Vi har just beslutat oss för att köpa solceller. I jakten på bästa leverantör för oss så krävdes en hel del research, många samtal och en del räknande. Hitta-solceller.se bidrog med många tips, fakta... Voir plus
Jag använde inte möjligheten att få ett antal offerter från deras nätverk av leverantörer för jag hade redan tre olika förslag på bordet. Men jag läste deras mycket informativa inlägg om solceller... Voir plus
De tipsen som jag fick var riktigt bra och påverkade hur vi faktiskt valde att gå vidare med att skaffa solceller. Dessutom var företagen som föreslogs i solcellsguiden som solcellsleverantörer ri... Voir plus
Man får många tips på vad man skall tänka på när man skall skaffa solceller och även förslag på leverantörer. Det jag tyckte var bäst var kalkylarken där man kan jämföra vad säljarna säger om återbeta... Voir plus
Vi hjälper fastighetsägare att skaffa solceller på det trygga sättet. Med hjälp av olika guider och verktyg gör vi det lätt för dig som fastighetsägare att undvika vanliga misstag när du skaffar solceller.
BOX 861, 391 28, Kalmar, Suède
- gustav@hitta-solceller.se
- hitta-solceller.se
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Vi har fått mycket bra information
Vi har fått mycket bra information. Har underlättat i vårt sökande av solceller. Finns många leverantörer. Med er hjälp har man kunnat välja ut några som känns seriösa. Där med spara extremt mycket tid som man själv hade fått lägga ner.
Bra guide.
Väldigt lätt att förstå, fick några nya bra förslag på hur man ska tänka.
/Patrik
Jag använde info för att jämföra…
Jag använde info för att jämföra offerter men valde en installatör "utanför" era rekommendationer.
Tycker ändå att ni gav bra info och lärde mig en del av den.
Bra guide innan man köpt solceller.
Gav mig en bättre förståelse i solcells…
Gav mig en bättre förståelse i solcells djungeln
Hitta solceller.se är en lättläst guide
Hitta solceller.se var en lättläst och tydlig guide i hur man kan tänka inför anskaffande av solceller. Några mejl i taget så att man ta del av en del i taget i lugn och ro. Vi upplever att guiden hjälpte oss mycket.
Tack för hjälpen att hitta rätt…
Tack för hjälpen att hitta rätt leverantör för solceller och för att installatören tipsade mig om de bästa elbolaget för inköp av el
Riktigt bra tips på solcellsanläggning
Dessutom var företagen som föreslogs i solcellsguiden som solcellsleverantörer riktigt proffesionella och gav riktigt bra offerter (pris/prestanda/know-how). Vi valde att gå vidare med en av dessa leverantörer och de ska installera en solcellsanläggning i februari.
När jag börja titta på solskens celler…
När jag börja titta på solskens celler var min lista lång
Men tack vare Gustav@hitta i solcellsddjungeln har jag en anläggning på gång
Det var bra att få lite extra stöd
Blev inte så lyckat med rekommendationen av SESOL.
Jag läste alla mailen om solceller och tyckte att det verkade seriöst. Frågade om det var lönt att skaffa solceller till endast ett förrådstak och fick därpå 3 företag att kontakta för offert. Efter valet som slutade med SESOL har det inte riktigt gått som önskat. Personalen jag hade kontakt med var trevliga, men där slutar väl den positiva upplevelsen. Det var verkligen inte lönt med installationen när resultatet i slutändan blev så dåligt mot vad som utlovades. Hade jag vetat vad jag vet idag hade jag inte anlitat SESOL.

Réponse de Hitta-solceller.se
Toppen för köpare av solceller…
Jag fick kunskap och kunde därigenom ställa relevanta frågor till solcellsleverantörerna. Jag blev också uppmärksam på ”fällorna” i branschen så att jag i högre grad kunnat undvika dem.
En jättebra service som jag varmt rekommenderar! 🤗
Mycket informativt om området
Mycket informativt om området. Lärorikt och till stor hjälp.
Har länge funderat på solceller och…
Har länge funderat på solceller och kände eller rättare sagt, jag ”trodde” att jag hade koll på läget men ändå så tvekade jag lite och bestämde mig för att undersöka lite till och hittade då hitta-solceller.se.
Jag fick mig en ögonöppnare och även information som var aktuell. Informationen kom i form av mejl 1 gång i veckan vilket gjorde att jag på enkelt sätt kunde ta in all ny information. Allt slutade med att jag fick två offerter av seriösa aktörer som jag kunde ta ställning till. Tilläggas skall att efter mina nya kunskaper så har jag tillfälligt pausat inköpet ett tag för jag vill se över mina förutsättningar och behov en gång till.
På något sätt fick jag en grundkunskap i hur man ”köper solceller” och känner mig bekväm med detta.
hitta-solceller.se rekommenderas starkt.
Bra råd!
Bra råd om vad man ska tänka på och se upp med. Skriver på ett trevligt sätt.
Fick en en utförlig och lättförstådd…
Fick en en utförlig och lättförstådd guide om att skaffa solceller med batteri.
Men vägledning av denna guide var det lättare att förstå mitt behov. Det blev också lättare att välja leverantör och undvika misstag.
¨
Strålande
Strålande! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Väldigt bra, informativ och dessutom mycket underhållande läsning!
Men framförallt mycket viktig och tydlig information inför en ev. investering i en solcellsanläggning!
/Björn Brander
Vi är på gång med solceller och batteri…
Vi är på gång med solceller och batteri
Vi hade ingen aning om vad vi skulle söka på så vi skicka efter denna sida och fick all information som man behöver för att kunna ta ett beslut angående solceller
Så mycket information man fick