Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vil klart anbefale Hjulmandkaptain. Har fået fantastisk rådgivning, hjælp og gode resultater i en personskadesag. Jens Baagøe Thomsen kan klart anbefales - dygtig, kompetent og man føler sig 100% i tr... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

What genuinely amazing people! The only law firm I will use in the future. We were in need of help with some documents regarding a property sale in the UK and since we live in Aalborg it was complica... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har igennem vores bygge proces, brugt advokat firmaet Hjulmandkaptain og har i denne forbindelse fået verdens bedste hjælp og vejledning af advokat David Kjølby Larsen. Han er en dygtig og kompete... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Cabinet d'avocats

Informations provenant de diverses sources externes

Med 150 ansatte, herunder 55 jurister, og kontorer i Aalborg, Aarhus, Frederikshavn og Hjørring er HjulmandKaptain blandt de største advokatvirksomheder i Danmark. Samlet tilbyder HjulmandKaptain full-service rådgivning, og hver især er vi specialister. Vi kender de juridiske udfordringer og behov i din branche eller situation og er i stand til at give dig den rette rådgivning - også hvis en sag går ind over flere fagområder. HjulmandKaptain har både det store overblik og det dybe indblik. Og DU får fuld service over hele linjen.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Jonas Rubien, Hjulmandkaptain

Jeg havde den uheldige oplevelse at blive uretsmæssigt beskyldt for plagiering af en enkeltmands virksomhed. I den forbindelse søgte jeg juridisk hjælp hos HjulmandKaptain, hvor jeg fik fat i Jonas. Jeg kan efter sagens ende konstatere et godt forløb, som jeg er sikker på er udledt af Jonas stærke faglighed, men også hans måde at gribe tingene an på.

Jonas viste fra starten en høj grad af professionalisme og empati. Han tog sig tid til at lytte til min situation og sørgede for, at jeg følte mig både hørt og forstået. Gennem hele forløbet leverede han kyndig rådgivning, assistance på telefonen samt gav mig klarhed over situationen. Jonas var yderst transparent i forhold til tidsforbrug og omfanget af sagen, og han gav mig løbende rådgivning om, hvilke skridt der var mest hensigtsmæssige at tage.

Tak for at give mig en følelse af tryghed gennem hele processen. Tak for at guide mig igennem ukendt land. Selv om jeg helst havde været hele sagen foruden, som var uretfærdigt skabt af en tredjepart, er jeg meget taknemmelig for Jonas' indsats. Han gjorde forløbet langt mere overkommeligt og imponerede mig gang på gang med sin saglige og faglige argumentation.

Jeg kan på det varmeste anbefale HjulmandKaptain og Jonas Rubien til alle, der måtte have behov for juridisk bistand i lignende sager.

26 juin 2024

Hej Gunilla

Tak for de pæne ord – de er hermed sendt videre til Jonas.

Vi er glade for, at du har oplevet os som personlige og tilgængelige hele vejen igennem, da det er noget af det, vi vægter højest i vores rådgivning.

Derudover vil vi gerne sige tak for tilliden og for det gode samarbejde. Vi er glade for at kunne indfri dine forventninger, og vi sætter stor pris på, at du har skrevet en anmeldelse af os.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for en advokat.

Tog min arbejdeskade alvorlig

Tog min arbejdeskade alvorlig. Super trygt og professionelt forløb. Tydelighed og overblik. Hurtig respons ved henvendelse

8 août 2024

Hej Mai

Vi er glade for, at du var tryg i dit forløb hos os, og at du oplever, at vi har hjulpet dig igennem sagen på en professionel måde med hurtige svar, da det er nogle af de ting, vi prioriterer højt.

Sig endelig til, hvis vi kan hjælpe dig en anden gang.

Mvh Pia, HjulmandKaptain

Erstatningssag

Jeg kan på det kraftigste anbefale Hjulmandkaptain, og særdeles Advokat Marianne Fruensgaard og ikke mindst advokatsekretær Rikke Kajser. De har gjort et fænomenalt stykke arbejde for, at få min erstatningssag til ende bragt. De har hver især støttet mig på både godt og ondt, og har haft den største forståelse for de mange frustrationer som sagen har givet mig igennem alle årene. Efter at min første advokat (fra et andet advokatfirma) havde givet op på min sag, tog Marianne over og fik erstatningssagen kørt i mål. Tak for jer.. 🤗🙏

26 juin 2024

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse og det gode samarbejde om din sag.

Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med os og vores rådgivning – og vi er specielt glade for, at du har følt dig støttet, forstået og hjulpet hele vejen igennem.

Det er noget, vi lægger særlig vægt på i vores rådgivning.

Kæmpe anbefaling

Jeg brugte HjulmandKaptain i forbindelse med, at jeg skulle bruge sparring til en databehandleraftale. Karina Søndergaard var virkelig dygtig og professionel. Hun formåede at oversætte det komplicerede til et sprog jeg forstod. Hun var meget nem at snakke med, og jeg følte mig taget i hånden hele vejen gennem opgaven. Derudover var prisen mere rimelig end jeg havde forventet, hvilket blot var et ekstra plus.

Mine varmeste anbefalinger går til HjulmandKaptain.

23 avril 2024

Hej Ida

Tusind tak for at du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse.

Vi er glade for, at du er så tilfreds med både vores service og den løsning, du har fået – vi sigter altid efter at oversætte det komplicerede, så det bliver forståeligt og brugbart for vores kunder.

Din ros er hermed sendt videre til Karina.

Virkelig dygtige advokater

Virkelig dygtige advokater og sekretær.
Tager folk seriøst, og er super skarpe i behandling af sager.
Desuden svarer de lynhurtigt når man henvender sig, og altid god kunde service.

6 mai 2024

Hej Tina

Tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af os.

Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores rådgivning og vores kundeservice, og din ros er hermed sendt videre til de pågældende medarbejdere.

Very professional.

Professional. Interrested to give us the best service / help / counselling.

30 avril 2024

Kære Mogens

Tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre, at du er så tilfreds med rådgivningen og vores service.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ikke om det var pengene værd.

Ikke om det var pengene værd.
Skulle bruge en advokat i mit nærområde, desværre lå det lige oveni en ferie, så jeg får tildelt en Mads Wilkens fra Aalborg.
Jovist, han gjorde sit papir arbejde. Sådan da..
Han sjuskede rundt, fremlagde ting til modpart som ikke vedkom eller havde med dem at gøre.
Hans kundekontakt var lige så dårlig. Og så stoppede han sagen, før det aftalte var udført.

Jeg kunne få lov at snakke med en fra firmaet som tog vare på de uheldige oplevelser.
Når jeg nævnte disse punkter, blev der bare sagt om ikke han gjorde det han skulle..
Så åbenbart er god kundekontakt og seriøst arbejde uden sjuskefejl, ikke længere deres standart.
Og prisnedslag var ikke noget man kunne tale om ihht den dårlige oplevelse.
Dvs jeg skulle egentlig bare lukkes munden på.
Derefter måtte jeg skifte advokat og få åbnet sagen på ny af denne.

Tidligere har jeg kun haft gode oplevelser med andre advokater fra firmaet - dog også anden afdeling.

10 avril 2024

Hej Cindy

Jeg beklager, at du føler, at du har haft en dårlig oplevelse. Jeg kan forstå, at du nu er i gode hænder hos Helle Mørch her hos HjulmandKaptain, som færdiggør din sag.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har spørgsmål eller yderligere kommentarer.

Noté 1 sur 5 étoiles

Der er godt nok ikke meget godt at sige…

Der er godt nok ikke meget godt at sige om dette firma..
De får lidt kritik, på mail med at der er to der skulle ringes op og får ikke besked på at vi var 15 min forsinket.

Vi får så en mail 2 dage efter, at nu vil de ikke have noget med boet at gøre og de har sendt det til skifteretten.. Det må sku være pinligt ikke at kunne tage imod kritik.

Første møde vi skulle have haft, skriver de på mail at det er aflyst, 40 min før vi skal være der.. Tag jer nu lidt sammen og ring i stedet.
Men håber da i det mindste at i kan tage imod denne kritik uden at blive barnlige..

15 mars 2024

Hej Nicolai

Tak for din feedback. Vi beklager, at du sidder tilbage med en dårlig oplevelse, fordi vi ikke kunne tage sagen og sendte jer videre til skifteretten for at få udpeget en bobestyrer. Ligeledes beklager vi, at vi måtte aflyse et møde med kort varsel på grund af sygdom.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du sidder tilbage med yderligere spørgsmål.

Noté 5 sur 5 étoiles

Anders Munk Zacho giver den bedste hjælp man kan forestille sig.

Anders Zacho har igennem hele sagsbehandling ydet den bedste service. Han er punktlig, forståelig og taler til en i øjenhøjde. Efter at have været igennem mange forskellige advokater er jeg glad for, at Anders har givet den helt rette oplevelse fra start til sagens afslutning.

Ingen skal tvivle om Anders' kompetente og professionelle tilgang til sagen, der samtidig også giver en personlig vejledning.

De varmeste anbefalinger herfra.

29 février 2024

Kære Anushan
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med rådgivningen i din sag og den service, du har oplevet hos os. Rosen er givet videre til Anders.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været så heldig at have…

Jeg har været så heldig at have Mathilde Bak som advokat i en sag, og hun er yderst effektiv og behagelig at have ved sin side. Stor respekt herfra

29 février 2024

Kære Lisbeth
Tak for din anmeldelse og de rosende ord. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med vores rådgivning.

Varm anbefaling!

Jeg har med stor tilfredshed fået hjælp og yderst kompetent vejledning fra Mathilde Bak/HjulmandKaptain i ansættelsesretlige emner. Hurtigt, fleksibelt og effektivt - det kørte bare!

12 janvier 2024

Kære Rikke
Tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores rådgivning og den hjælp, du har fået hos os.

Super service!

Jeg har for nylig haft fornøjelsen af at samarbejde med HjulmandKaptain i forbindelse med gennemgang af totalentreprisekontrakt til vores nybyg, og jeg kan ikke være mere tilfreds med den service, jeg har modtaget. Deres engagement, professionalisme og ekspertise har gjort hele processen enkel og problemfri.
Fra det øjeblik, jeg kontaktede, blev jeg mødt af et venligt og kompetent team, specielt Sevilay Kilavuz (advokatsekretær) der straks satte sig ind i mine behov og bekymringer og satte mig i forbindelse med min advokat, Hans Christian Thomsen, som med sin dybdegående viden om entrepriseret og hans evne til klart at kommunikere komplekse juridiske begreber på en forståelig måde.
Hans Christian Thomsen har vist en bemærkelsesværdig effektivitet og professionalisme gennem hele forløbet. Han kontaktede selv byggerådgiver med uddybende spørgsmål, og var omhyggelige med at gennemgå alle detaljer i kontrakten, identificere potentielle risici og foreslå strategier for at minimere dem. Hans omhyggelige og grundige tilgang gav mig en følelse af tillid og sikkerhed gennem hele processen.
Jeg er særligt taknemmelig for den personlige opmærksomhed, jeg fik som klient. Sevilay Kilavuz og resten af teamet var altid tilgængelige for at besvare mine spørgsmål og sikre, at jeg følte mig informeret og tryg i hvert skridt af processen.
Samlet set kan jeg varmt anbefale HjulmandKaptain til alle, der har brug for professionel juridisk bistand inden for entrepriseret. De leverede ikke kun en førsteklasses service, men de beviste også deres dedikation til klienttilfredshed. Jeg er meget tilfreds med resultatet af vores samarbejde og ville ikke tøve med at vende tilbage til HjulmandKaptain for fremtidige juridiske behov.

MVH Jan

29 janvier 2024

Kære Jan
Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores rådgivning og service hele vejen igennem. Vi siger også mange tak for et godt samarbejde.

Yderst kompetent advokatfirma

Jeg har som direktør for en mellemstor virksomhed i Nordjylland flere gange gjort brug af advokat Jakob S. Johnsens ekspertise. Jakob har altid udført arbejdet i øjenhøjde med mig og med en stor grad af professionalisme. Jeg giver derfor mine bedste anbefalinger.

Derudover har advokat Mathilde Bak ført og vundet en sag i Arbejdsretten på vegne af vores virksomhed. Mathilde fremstod i hele processen som en yderst kompetent og velforberedt advokat. Jeg kan derfor kun give Mathilde mine bedste anbefalinger.

13 décembre 2023

Kære Mikael
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med den rådgivning, du har fået hos os og flere gange har valgt os til jeres sager.
Og tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nej Marianne Fruensgaard er bestemt…

Nej Marianne Fruensgaard er bestemt IKKE en af landets bedste erstatningsadvokater, var hun det ville hun jo kunne give mig en forklaring på min erstatningssag og og eventuelt forklare faktureringen og hvem der er betalt fra min konto 🤢meget gerne offentlig. Det virker meget skummelt og et klart svar ville være passende.
Lise Højstrup må også svare, da hun også er blevet betalt fra min konto.

10 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Marianne Fruensgaard er Danmarks bedste…

Marianne Fruensgaard er Danmarks bedste erstatnings advokat. Hun tog kampen op med Arbejdsmarkeds erhverssikring, efter min daværende fagforening Dansk metal, sagde at der ikke var noget at komme efter i mine arbejdsskade sager. Og Marianne vandt! Jeg vil være hende og Hjulmand kaptajn, evigt taknemmelig.

2 janvier 2024

Kære Ole
Du skal have mange tak for din anmeldelse og de rosende ord. Vi er glade for, at du har været tilfreds med rådgivningen og resultatet af din sag.
Line

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik den bedste hjælp fra Stiven hos…

Fik den bedste hjælp fra Stiven hos Hjuilmandkaptin i Aalborg !
En mindre sag mod en tidligere samarbejdspartner,blev lukket til min fulde tilfredshed.
Og til en fair pris !
Tak.

24 septembre 2023

Kære Elo
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os og er tilfreds med vores rådgivning og det resultat, der er opnået i din sag.
Line, HjulmandKaptain

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin rådgivning

Hjulmandkaptain gav god juridisk rådgivning og var gode til at besvare mine spørgsmål når jeg henvendte mig til dem.

28 décembre 2023

Kære Milos
Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at du har været tilfreds med vores juridiske rådgivning, og tak, fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus