Maden god til prisen. Øludvalget standard, smalt og kedsommeligt.. Men et fuldstændig tåbeligt og utidssvarende bestillngs- og afhentningssystem trækker voldsomt ned. En ting er den lange kø til bes... Voir plus
Jeg har to gange bestilt fiskekagemand til familiefester ved Hirtshals Fiskehus - og jeg prøver at finde en undskyldning for at bestille snart igen. Det er virkelig lækker mad til en god pris! jeg... Voir plus
1 time ventetid samt bestilte retter der blev forbyttet mellem kunder var ikke en god oplevelse. En bunke unge piger i køkkenet knoklede men lignede der ikke var nogen til at organisere. Maden var ok,... Voir plus
Vi har de sidste fire år fået fiskefad til nytårsaften. Igen i år ville vi gentage den succes. Da vi ringede og bestilte blev jeg mødt af en meget imødekommende personale og det samme ved afhentning.... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Vi byder velkommen i Hirtshals Fiskehus, en sæsonbetonet fiske café og fiske butik, som holder åbent fra påske til og med efterårsferien.
Aucune trace de demande d’avis
Vi fik en fiskemand i lørdags og den…
Vi fik en fiskemand i lørdags og den var så lækker, vores gæster mente det skulle gøres om for det var som englene sang ved hvert bid
Vi kommer helt sikkert igen 😊😊
Dejlig mad og fantastisk placering
Vi du spise lækker fiske mad i Hirtshals, er fiskehuset et fantastisk godt valg.
En rigtig god placering og virkelig tilgængelig priser(-:(-:
Jeg kan give fiskehuset det bedste anbefalinger (-:
Service og betjening i top...