Na bestelling werd het al gauw verzonden. Echter heeft postNL mijn pakket in twee delen afgeleverd waardoor ik een aantal dagen enkel de voet had. Wanneer je hierover contact zoekt met het bedrijf ve... Voir plus
Goed contact geweest over het bestellen van de haard! Hele snelle levering en inmiddels hangt deze al en werkt super
Het contact was laagdrempelig en persoonlijk. Vragen werden snel en adequaat beantwoord. Minder blij heb ik met jullie keuze van vervoerder. Post nl was niet fijn duidelijk over bezorgtijdstip. Uite... Voir plus
Fijn contact toen we het nodig hadden. Probleempje werd netjes afgehandeld. Erg tevreden.
Holdbarefires.com is dé specialist op het gebied van luxe bio-ethanol haarden. Met onze expertise in design, maatwerk en installatie bieden wij complete oplossingen die perfect aansluiten bij jouw wensen en interieur. We combineren vakmanschap met de nieuwste technologie, wat ons in staat stelt om unieke haarden te leveren die zowel esthetisch als functioneel uitblinken. Of het nu gaat om vrijstaande modellen, inbouwhaarden, of maatwerkprojecten zoals natuurstenen afwerkingen of een op maat gemaakte Cinawall, bij ons vind je alles onder één dak. Wat ons onderscheidt, is niet alleen ons hoogwaardige productaanbod, maar ook onze uitstekende service. We begeleiden je vanaf het eerste advies tot aan de uiteindelijke installatie, uitgevoerd door ons eigen team van professionals. Wil je jouw haard laten inbouwen of een volledige installatie uit handen geven? Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Bio-ethanol haarden zijn de toekomst van sfeerhaarden met echte vlammen. Terwijl gas en hout vanwege milieuwetgeving langzaam verdwijnen, bieden onze bio-ethanol haarden een schoon en duurzaam alternatief. Met een schone verbranding zonder schadelijke uitstoot dragen ze bij aan een beter milieu, terwijl ze de warmte en charme van een traditionele haard behouden.
wilhelminastraat, 6691XJ, Gendt, Pays-Bas
- 085-4853594
- info@holdbarefires.com
- holdbarefires.com
Erg blij met onze automatische brander
Erg blij met onze automatische brander! Deze hebben we laten inbouwen in ons tv meubel wat volledig verzorgd werd door dit bedrijf. Contact verliep soepel.

Réponse : Holdbarefires