Hometomato.dk Avis 1 080

4,8

Da vores 20 år gamle spabad, i vores sommerhus, stod af mellem udlejninger fik jeg en god snak med HomeTomato. Jeg fik bekræftet at det spabad jeg havde kigget på var det rigtige, at det var på... Voir plus

Vores bademiljø vi bestilte var ligeså flot som i deres katalog … så helt klart 5 stjerner 🌟 herfra ,da den også blev leveret inden for få dage ..

NU har jeg kun haft spa'et i 2 uger, men indtilvidere ser dt ud til at være ok kvalitet og ihvertfald rigtig god værdi for pengene. Processen for at bestille og få leveret var også god!

1. Magasin d'articles de salle de bains
  2. Rénovateur de salle de bains
  3. Magasin d'ameublement et de décoration
  4. Magasin de jacuzzi
  5. Magasin de portes de douche

À propos de Hometomato.dk

HomeTomato er en ambitiøs forhandler af badeværelser, med hovedsæde i Viborg. Vi er grundlagt i 2019, men har medbragt over 20 års brancheerfaring.

NYT BADEVÆRELSE? LET, SIMPELT OG ONLINE Vi er dit online badeværelsesfirma. I stedet for at skulle igennem designmøder og plantegninger, har vi valgt at udfordre de kendte rammer for badeværelseskøb og rykket det hele online.
Vi udforsker løbende alt indenfor de nyeste trends og tendenser for badeværelsesindretning – og lægger resultaterne online, så du let kan tilføje dem til din kurv og hurtigt er videre med dit badeværelsesprojekt. Det synes vi giver mening.
Vores virksomhed startede med drømmen om at tilbyde vores kunder personlige badeværelsesløsninger – i høj kvalitet og til rimelig pris.

4,8

1 k avis

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tidskritisk levering

Jeg fik bekræftet at det spabad jeg havde kigget på var det rigtige, at det var på lager og at det kunne leveres hurtigt.
Det blev leveret som aftalt 2 dage senere og vi fik det ind med hele 15 minutter tilovers inden næste lejer var forventet.
Jeg skal da ærligt indrømme, at jeg havde snerten af en tvivl i forbindelse med navnet på hjemmesiden, men var helt rolig efter jeg havde snakket med dem.

16 avril 2026

So far, so good.

31 mars 2026

God service og levering

Var en smule mistænksom ift navnet, og fordi jeg ikke hørte så meget efter min ordrebekræftelse. Men en udveksling med kundeservice afslørede, at det bare handlede om at varen skulle bestilles hjem. Og det gik faktisk tjept. Og kort tid efter fik vi det hele leveret. Rigtig fint alternativ til nogle af de større forhandlere af badeværelsesinventar.

9 mars 2026

Alene det

Alene det, at man kunne ringe og tale med en ansat,gjorde at det var hos jer, vi handlede.Levering og aftale med fragtmanden fungerede 100%

19 février 2026