Hjarsoelteknik Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde en rigtig god oplevelse med Hjarsø El-Teknik da jeg fik udført el til markise og udendørs stik. Super god rådgivning og udførsel. De kom som lovede og til den aftalte tid. Da de kom anden gang v... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Det tog sammenlagt 15 timer at opsætte 4 nye udendørs væglamper samt 4 pullerter. Dette er betydeligt mere end forventet for opgaven. Derudover en udskiftning af en PIR sensor. Derudover en ødelagt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde besøg af Kevin til udskiftning af el tavler. Det ser så godt ud og Kevin var super omhyggelig, rar og lyttende. Ser frem til næste besøg 😁

À propos de l'entreprise

1. Électricien

Informations provenant de diverses sources externes

Godt håndværk bygger på kvalitet og tillid, og derfor kan du trygt stole på, at Hjarsø El-teknik er det rigtige valg, uanset størrelsen og omfanget af din el-opgave. Vi udfører alt fra små installationer til komplette løsninger i bolig, lejlighed og industri. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor, du får samme service og kvalitet uanset.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

45 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God kundeoplevelse :-)

God kundeoplevelse :-)

Min kæreste og jeg skulle have monteret udendørsbelysning. Resultatet blev rigtigt fint, og de søde medarbejdere leverede et flot stykke håndværk, og gjorde sig umage med detaljer, og oprydning. Alt i alt en rigtig god kundeoplevelse.

5 juillet 2021

De er virkelig dygtige

De er virkelig dygtige - og får klaret tingene hurtigt - til rigtig fair pris. Jeg har været rigtig tilfreds med det arbejde de har lavet.

11 mai 2021

VORES ELEKTRIKER

Vi er for nylig flyttet i ny bolig og har nu fået udført to uafhængige opgaver af Hjarsø. Vi har i begge tilfælde været yderst tilfredse - og vi opfatter fremover Hjarsø som "vores" elektriker.

28 mars 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har oplevet en fantastisk Service…

Jeg har oplevet en fantastisk Service hos Hjarsø Elteknik.
Dejligt at de rykkede hurtigt ud. En anden elektriker havde brændt mig af, så havde akut brug for hjælp.

Dejligt at de kunne finde plads til mig.

Super service, kan nemt anbefale Hjarsø Elteknik

12 janvier 2021

God og punktlig service

Vi fik en meget punktlig elektriker, som kom med gode forslag til hvad vi skulle overveje ved placering af nye stikkontakter.

Der blev også bemærket (og løst) en del fiksfakserier fra en tidligere ejer :)

22 juin 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Større renovering af ældre hus

Vi havde blandt andre Hjarsø El-teknik forbi vores ældre hus for at give tilbud på en større el-renovering. Vi valgte Hjarsø El-teknik ud fra mødet med ham og har bestemt ikke fortrudt valget. Arbejdet blev udført af en af hans medarbejdere som sørgede for et fremragende arbejde.

Alt i alt, en god oplevelse med en håndværker!

20 juin 2020

Renovering af lejlighed

Skide søde medarbejder meget imødekommende og rigtig gode til deres arbejde.
Jeg har fået total renoveret min lejlighed af det. Det er så flot et resultat. Jeg er så tilfreds

Kan klart anbefales de er virkelig dygtige

13 juin 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Kan IKKE anbefales!!

Christian Hjarsø lavede en ny eltavle i mit hus og pga. forkert ledningsføring, sprang både mit komfur og opvaskemaskine :(
Han blev gjort opmærksom om dette, men ville ikke vedkende sine fejl og sagde det var en tidligere forkert/ulovlig installation. Derfor kontaktede jeg mit forsikringsselvskab.... de ville ikke "godkende" Christians forklaring, og jeg måtte derfor selv betale for nye maskiner :(
Det er under AL kritik og jeg kan på ingen måde anbefale denne Elinstallatør, til noget arbejde med el. Amatør!!!!

4 juin 2020
Logo de Hjarsoelteknik

Réponse de Hjarsoelteknik

Hej Christina,

Som sagt over telefon, er det ikke vores skyld at dine hårdehvide varer er defekte. Du var blevet gjort opmærksom på dette og du skulle tage fat i din egen forsikring. vi har ikke trukket nye ledninger til hverken komfur eller opvaskemaskine.

Jeg har tilbudt til at dit forsikringselskab kunne tage fat i os, men vi har ikke fået nogen opringning fra dem, så sagen er ikke kørt videre hverken på telefon eller pr mail. Vi beklager vi ikke kan hjælpe mere, men vi kan ikke erstatte noget, som vi ikke har ødelagt.

God eftermiddag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig service

Dårlig service. Overholder ikke sin aftaldaftaler . og jeg var nød til at finde et andet firma til at lave Hjarsø arbejde færdige.hilsen Skolevæget

15 septembre 2019

Ingen anmærkninger

Vi havde et par småskavanker i vores hus: Et loftudtag der var malet over, samt nogle loftspots der slog gnister. Vi kontaktede Hjarsø El-teknik, der fandt en tid til os samme uge. De kom præcis som aftalt, og fiksede arbejdet hurtigt og effektivt, men udviste dog tiden til at forklare hvad de havde lavet. Absolut ingen anmærkninger, en rimelig pris og hyrer dem igen næste gang der skal laves elarbejde.

16 août 2019

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus