles

Eigenlijk verdiend dit bedrijf nog niet…

Eigenlijk verdiend dit bedrijf nog niet eens 1 ster;het geleverde product(rond tafel zeil)had een streep en een vlek.
Gemaild met fotoos;werd eigenlijk terug op mijn bord gelegd .Het zou komen doordat machinaal het gewenste formaat werd afgesneden,door de machine dus
Dat was het
Nog keer gemaild dat een produkt waar een niet bedoelde streek over heen loopt een ondeugdelijk product is en wilde weten wat ze hieraan gingen doen
Weer mail waarbij het teruggelegd werd&verwijzing naar kleine lettertjes
Doordat ik voor opgevouwen versturen had gekozen(die optie werd gegeven);zou ik risico lopen op dus beschadiging,zou ook in de kleine letters hebben gestaan..
Weer een mail gestuurd en is niet meer op geantwoord
Zeer klantonvriendelijk;zeer slecht produkt
Onder de naam webcompanies valt hip tafelzeil;daaronder vallen nog heel veel websites met spullen.Lijkt mij niet oke!

24 juillet 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Het is inderdaad zo dat er tijdens de productie van een linnen tafelzeil oneffenheden kunnen ontstaan. Echter zijn deze er gemakkelijk uit te krijgen door deze af te nemen. Wat betreft het afsnijden met een machine is niet gedaan. Wij snijden al onze bestellingen met de hand. Daarom geven wij aan dat dit tijdens productie door oprollen gebeurd kan zijn.

Het is inderdaad zo dat er schade kan ontstaan als u kiest om het tafelzeil opgevouwen te leveren. Dit staat in de product tekst vermeld en ook nog op onze pagina 'Bestellen' onderaan de pagina. Hier kunnen wij dan ook geen garantie over aanbieden.

Noté 1 sur 5 étoiles

Tafelkleed besteld,zat gele streep…

Tafelkleed besteld,zat gele streep overheen.Was het risico zei Mark van hiptafelzeil!!!
Uit onderzoek blijkt dat ze 20 web winkels hebben…Made in China…dropshipping.
Krijg geen geld terug..wat een oplichters.
Mensen ga verder kijken als je een tafelzeil wilt kopen.
Mijn geld ben ik kwijt.
“Mark” je kan toch niet rustig slapen als je de mensen zo oplicht?
Ik ga het in iedergeval verder onderzoeken.

23 juillet 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Helaas kan ik geen order terug vinden op uw naam.

Wij hebben inderdaad meerdere webshops echter zijn wij geen dropshipping uit China. Wij verzenden al onze bestellingen gewoon vanuit ons magazijn. Hier hebben wij dan ook alles op voorraad.

Onze excuses voor het ongemak!

Noté 2 sur 5 étoiles

Slechte kwaliteit

Snelle levering. Kwaliteit van tafelkleed is echter om te huilen. Heel snel al kapot. Contact opgenomen met klantenservice, maar omdat het kleed op de tuintafel lag (stond bij de omschrijving dat hij ook buiten kon), konden ze niets voor me betekenen, viel buiten de garantie. Nooit meer dus. Tafelkleed ging kapot (voorzijde liet los van de achterzijde), geen last van verkleuring, zoals ze in de review schrijven.

22 juin 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over het tafelzeil. U geeft aan dat u het tafelzeil buiten heeft gebruikt. In de tekst staat vermeld dat er rekening mee gehouden moet worden dat het buiten kan verkleuren.

Wilt u een tafelzeil voor buiten bestellen? Dan raden wij altijd aan een product te kiezen uit de categorie buitentafelkleed.

Verkleuring binnen een maand

Binnen een maand is het mooie rode Mexicaanse tafelzeil verkleurd naar oranje. Daarover contact opgenomen en kreeg van Mark het antwoord dat er op de website niet bij staat dat het tafelzeil buiten gebruikt kan worden. Wat er op de website wel staat in de kleine letters, is dat op verkleuring geen garantie wordt gegeven. Ik snap dat na een jaar buiten liggen de kleuren wat vervaagd kunnen worden, maar toch niet een totale verkleuring binnen 1 maand!
Een kleine steekproef op de website laat zien dat er nergens bij staat dat het zeil buiten gebruikt kan worden, iets waarvoor een tafelzeil toch vaak wordt gekocht. Het argument 'dat het ook nog kan zijn dat we naast zware industrie wonen, wat mogelijk verklaring voor de verkleuring zou kunnen zorgen', vind ik erg origineel bedacht van Mark. (We wonen in Nijmegen, dus weinig grote industrie in de buurt)

10 juin 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Het door u bestelde tafelzeil is niet geschikt om buiten te gebruiken. Mocht het wel geschikt zijn dan staat het in onze categorie buitentafelkleed.

Het is inderdaad zo dat verkleuring niet onder de garantie valt. Door UV-stralingen zal het product namelijk kunnen verkleuren.

Helaas kunnen wij u niet positiever informeren. Onze excuses voor het ongemak!

Hiptafelzeil.nl

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus