Hobbii.pl Avis

1 621
TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Wspaniała obsługa klienta. Miałam problem z dostawą paczki z powodu niepełnego adresu. Firma kurierska nie była w stanie pomóc ale firma stanęła na wysokości zadania. Serdecznie dziękuję Pani Paulin... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zawsze zakupy włóczkowe robię u Was - Hobbii ma szeroki asortyment i dobrze opisane produkty. Ceny są może wyższe niż u części konkurencji, ale przez częste zniżki i promocje można załapać się na fajn... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fajne włóczki w atrakcyjnych cenach. Kupowałam różne rodzaje - głównie akrylowe i bawełniane. Niektóre grubsze akrylowe btroszkę szorstkie, ale wszystkie prezentują się genialnie. Dobrej jakości szy... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Przesyłka wysłana firmą DHL miała ogromny problem z dotarciem. Pani ze sklepu okazała współczucie i chęć pomocy w kontaktach z firmą kurierską. Niemniej doradzam zmianę firmy o ile się da. Wełna je... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de laine
  2. Boutique de loisirs créatifs
  3. Magasin d'articles de loisirs
  4. Magasin de tricot

À propos de Hobbii.pl

Écrit par l'entreprise

Hobbii jest sklepem dla wielbicieli włóczki w Polsce. Mamy WSZYSTKO czego potrzebujesz do swojego kolejnego projektu niezależnie czy wolisz szydełko czy druty. Kliknij i znajdź: Oczywiście, zawsze oferujemy:
- Łatwe i bezpieczne zakupy 🔒
- 100% satysfakcja gwarantowana ❤️

Nie możemy się doczekać aby powitać Ciebie w naszym sklepie 😊

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 621)

185 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Spodobałą się jakość towaru.

Spodobałą się jakość towaru.

17 novembre 2025

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Yuliia!😊 Dziękujemy za 5-gwiazdkową recenzję. Cieszymy się, że podoba Ci się jakość naszych produktów. Tylko dla ciebie staramy się oferować najwyższą jakość!🎉 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nieuczciwe zawyzanie cen

Nieuczciwe zawyzanie cen. Zwroty towarow bardzo drogie, musza byc wyslane do Danii na wlasny koszt. Ogolnie duzo klopotow malo przyjemnosci, lepiej korzystac z uslug innych sklepow online. Dobrze, ze jest konkurencja. Zaplacilam 140 zl za lampke, ktora za dwa dni kosztowala 72zl. Na moja skarge otrzymalam odpowiedz, ze to sa normalne praktyki. Nigdy wiecej zakupow w Hobbii.

Dzień dobry,

Przykro nam słyszeć, że Pani doświadczenia z naszym sklepem i obsługą klienta nie spełniły Pani oczekiwań. 😔

Dynamika cen, zwłaszcza w okresach intensywnych kampanii promocyjnych, takich jak Black Friday, jest powszechną praktyką w handlu. Jeżeli produkt został zakupiony na tydzień przed wprowadzeniem znaczącej obniżki (np. w ramach Black Friday), niestety nie mamy możliwości zaoferowania korekty ceny po fakcie. Obowiązujące ceny są aktualne w momencie zakupu.

Price Match oferujemy w przypadku obniżki ceny produktu w ciągu 24h (48h w przypadku weekendu) od złożenia zamówienia.

Dziękujemy również za informację dotyczącą naszej obsługi. Bardzo poważnie traktujemy wszelkie uwagi i zapewniamy, że będziemy dążyć do podniesienia standardów komunikacji i opieki nad klientem, aby nasze odpowiedzi były bardziej pomocne i mniej zautomatyzowane.

Cenimy naszych klientów i mamy nadzieję, że mimo wszystko da nam Pani szansę na poprawę w przyszłości. ❤️

Świetnie

Szybka realizacja i pomoc w razie problemów. Napewno ponownie zamówię produkty!

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Angelika 😊 Dziękujemy za pięć gwiazdek i miłe słowa. Cieszę się, że jesteś zadowolona z naszej szybkiej realizacji i wsparcia. Czekamy na Twoje kolejne zamówienia! 🧶 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Szybkość

Szybkość dostawy, przyszło to co zamawiałam

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Aneta, bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z naszej szybkości dostawy! 🎉 Dzięki za pięć gwiazdek 🌟 Jesteśmy tu wszyscy dla Ciebie, jeśli będziesz potrzebować więcej nici. Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

dobra jakośc

Bardzo dobra jakość ,dość szybka dostawa.

14 novembre 2025

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Halina Panasiuk! 😊 Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z jakości naszych produktów i prędkości dostawy. Postaramy się utrzymać ten standard. Pozdrawia, Maria od Hobbii. 🧶

Noté 2 sur 5 étoiles

Réponse de Hobbii.pl

Dziękujemy, że podzieliła się Pani z nami swoją opinią. Bardzo nam przykro słyszeć, że czekała Pani aż dwa tygodnie na zamówienie. Rozumiemy, że jest to długo, zwłaszcza że nasze standardowe czasy wysyłki to 4-7 dni roboczych.

Chcemy wyjaśnić, że w obecnym okresie Black Friday i zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia, wszyscy przewoźnicy doświadczają opóźnień. Są to niestety czynniki od nas niezależne, na które nie mamy wpływu po nadaniu paczki.

Mamy nadzieję, że z jakości samego produktu jest Pani zadowolona! Dziękujemy za Pani wyrozumiałość w tym wyjątkowo intensywnym dla dostawców czasie. 💗

Ocena

Paczka szybko przysłana, wszystko się w niej zgadza. Jestem zadolona z zakupów u was, są proste do zrobienia, jest w czym wybierać.

9 novembre 2025

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Ewa, dziękujemy za pięć gwiazdek 🌟 i twój pozytywny komentarz! Bardzo cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych produktów i usług 😊. Łącznie z miłością do dziergania, Maria z Hobbii 🌸

Super sprawna wysyłka

Super sprawna wysyłka, dobrze zapakowana i piękne włuczki

11 novembre 2025

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Daniel 🙋‍♀️ Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej szybkiej wysyłki oraz produktów 🧶 Dziękujemy za pozytywną opinię i mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce! Pozdrawia, Maria z Hobbii 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Zamówiony produkt spełnił moje…

Zamówiony produkt spełnił moje oczekiwania. Kolory są takie jak oznaczone na zdjęciach, struktóra splotu zadowalająca

10 novembre 2025

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Teresa Dolega, Bardzo się cieszymy, że nasze produkty spełniły Pani oczekiwania! 😊 Dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę i wspaniałą opinię. Cieszymy się, że kolory i struktura splotu przypadły do gustu. Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Super włóczki

Super włóczki

3 novembre 2025

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Marzena, jesteśmy bardzo zadowoleni, że jesteś zadowolona z naszych włóczek. Dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę i mamy nadzieje, że nadal będziesz z nami! 🌟😊 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Noté 1 sur 5 étoiles

Za rozsyłanie spamu

2 novembre 2025

Réponse de Hobbii.pl

Dziękujemy za Pana opinię.

Bardzo poważnie traktujemy kwestię Pana prywatności. Naszym celem nie jest wysyłanie niechcianych wiadomości, a wszelkie e-maile promocyjne wysyłamy wyłącznie do klientów, którzy wyrazili na to zgodę.

Chcielibyśmy przypomnieć, że w stopce każdej wiadomości marketingowej znajduje się link, który pozwala na natychmiastowe i trwałe wypisanie się z naszej listy mailingowej. Jeżeli pomimo tego, cały czas otrzymuje Pan wiadomości promocyjne, bardzo proszę skontaktować się z naszą obsługą klienta na kontakt.hobbii.pl.

Szydełka

Szybko, sprawnie i skutecznie. Polecam gorąco!🙂

25 octobre 2025

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Mira, jesteśmy niezmiernie wdzięczni za Twoją pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że zakupy u nas przebiegły szybko i sprawnie. Dziękujemy za rekomendację i zapraszamy ponownie!🧶 Pozdrawiamy z Hobbii, Maria.

Podziękowanie

Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka dostawa.

29 octobre 2025

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Ewa, 😊 Dziękujemy za pozytywną opiniię i ocenę 5 gwiazdek! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z zakupionych produktów i szybkości dostawy. 💚 Maria z Hobbii.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wszystko zgodne z opisem. Wloczk mieciutka kolory jak w opisie po prostu super.
Czas dostawy troszkę się wydłużył nie wiem z czyjej winy
Jestem zadowolona z zakupu.. Polecam

27 octobre 2025

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Maria Iwanicka 😊. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej włóczki! Przepraszamy za opóźnienie w dostawie. Dziękujemy za twoją rekomendację. Z miłością, Maria z Hobbii. 🌼🌸🧶

Szybka dostawa.

Szybka dostawa.
Dobry gatunek bawelny.
Polecam.

26 octobre 2025

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Barbara, dziękujemy za miły komentarz i 5-gwiazdkową ocenę! 🤩 Cieszymy się, że jesteś zadowolona z szybkości dostawy i gatunku bawełny. Zachęcamy do dalszych zakupów w Hobbii! 😊 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Włóczki świetnej jakości

Włóczki świetnej jakości, fajne promki i szybka wysyłka z dostawą, super

21 octobre 2025

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Nina Rozciecha 🌞, cieszymy się, że jesteś zadowolona z jakości naszych włóczek oraz szybkości wysyłki. 😊 Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna! Szczęśliwego dziergania! Pozdrawia Maria z Hobbii 🧶

Szybka realizacja, włóczki piękne

Szybka realizacja zamówienia, strona działa sprawnie i łatwo znaleźć potrzebną włóczkę. Super rabaty przy większej ilości.
Włóczki są piękne i przyjemnie się je dzierga.

22 octobre 2025

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Agnieszka! 😊 Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Jesteśmy bardzo zadowoleni, że cieszysz się z naszych pięknych włóczek i wygodnej strony. Zawsze staramy się zapewnić najlepszą jakość i szybką realizację. Do zobaczenia na kolejne zakupy! Pozdrawiam, Maria z Hobbii 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Jakość artykułów jest bardzo dobra

Jakość artykułów jest bardzo dobra. Rzeczywite kolory nie różnią się od tych na zdjęciach. Zamawiałabym więcej, ale nadmiar obowiązków powoduje, że brakuje czasu na robótki ręczne. Ale może to zmieni się w okresie świątecznym.

18 octobre 2025

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Beata S. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z jakości naszych produktów. 🎉 Zawsze staramy się zapewnić jak najbardziej dokładne zdjęcia! 📸 Mamy nadzieję, że znajdziesz więcej czasu na swoje piękne projekty podczas świąt. 🎄 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

5 za super podejście do klienta

5 za super podejście do klienta. W moim przypadku była to sprawa zaginionej paczki. Nie czekając na wyjaśnienie sprawy, ponownie wysłaliście zamówiony produkt.

13 octobre 2025

Réponse de Hobbii.pl

Dzień dobry Iwona, dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! 😊 Cieszymy się, że mogliśmy rozwiązać problem z zagubioną przesyłką. Zawsze staramy się o jak najlepsze doświadczenie dla naszych klientów. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus