À propos de l'entreprise

1. Service d'expédition et de livraison

Écrit par l'entreprise

Homerunner er en erhvervsløsning til forretninger/webshops, der ønsker en simpel måde at håndtere fragt på. Homerunner er en it-løsning, som ved hjælp af integrationer kan kobles til de mest anvendte webshopsystemer, som f.eks. Shopify, WooCommerce, Shopware m.fl. I løsningen findes services og værktøjer til at håndtere bl.a. returvarer, henvendelser (claims), smarte checkout flows og meget mere. Homerunner hjælper danske e-commerce virksomheder med at forenkle fragtprocesserne, og sikrer billige pakkepriser samt nem adgang til udenlandske markeder.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Har haft en pakke liggende i deres…

Har haft en pakke liggende i deres system i en uge. Da jeg ringer, siger de, at det er afsenderen der skal tage kontakt til dem. Desværre er det ikke mit valg at bruge dem, det er afsenderens.
Så til alt erhverv, lad være med at bruge homerunner

5 mars 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Langsom levering.

Der er lidt billigere priser til nogle lande, men det er også det eneste positive. Jeg oplever konstant forsinkelser og langsom levering og har mistet en del kunder på grund af dette. Jeg har været i kontakt med dem flere gange, men de kan åbenbart ikke gøre noget ved problemet.

16 janvier 2026

Hold jer væk tak!

Det væreste firma, det er fupnummer!

Benytter dem aldrig mere!

Fik sendt en pakke og den ankom til destination land, men efter flere request til levering til min kunde. Blev det bare sendt tilbage til mig!

9 janvier 2025

Hej Hubert,

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration. Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke tilbyder falske forsendelser, og vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere for at finde en løsning.

Jeg opfordrer dig til at kontakte vores kundeservice, enten via din konto, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Vi beklager, hvis din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger, og vi håber at få mulighed for at rette op på det.

Noté 1 sur 5 étoiles

Helt ufattelig at man kan sortere en…

Helt ufattelig at man kan sortere en pakke den 4 i Horsens og den 12 lander den så på det næste af jeres anlæg i Taulov, inden i så på et eller andet tidspunkt skal gi den videre til Post Nord.
Kan da helt sikker ikke anbefale at bruge jer eller de firmaer der vælger at bruge jer,

12 décembre 2024

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår godt, hvor frustrerende det må have været at opleve en så lang leveringstid. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi beklager dybt, at vi ikke levede op til dine forventninger denne gang.

Selvom vi desværre ikke kan ændre på det skete, tager vi din feedback til os og bruger den til at forbedre vores processer. Det er vigtigt for os, at vores kunder har en god oplevelse, og vi arbejder hele tiden på at undgå lignende situationer fremover.

Vi håber, at vi kan få muligheden for at vise dig en bedre service en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

TAK FOR GOD SERVICE :)

TAK FOR GOD SERVICE :)
Vi mistede en pakke for nylig, men fik en fantastisk service, så pakken hurtigt blev sporet og kom frem i tide til fødselsdagen.
Tak til Homerunner for at hjælpe så godt

13 octobre 2024

Hej Anja,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med pakken og få den frem i tide til fødselsdagen – det betyder meget for os at kunne gøre en forskel i sådanne situationer.

Din tilfredshed er vores største mål, og vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse. Vi håber at kunne hjælpe dig lige så godt næste gang, du sender med os!

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi har en erhvervskonto hos coolrunner…

Vi har en erhvervskonto hos coolrunner / Homerunner

De trækker løbende selv 1000 kr. fra vores bankkonto ,når kontoen hos dem løber tør

Nu har de så sendt en regning på 7000 + 2000 kr i rykkergebyr, fordi de mener der er en reging, som vi ikke har betalt

Altså penge, som de selv har glemt at trække

18 septembre 2024

Hej Lars,

Tak for at dele din oplevelse med os, selvom vi desværre ikke levede op til dine forventninger. Vi beklager dybt for den ulejlighed, dette har medført.

Jeg har undersøgt din sag nærmere. Mine kolleger i økonomi har informeret mig om, at der har været en korrespondance mellem dig og dem. Jeg vil gerne understrege, at vi til enhver tid ønsker et bedst muligt og gnidningsfrit samarbejde med vores kunder.

Som økonomiafdelingen også har forklaret, er der forskellige faktorer, som påvirker betalingsmetoderne. Jeg beklager ulejligheden og håber, vi kan finde en løsning, der imødekommer dine behov.

Såfremt du har flere spørgsmål til dette, er du mere end velkommen til at henvende dig til vores økonomi afdeling igen.

Jeg beklager virkelig ulejligheden, men ønsker dig en rigtig god dag på trods af omstændighederne.

Noté 1 sur 5 étoiles

Det er umuligt at få hjælp

Det er umuligt at få hjælp, så man kan komme igang med at bruge det.

4 septembre 2024

Hej Morten

Vi sætter stor pris på din ærlige feedback, selvom det er beklageligt at høre, at vi ikke levede op til dine forventninger.

Du kan til enhver til tage kontakt til os. I hverdagene er det muligt at ringe til os i den bemandede åbningstid. Såfremt du vil have fat i os udenfor åbningstiden, kan du altid gør det igennem "mine sager", som du finder inde på din Homerunner konto.
Så snart det er muligt vender vi tilbage på dit spørgsmål.

Håber dette giver mening. Såfremt du fortsat har udfordringer, er du velkommen til at kontakte os i morgen. Så er vi klar til at hjælpe.

Noté 1 sur 5 étoiles

Lad vær med at bruge deres service

Lad vær med at bruge deres service - de tager intet ansvar for ødelagte pakker og smadret indhold.

Påstår de ikke har modtaget mails, som er en virkelig dum ting at påstår når der nu er dato og afsendelse på mails

Hold jer til gls, dao eller postnord - de har trods alt en kanal og en direkte linje hvor man kan få hjælp.

Brug dem ikke som fragt firma

10 janvier 2024

Hej Rasmina,

Tak for din anmeldelse!

Jeg har taget et kig på din sag. Jeg kan se at den pakke du har skrevet til os angående, er en pakke fra december 2023. Denne pakke er du modtager på. Som vi nævnte i vores tidligere korrespondance, er retningslinjerne, at det er afsender, som skal tage kontakt til os for at kunne starte en sag. Dette er grundet, at det er afsender, som er "ejer" af den label der også er blevet sat på pakken. Det er derfor en nødvendighed, at afsender tager kontakt til os, for at vi kan undersøge muligheden for at udbetale erstatning for en evt. ødelagt pakke.

Jeg beklager de udfordringer, du har haft med dette. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft den store fornøjelse af at…

Vi har haft den store fornøjelse af at samarbejde med Homerunner som vores fragtfirma, og vi kan med glæde sige, at vores erfaringer har været yderst positive.

Homerunner har vist sig at være en pålidelig og professionel partner, der altid leverer til tiden og med en høj grad af kvalitet. Vi har oplevet en fremragende kundeservice, hvor Homerunners medarbejdere altid er imødekommende, hjælpsomme og lydhøre overfor vores behov og ønsker.

Det er tydeligt, at Homerunner er dedikeret til at sikre, at deres kunder er tilfredse med deres service, og dette afspejles i deres høje standarder for levering og kundeservice. Deres priser er også konkurrencedygtige, hvilket gør Homerunner til et ideelt valg for virksomheder, der ønsker at opnå en høj grad af kvalitet og pålidelighed til en rimelig pris.

Alt i alt har vores samarbejde med Homerunner været yderst tilfredsstillende, og vi kan varmt anbefale dem til andre virksomheder, der søger en pålidelig og professionel fragtleverandør. Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde med Homerunner i fremtiden og vil med glæde anbefale dem til alle, der har brug for en pålidelig partner inden for fragt og logistik.

20 mars 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus