HM køreskole APS - Viborg Avis 27

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

preislers plads 7, st., 8800 Viborg, Viborg, DK

Kan klart anbefales. De sidste 4 måneder har været en stor fornøjelse. Jeg havde Mille som kørelærer og jeg kunne ikke ønske mig en bedre kørelærer, hun er meget forståelig og har en god humor, hun... Voir plus

Jeg tog kørekort hos HM køreskole i Viborg. Jeg var helt vild med det, og min kørelærer Mille gjorde undervisningen utrolig sjovt og hyggelig. Bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg, o... Voir plus

1. École de conduite
  2. Poste de secours

Écrit par l'entreprise

Din personlige kørelærer. Vi er en lille køreskole som har god tid til den enkelte elev. Vi er normalt 12-15 elever pr. teorihold. Du har den samme kørelærer hele vejen igennem forløbet til du har dit kørekort. Det er det vi mener, når du har din egen personlige kørelærer. Det er vores elever meget glade for og det giver os bedre muligheder i at tilrettelægge undervisningen til den enkelte elev.

• preislers plads 7, st., 8800, Viborg, Viborg, Danemark

• 31979797

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

27 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Fantastisk køreskole og fantastisk kørelærer

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse hos HM Køreskole i Viborg.

Mille er en fantastisk dygtig kørelærer – hun er både imødekommende, tålmodig og professionel, samtidig med at hun formår at skabe en afslappet og behagelig stemning. Der var altid plads til godt humør, og vi havde kun sjove og hyggelige køreture med masser af grin, hvilket skabte en rigtig god kemi gennem hele forløbet.

Jeg følte mig tryg og meget velinformeret hele vejen igennem.

Og så har hun virkelig god kakao til hyggen når man sidder til teori;)

Jeg kan på det varmeste anbefale HM Køreskole i Viborg og Mille som kørelærer.

8 avril 2026

Fantastisk oplevelse🤩

Havde Mille som kørelære det var en fantastisk oplevelse, hun er mega sød og sjov, og en fantastisk lære 10/10 køreskole og kørelære😍

Kan kun anbefale🤩

6 novembre 2025

Jeg var hos HM køreskole i Viborg

Jeg var hos HM køreskole i Viborg, med Mille som kørelærer. Alt i alt en fantastisk oplevelse, med massere af sjove køreture. Ikke specielt lang ventetid mellem timer og prøver, hvilken gav en god balance ift. at føle sig klar.
Som sagt, alt i alt en god oplevelse.

3 novembre 2025

Kæmpe anbefaling!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Jeg tog kørekort hos HM køreskole i Viborg og jeg har haft en super god oplevelse med det hele vejen igennem! Jeg havde Mille som kørelærer og var så glad for det, hun er så dygtigt både i teorilokalet og når man er ude og køre. Mille har gjort det både hyggeligt og sjovt at tage kørekort og jeg har hver gang glædet mig til at komme ud og kører med hende. Derudover har også følt mig mega tryg gennem hele procesen, og der var altid plads til spørgsmål og små fejl.

Jeg vil helt klart anbefale HM Køreskole med Mille til hvem som helst:)

1 avril 2025

Fantastisk oplevelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Virkelig en god oplevelse på køreskolen i Viborg. Mille er den bedste kørelærer man kunne ønske sig. Hun er virkelig god til at lære fra sig og hjælper en godt og sikkert på vej. ⭐⭐⭐⭐⭐
Tusind tak til Mille for den gode oplevelse der har været at tage kørekort hos hende og HM køreskole.

15 août 2025

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse ved HM køreskole i Viborg, Mille er en mega dygtig kørelærer, hun er tålmodig, sjov og forstående. Jeg kan 100% anbefale Mille så skal du nok bestå det hele på ingen tid!

14 août 2025

De allervarmeste anbefalinger!!!!!!!

eg vil gerne give HM Køreskole – og især min fantastiske kørelærer Mille Wehnert – de allervarmeste anbefalinger!!!!!!!
Jeg startede hos Mille for 1 år og 3 måneder siden, og jeg fik mit kørekort i sidste uge, og det har ærligt talt været en vild rejse. Det tog mig længere tid, end jeg havde regnet med at få mit kørekort, fordi jeg dumpede min teoriprøve hele 6-7 gange. Det var virkelig hårdt, og der var flere gange, hvor jeg var tæt på at give op.

Men Mille har været der hele vejen igennem. Hun har været så ufattelig tålmodig og forstående. Hun tog sig altid tid til at forklare tingene igen og igen, indtil jeg følte mig tryg. En af gangene, hvor jeg dumpede teorien, var jeg så ked af det, at jeg endte med at græde, og Mille satte alt på pause og tog sig tid til at snakke mig helt ned på jorden igen. Det viser virkelig, hvor meget hun går op i sine elever – ikke bare som elever, men som mennesker.

Og selvom teorien var svær for mig, så bestod jeg min køreprøve på første hug! Jeg var ellers ved at miste hovedet af nervøsitet op til prøven, men Mille havde så godt styr på at berolige mig og få mig til at tro på mig selv. Hun vidste lige, hvad hun skulle sige for at få mig til at falde ned og tro på, at jeg kunne.

Det bedste ved Mille er, at hun er seriøs, når der skal læres, men samtidig har hun en fantastisk humor. Hun er virkelig sjov og en, man kan tage p i s med – og det gør køretimerne til noget, man faktisk glæder sig til, selv på en dårlig dag. En trist og grå dag kan hurtigt blive vendt til en god dag, når man har en køretime med Mille.

Hun formår at skabe en tryg stemning i bilen, så man ikke føler sig dum, selv når man laver fejl – for det gør man jo, når man lærer. Hun forklarer tingene på en måde, der giver mening, og hun presser aldrig en ud i noget, man ikke er klar til. Jeg har virkelig følt mig set og forstået hele vejen igennem.

Hvis du overvejer at tage kørekort hos HM Køreskole, så kan jeg kun sige: gør det! Og hvis du kan få Mille som kørelærer, så er du heldig. Hun er ikke bare en dygtig kørelærer – hun er et fantastisk menneske, som jeg kommer til at savne at køre med. Tak for alt, Mille! Du er virkelig guld værd, uden dig havde jeg aldrig klaret det.

12 juillet 2025

Vil klart anbefale HM køreskole

Jeg vil klart anbefale HM køreskole Viborg
Jeg havde en fantastisk oplevelse med HM køreskole. Mille var en god kørelære der gjorde det at komme til køre-og teoritimer en god oplevelse, hun var meget venlig og havde en god humor der gjorde man automatisk blev mere rolig og til pads i trafikken. Desuden var Mille også meget omstillingsparat og god til at finde nye køretider hvis det nu ikke lige passede dig.

Det hele virkede godt og gjorde jeg bestod både teori- og køreprøven i første hug.

De bedste anbefalinger herfra.

3 juillet 2025

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales.
De sidste 4 måneder har været en stor fornøjelse. Jeg havde Mille som kørelærer og jeg kunne ikke ønske mig en bedre kørelærer, hun er meget forståelig og har en god humor, hun er rigtig god til berolige en hvis man bliver nervøs eller går i panik.
Så HM køreskole kan anbefales 100%.

26 juin 2025

Jeg har haft Mille som kørerlærer hun…

Jeg har haft Mille som kørerlærer hun er en glad, åben og mega sjov person. Vi har haft nogle mega sjove tider i bilen sammen. Hun gjorde mig til en bedre bilist og hun hjalp mig med de problemer jeg havde. Jeg vil klart anbefale Mille og hm køreskole til andre.

24 juin 2025

Rigtig god køreskole

Rigtig gode timer og er klar på sjov og meget fleksible med tider og prøver og meget tålmodighed mellem prøver og mega god kørelærer (Mille)

14 mai 2025

Super fantastisk afdeling i Viborg

Super fantastisk afdeling i Viborg, med tålmodig, forstående, og super kompetent kørelærer Mille. Hun har evner til at lære fra sig, selv hvis man står med vanskeligheder på indlæringen. Også god fleksibilitet i forhold til planlægning af kørsel.

10/10 kan anbefale HM Køreskole, Viborg afdelingen.

Ville 100% tage mit kørekort der igen (ikke at det bliver nødvendigt) 😉

8 mai 2025

Sophie Jørgensen

Jeg vil klart anbefale HM køreskole hos Mille, det har været en sand fornøjelse at tage mit kørekort hos hende! Super fagligt dygtig, altid sjov og rar at snakke med og hun gjorde både teori- og køretimerne sjove og relevante ift det man møder ude på vejene. Hun er også super god til at tackle nervøsitet hos sine elever og det har betydet rigtigt meget for at jeg bestod teori og kørsel i første hug! 👏👏

11 mars 2025

Bedste oplevelse hos HM køreskole Viborg

Jeg har for nyligt været igennem et forløb til kørekort hos HM køreskole i Viborg, med Mille som kørelærer, og har igennem hele forløbet haft en mega god oplevelse, og har elsket at have Mille som min kørelærer. Hun er mega dygtig, sjov og med plads til alle spørgsmål og alt andet der i mellem. Jeg har glædet mig til teori- og køretimerne, og har følt mig i meget trygge hænder hele vejen igennem forløbet lige til køreprøven. Helt klart kæmpe anbefaling her fra☺️

1 février 2025

Anbefaler på det største

Anbefaler på det største. Mille har været en fantastisk lærer! Hun har været mega tålmodig, og er super fleksibel med tider når det er nødvendigt. Der er en mega god tone i bilen med Mille, og hun er en dygtig underviser både til det praktiske og det teoretiske.

30 janvier 2025