Hjortbeer Avis

TrustScore 3 sur 5

1. Brasserie

Écrit par l'entreprise

Historien bag mit nordjyske bryggeri HJORT BEER begyndte i 2015, hvor jeg startede med at brygge min egen øl hjemme i kælderen på grund af interessen for øl. Her eksperimenterede jeg med malt, humle og gær og nåede op på 50 hjemmebryg det første år. Den metodiske tilgang fra en baggrund som ingeniør og min store forkærlighed for det traditionelle håndbryg og de gode klassiske ølstilarter, hvor balancen er i fokus, er kommet øllene til gode. I 2017 vandt jeg både guld og sølv ved DM i håndbryg med de to medaljevindere ” Wiener Walzer” og ”Brown Bella”, som samtidig blev de første øl, jeg fik i produktion. Siden har flere af øllene vundet danske og internationale priser. Øllet brygger jeg altid med de bedste råvarer – fortrinsvis økologiske. Det er min passion for gode råvarer, klassiske øltyper og videnskab, som jeg håber, at du vil kunne smage, når du drikker min øl. Carsten Hjort – Brygger – HJORT BEER

Moyen

TrustScore 3 sur 5

19 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Deltog i Moveeat hvor vi besøger 7…

Deltog i Moveeat hvor vi besøger 7 restauranter til en pris på totalt 700 Kr. Min anmeldelse er baseret på en oplevelse der er 100 Kr. værd hvor jeg ser på madens kvalitet samt betjeningen.

Maden: 2/5
Betjeningen: 5/5
Samlet set: 3/5

Stedet serverer normalt øl men havde fået 'lavet' mini burgere fra et andet sted så maden var ikke noget de havde lavet, betjeningen var helt fin og de laver perfekt øl. Undrer mig over hvorfor de deltager i Moveeat da de IKKE serverer mad ?

1 février 2025

Farsdagsgave

Jeg bestilte fars dagsgaven og allerede efter 2 dage kunne jeg hente den 👍 og far var glad 🌞

9 juin 2022

Øl var udmærket men emballagen ..

Øl var udmærket. Men emballagen var en miljømæssig katastrofe. Kilovis af plastik. Og alle flasker viklet ind i bobleplast, så man skulle bruge to vinkelslibere og en håndgranat for at få det af. Brug pap. Der findes fine flaskeemballager i alle mulige afskygninger. Ku sagtens finde på at købe mere af jeres øl, men ikke før I ændrer på emballagen

14 octobre 2021
Logo de Hjortbeer

Réponse de Hjortbeer

Hej Jørgen. Dit forslag til emballering med pap har vi taget til os, og har nu fundet en løsning med pap der fungerer. Vi har tidligere haft udfordringer med at nogle flasker gik i stykker under transporten - derfor brugte vi bobleplast. Vi er glade for at du synes om øllet :) De bedste hilsner Susan

De varmeste anbefalinger

Carsten er et yderst behageligt menneske med viden og passion for øl og dets brygning. I tillæg til det, så smager hans øl rigtigt godt. Det var en fornøjelse at deltage i virtuel ølsmagning med Hjort Beer, og får derfor mine varmeste anbefalinger!

12 mai 2021

Fremragende øl og spændende foredrag

Vi havde virtuel ølsmagning som julefrokost i firmaet, med øl fra Hjort Beer, og med Carsten selv som foredragsholder. Øllene var velsmagende og alsidige og man fik udvidet både sin smagsans og sin viden om ølbrygning. Super spændende og helt klart anbefalelsesværdigt

12 mai 2021