Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
En turistattraktion vi umiddelbart ikke har lyst til at prøve igen. Kan ikke anbefales.
Lidt en tja oplevelse, som jeg tænker, at vi ikke vil anbefale til andre.
Det ældre personale går helt i panik og bliver meget lidt løsningsorienteret og konflikt optrappende, hvis de får udforudste udfordringer, er vores oplevelse.
Generelt skal man have meget indforstået viden for at kunne sejle med mågeselskabets både.
De ældre bådfører og mandskab er hvertfald ikke konstruktive og løsningsorienteret i deres kommunikation. Det virker til de synes folk er mest til besvær, og forventer at man kender ruterne, sejlplan m.v.
Vores generelle indtryk er hvertfald at kundeservice har de vidst glemt for mange år siden...og man efterlades med et indtryk af at de gamle bådføre tror de har en magt ved at true med at efterlade folk ved Himmelbjerget...
Jeg kan tilføje endnu en historie til nedenstående beretninger om ikke at yde kundeservice.
D.d. tager vi til Himmelbjerget .
Vi køber billet på en fyldt hjuldamper og bliver tiæbudt en retur billet, som vi takker ja til. 2 voksne 2 børn 800 kr. t/r. Den gamle hjuldamper er forsinket og gør kun stop 10 min ved Himmelbjerget.
Det betød ikke så meget for os da vi ville gå til toppen.
Da vi kommer tilbage og skal retur mod Silkeborg venter Rylen. Der er mange der har reserveret plads, de bliver råbt op og kpmmer om bord først. Fair nok. Jeg spørger hvordan fungerer det for os, vi har en returbillet og forventer at komme retur.
Vi bliver mødt at en forstående service matros, som dog har første dag på job og leder os derfor videre til en ældre bådføre, der oplyser; hvis båden er fyldt kan I ikke komme med og I kommer bagerst i køen -åbenbart for at spørger hvordan det kan hænge sammen at man kan sælge en returbillet uden kunden har mulighed for at bruge den. De kunne jo oplyse om ved købet at man skal reservere en plads retur, når man køber t/r ellers er der risiko for at blive efterladt på et af stoppene, selvom man møder rettigdigt op!
Vi kommer til sidst i køen, men kommer dog med.
Vi står dog tilbage med en følelse af: Hvad er det for en måde at behandle kunder på? -og den er ikke enkeltstående kan jeg læse mig til....
Service matrosen yder en fin kundeservice og har fint styr på nedtrappende adfærd. Det kunne de gamle bådføre tage ved lære af, samt deres arbejdsgiver notere. Derfor får den samlede oplevelse 2 stjerner...
Senere fandt vi ud af, at det ikke var den sidste afgang mod Silkeborg, der kom en båd 1,5 time senere. Det kunne mandskabet jo have oplyst om. Så havde vi en chance for at reservere en billet, hvis det overhovedet er muligt med en returbillet....?
Generelt bør man oplyses om: hvis vores skibe er fyldt er der ikke garanti for at du kan komme med tilbage selvom du har købt en t/r billet...
Forslag: Hold op med at sælge retur billetter eller informere bedre om muligheden for at blive efterladt et sted selvom du har en returbillet, samt (gen)lær jeres ældre mandskab kundeservice....
OVERBOOKING. VI STOD OP!!!
Turen var skøn i sig selv og folk var søde og tålmodige med hinanden. Men de tog alt for mange med om bord. Grundet 28 grader kunne ingen side inde i skibet. Så mange stod op. Især på hjemturen stod folk som sild i tynde... Også min far på 80 år.
Stor venlighed
Pinsedag sejlede jeg med 'Turisten' på hele ruten fra Ry og tilbage. Personalet var utrolig venligt og gjorde på forskellig vis noget ekstra for at det blev er god og en særlig tur. Venlige hilsener til dem begge!
Små sko og uforskammet kunde “service”
Jeg har for 10 dage siden købt en tur ned Hjejlen fra Silkeborg til ålekroen i morgen, den 17. Maj som en fødselsdagsgave på hendes 96 års fødselsdag. Her til morgen vågner min mor med ondt i halsen, så vi kan ikke komme afsted i morgen til hendes store frustration. Jeg ringer til Hjejleselskabet for at høre om vi må rykke turen en uge. Da vi ofte har forsøgt at komme med men uden held tænkte jeg, at de 3 billetter skulle de jo nok kunne afsætte.
Da jeg ringer op bliver jeg mødt af en uforskammet dame, som afslår og det kan på ingen måde lade sig gøre. Hun tillader sig at sige, at alle jo vil aflyse på grund af det dårlige vejr…. Jeg forsikrer hende om at min mor på 96 år er syg og vi gerne sejler i regnvejr, men det ændrer hverken hendes uforskammethed eller hendes beslutning.
Små, små sko! Men ok. Rent forbrugerlovgivnings mæssigt er de vel dækket ind, men rent menneskeligt tænker jeg der godt kunne arbejdes fra HRs side på at højne standarden for kunde service og dermed image pleje. Jeg kan se på andre anmeldelser at det ikke er på dagsordenen i Hjejleselskabet endnu.
OG så lige et godt råd til juridisk afdeling: I stedet for at henvise til forbrugerretsloven i vedhæftede handelsbetingelser når i sender billetterne, så skriv betingelser på siden hvor vi bestiller og på selve billetten. Det er god og synlig kundeservice.

Dejlig tur
Vi er et selskab på 10, som netop har været på tur fra indelukket til Himmelbjerget. Såvel skipper som "matros" var en behagelig oplevelse og turen kan i det hele taget varmt anbefales.
En god tur men men men
En god tur men men men
Glæden går af når i kalder folk ombord i den rækkefølge billetterne er bestilt.
Det der skulle ha været en hyggelig søskende tur , blev en tur hvor vi var spredt fra alle vinde. Det kan i ikke være bekendt, vi har alle betalt samme pris!!!

Dejlig tur til Himmelbjerget
Dejlig tur til Himmelbjerget . Dog var princippet i pladsfordelingen til nul stjerner. At skulle kaldes om bord efter,hvornår jeg har købt billet, giver jo ingen mening, når begrundelsen herfor er den, at det er mest retfærdig. Sidste mand = den ringeste plads. Men alle har betalt samme pris for billetten . Arhhh det er sgu ikke i orden .

Réponse de Hjejleselskabet
Skøn sejlads og tur til Himmelbjerget
Skøn sejlads og tur til Himmelbjerget -
Men jeres plads system det bifalder jeg ikke! De som bestiller billet først går først om bord... vi kom i rigtig god tid for at få en god plads og så får de som har bestilt først en plads !! Vi giver den samme pris så det er noget vrøvl at det går efter først bestilt!

18.09.24 - Fantastisk tur og personale
18.09.24 var vi 8 personer afsted på Mågen og med stegt flæsk og persillesovs.
Virkelig en fantastisk oplevelse. Maden var god og der var rigeligt af den.
Personalet var noget af det mest imødekommende og venlige vi længe har mødt.
Det er absolut ikke sidste gang 😍
Alt for mange mennesker på Hjejlen
Det var en rigtig smuk tur. Men alt for mange på båden. Ikke alle kunne sidde ned. Vi var 115 passagerer. Der var 100 siddepladser men de måtte tage op til 165 med. Der var få pladser nedenunder, hvor der var ringe udsyn. Og når man betaler over 500 kroner for 2 personer forventer man at kunne sidde ned og se det man sejler forbi. Vi betalte jo ikke så mange penge for en transport fra A til B.
Vi købte billetterne en time før sejlads. En servicemedarbejder guidede os i den forbindelse. Ingen fortalte os der, at man kom ombord efter tur og dem der havde købt billet først, kom først ombord. Så vi var nogle af de sidste. Havde vi vidst det og vidst at man kunne risikere at skulle stå op, havde vi aldrig købt billet. Efterfølgende har jeg været inde på hjemmesiden. Hvis man lærer ALT nøje, kan jeg godt se at der under spørgsmål/svar står at man kommer ombord alt efter hvornår man har købt billet. Men det burde stå med store bogstaver i forbindelse med billetkøb.
Turen var den 5. august 2024 og vi sejlede fra Silkeborg til Himmelbjerget og retur. Gør det aldrig igen.
Fantastisk tur på Hjejlen
Har haft en helt igennem fantastisk tur på Hjejlen, hvor alt bare spillede. God service og utrolig venligt personale. Kan klart anbefale en tur med Hjejlen 😊
Jeg fik lov til at styer skibet og det…
Jeg fik lov til at styer skibet og det gjorde min fæter også mega fed oplevelse
Surt opstød til Hjejleselskabet.
Vi købte 3 heldagsbilletter til Hjejleselskabets Rutebåde for at få en tur til Silkeborg og tilbage igen. ruten sejler fra Ry "til Silkeborg, med skift v/ Himmelbjerget. vi sejlede til Himmelbjerget med "turisten" der skiftede vi til "Ternen" mod Silkeborg. Hjemturen var med Hjejlen til
Himmelbjerget, hvor Hjejlen var ca 25 min forsinket. Da vi nåede frem, var Båden til Ry allerede sejlet. (det var i øvrigt den sidste) Kaptajnen på Hjejlen havde ikke kontaktet rutebåden til Ry, så vi stod nu med 3 heldagsbilletter og ingen rutebåd.
Heldigvis lå turbåden "Viking" v/ Himmelbjerget. Kaptajnen og matrosen fra Viking trådte til for at hjælpe os, noget som kaptajnen fra Hjejlen ikke forsøgte at gøre. Hjejlen ville ikke have os ombord igen da de var fuldt bookede, så ifølge dem var der intet de kunne gøre.
Stort tak til kaptajnen og matrosen på Viking for at sejle os til Aalekroen, så vi kunne tage toget hjem.
Vi er ikke færdige med at holde ferie i Silkeborg, men vi er færdige med Hjejleselskabet.
Til kaptajnen på Hjejlen: Overvej at finde et andet arbejde.
Alt for dyrt ift at der er propfyldt om…
Alt for dyrt ift at der er propfyldt om bord og man ikke en gang kan få en siddeplads....
Penge ud af vinduet😡 Sejlede med…
Penge ud af vinduet😡 Sejlede med Hjejlen fra Silkeborg til Himmelbjerget og skulle skifte båd fra Himmelbjerget tilbage til Sillkeborg. Forfærdelig tur! Der var alt for mange mennesker ombord og man kunne ikke se en dyt, jeg kunne se bagdelen af et menneske hele turen, der var stående mennesker overalt og umuligt at bevæge sig rundt. Det var spild af penge og var alt for dyrt under de forhold. Gør det aldrig mere!
Vi havde glædet os til en tur på…
Vi havde glædet os til en tur på Silkeborgsøen, men min mand blev syg og jeg prøvede derfor at få refunderet billetterne i meget god tid før afgang. Så de kunne sælge vores pladser til nogen andre. De var ikke spor imødekommen og vi kunne da ikke få vores penge refunderet. Det mindste de kunne have gjort, var at give os et tilgodebevis til en anden dag. Det er synd at de ikke er mere servicemindet på sådan en turistattraktion. Services var dog helt fin, da vi bookede billeterne dagen før.
Super service og fantastisk tur
Super service og fantastisk tur
Vi kom for sent til afgang, men kontoret havde sørget for at tage vores brunch af båden og tilbød at vi kunne komme med næste afgang…
På trods af det var egen fejl var de utrolig behjælpelige med ombooking og vi fik vores brunch med ombord
De havde været i deres gode ret til st sige pengene var spildt
Vi havde en fantastisk efter middagstir og brunch på Silkeborgsøerne
Tusind tak😀🤩🤗
Firma tur med Falken
Vi havde en fantastisk firma tur sammen med vores udenlandske kollegaer, hvor vi sejlede med Falken. På turen blev der serveret lækre tapas fra One Grab. Oplevede en meget venlig betjening og fleksibilitet, lige fra bookning til selve båd turen.
Vanvittig pris og intet absolut intet var der på slut destinationen
Aldrig har jeg været så skuffet over at have brugt 840,-kr på en sejllads fra Silkeborg til Himmelbjerget t/r Der var INTET da vi ankom til Himmelbjerget og der var ikke tid til at kunne gå op til selve Himmelbjerget, så de 20-30min stop der, kunne man stå på en betonplatform og glo, der var intet arrangement hvor man kunne sidde og intet sted man kunne købe noget, der var intet!! Og sjællænderen der måske skulle forstille at være en guide, underholdte t/r med personlige oplevelser, der var så ringe, og på ingen måde penge værd! Og nej, ingen information på bestillingssiden, hvor der flere gange blev oplyst at hvis man ikke var på afgangsstedet 15min før afgang så mistede man sin plads, trods man havde betalt ! Øv hvor ville jeg hellere have brugt de penge på drinks i centrum.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.