HOLM EL - TEKNIK Avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Kan varmt anbefale dette firma.

Kan varmt anbefale dette firma.
Hele processen fra tilbudsgivning til udførsel af arbejdet var meget tilfredsstillende.
Nem at komme i kontakt med, overholder pris og alle aftaler.
Stor tak til Kim som tovholder og Jens, som udførte alle opgaverne.

18 février 2025

God service og godt håndværk

Fik lavet el i er nybygget skur. God kommunikation i tilbudsfasen. Arbejdet udført i høj kvalitet og til aftalte pris/tid. Super service undervejs og yderst fair prissætning.

10 novembre 2023

Vil anvende til alle opgaver…

Vil anvende til alle opgaver fremadrettet.

Kim er yderst professionel og leverer hvad der er lovet og mere til. Prisoverslag holder og det samme gør tidsrammen. Kim er god til at opdatere om processen løbende og har et virkelig højt serviceniveau

1 février 2023

Professionel, dygtig og pålidelig

Holm El - Teknik har vores varmeste anbefalinger, som uden tvivl en af de dygtigste indenfor feltet. Vi har fået flere små og store opgaver udført af Kim og vi har aldrig været andet end ovenud tilfredse med resultaterne.
Uanset opgavens omfang har Kim udført kvalitetsarbejde til perfektion og sørger altid for at opdatere om arbejdets fremgang og overholder tidslinjer.

22 mars 2022

Stabile håndværkere til tiden, god kvalitet og rimelig pris

Vi havde Kim fra Holm Elteknik til at styre nedrivning af vores gamle køkken og opsætning af nyt - alle de involverede håndværkere malere, vvs, elektriker, tømrer kom til tiden udførte tingene godt og til aftalt tid og en fast aftalt pris. Kim var rigtig god til at styre processen og han er selv er meget hjælpsom sympatisk og ordentlig - han vender hurtigt tilbage på mails og telefon - vi kan varmt anbefale Holm Elteknik til andre.

6 juin 2022

EL til køkkenet

Kim fra Holm EL Teknik kom med det skarpeste tilbud ifht pris og løsning for EL til nyt køkken samt ny EL tavle. Arbejde blev udført som aftalt, der var ryddet op hver dag efter en arbejdsdag, god løbende kommunikation og Kim var god til at tilpasse installationen til vores behov. Jeg sidder tilbage med en super oplevelse og nogle flotte stikkontakter i køkkenet.

18 mai 2022