Smuk produkter. Svare helt til.mine forventninger. Hurtig service og kvik levering. Der bliver ikke sidste gang jeg handler her. Anbefaler på kryds og tværs

L'entreprise a répondu

Købte 3 silicone hundetegn. Super lækker kvalitet. Nu er de ret nye, så ved ikke med holdbarhed ang bogstaver osv endnu. Men flotte og tydelige er de. Der var hurtigt levering, hvilket også er et pl... Voir plus

L'entreprise a répondu

Alt var godt, fra overskuelig hjemmeside til varer og pris. Leveringen tog kun 2 dage, varen var så fint pakket ind, og så var der oven i købet en lille gave. Helt sikkert et sted, jeg gerne handler i... Voir plus

1. Associations professionnelles et de loisirs

Écrit par l'entreprise

HjDesign er en virksomhed specialiseret i gravering af metal, skifer, læder og træ. Med vores ekspertise og håndværksmæssige kunnen leverer vi kvalitetsprodukter til vores kunder. Vores mission er at skabe personlige og mindeværdige produkter, der afspejler vores kunders unikke stil og præferencer. Vi forstår vigtigheden af ​​at levere graveringer af højeste kvalitet, og vores dedikerede team bruger avancerede teknikker og præcisionsværktøjer til at sikre enestående håndværk og finish. Vores værdier omfatter dedikation, kvalitet og kundetilfredshed. Vi stræber altid efter at overgå vores kunders forventninger og skabe produkter, der er i stand til at fortælle en historie og skabe varige minder. Vælg HjDesign for at tilføje et personligt præg til dine produkter. Vi er her for at opfylde dine graveringbehov og skabe unikke og betydningsfulde stykker, der vil imponere i mange år fremover.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

110 avis

Smuk produkter

23 avril 2026

Réponse de HjDesign

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder mig, at både produkter, service og levering levede op til forventningerne. Du er altid velkommen tilbage – og tak for anbefalingen. :)

Fint produkt

Fint produkt, hurtig levering

23 avril 2026

Réponse de HjDesign

Hej Verena. Tak for de fem stjerner :)

Hurtig levering

Hurtig levering. Fint produkt.

25 avril 2026

Réponse de HjDesign

Hej Victor. Tak for de fem stjerner :)

Alt var godt

Alt var godt, fra overskuelig hjemmeside til varer og pris. Leveringen tog kun 2 dage, varen var så fint pakket ind, og så var der oven i købet en lille gave. Helt sikkert et sted, jeg gerne handler igen.

12 avril 2026

Réponse de HjDesign

Hej Mette. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder mig, at både hjemmeside, pris, levering og indpakning levede op til forventningerne :)

Meget sød ejer

Meget sød ejer, som er meget hjælpsom også når man laver fejl.
Vil til en hver tid anbefale ham til andre som jeg ofte gør

5 avril 2026

Réponse de HjDesign

Hej Maria. Tusind tak for de varme ord og anmeldelse. Det betyder meget. Jeg hjælper altid gerne – også når noget går skævt. Tak fordi du anbefaler mig videre.

Klar anbefaling

Nemt og bestille. Hurtig levering og god kvalitet. Kan klart anbefale HjDesign til andre.

26 mars 2026

Réponse de HjDesign

Hej Ole. Mange tak for din anmeldelse. Det glæder mig, at bestilling, levering og kvalitet levede op til forventningerne. Tak for anbefalingen og anmeldes – det betyder meget.

bordkort til konfirmation

Bestilte bordkort i træ til konfirmation. Og hvor er de bare super flotte 😍 udover det, så havde jeg glemt at trykke at de skulle leveres 🙈 skrev en mail om min lille "dumhed", fik hurtigt svar og vi fik det fikset med det samme 💪
de blev leveret i en fin æske hvor der lige var gjort liiidt ekstra ved at indgravere mit navn.. det kaldes overskud 🤩
Kæmpe store anbefalinger herfra 🤗

31 mars 2026

Réponse de HjDesign

Hej Charlene. Mange tak for den fine anmeldelse. Det bliver man jo kun glad for :)

Købte 3 silicone hundetegn

Der var hurtigt levering, hvilket også er et plus.

22 mars 2026

Réponse de HjDesign

Hej Henriette. Ja man må sige de er flotte, skriften står utroligt klart. De skal nok holde, ellers giv lyd fra dig. Tak for den flotte anmeldelse. :)

Hurtig levering og flotte hundetegn🤗 de…

Hurtig levering og flotte hundetegn🤗 de levede op til vores forventninger. Det er ikke sidste gang vi bestiller herfra🤩

22 février 2026

Réponse de HjDesign

Hej Rita. Meget glad for du kunne lide dem. Tak for den flotte anmeldelse :)

Fint produkt

Fint produkt, levede helt op til vores forventninger. Vi købte hundetegn i silikone-holde plus 2 ekstra der kom i fin lille pose. Vi fik også en fin kuglepen med. Alt var så fint. Hurtig levering.

16 février 2026

Réponse de HjDesign

Hej Steen. Mange tak for de fem stjerner :)

Smart og fungerende navneskilt til hunde

Har tidligere købt navneskilt til mine hunde. Da jeg skulle have ekstra faldt det naturligvis på HjDesign igen. Et smart skilt, der sidder tæt på/om halsbåndet, så det ikke er i bevægelse og larmer når hunden går.
Kan varmt anbefale det. Hurtig og sporbar levering.

16 décembre 2025

Réponse de HjDesign

Hej Kristian. Mange tak for den flotte anmeldelse :)