Prisvärt och pålitligt Bra priser, tydlig information på hemsidan och leverans helt enligt tidsplanen. Allt har fungerat klockrent från start till mål. Snabbt, smidigt och enkelt! Rekommenderas va... Voir plus
Beställde från Homio för andra gången och är väldigt nöjd. Snabb leverans, bra pris och hjälpsam kundtjänst som snabbt svarade på mina frågor. Rekommenderas! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fick det jag beställde, fick det snabbt och billigare än på Amazon så jag är helnöjd! 11/10 då jag fick två banana skids med i paketet också, det kallar jag bra service!
- Service e-commerce
- aussi dans
- Société domotique
Hos Homio.se hittar du smarta och innovativa produkter som gör vardagen enklare. Vi brinner för att erbjuda högkvalitativa hem- och livsstilsprodukter till bra priser, alltid med snabb leverans och trygg betalning via Klarna. Vårt mål är att ge dig en smidig och säker shoppingupplevelse, där vi alltid sätter kundens behov i fokus. Vi arbetar ständigt med att förbättra vårt sortiment och service för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen hos oss. Välkommen till Homio.se – där smarta lösningar möter bekvämlighet!
Kungsbackavägen 63, 857 33, Sundsvall, Suède
- kontakt@homio.se
- homio.se
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Me vendieron un aparatito el cual no…
Me vendieron un aparatito el cual no funcionaba y el cual yo devolví con su recibo de devolución y con su recibo de entrega y los señores no quieren devolverme el dinero que me costó... este es el tipo de empresas que uno tiene que valorar bien valoradas jajaja jajajaja
Beställde från Homio för andra gången…
Bra produkter som är prisvärda
Bra produkter som är prisvärda, snabb leverans 👍
Prisvärt och pålitligt
Prisvärt och pålitligt
Rekommenderas varmt!
Snabb och smidig leverans
Snabb och smidig leverans. Är nöjd med det jag köpt. Kommer att köpa fler smarta funktioner i framtiden.
Grymt bekväma grejer för hushållet
Grymt bekväma grejer för hushållet. Gör mitt liv enklare på daglig basis!
Kan starkt rekommenderar homio!
Kan starkt rekommenderar homio! Det som sticker ut är supporten och den snabba leveransen.
Att ge sig in i smarta hem-djungeln kan vara lite trixigt, men fick väldigt bra hjälp att installera produkterna jag köpte.
Bra kundservice
Hade lite frågor som besvarades snabbt. Ledde till ett köp jag hoppas jag blir nöjd med!
Vet vad de håller på med!
Proffsigt bemötande vid frågor med bra svar/lösningar.
Snabb leveras
Bra priser
Inger förtroende
Pålitliga och snabb i både leverans och…
Pålitliga och snabb i både leverans och återkoppling vid kontakt. Kommer beställa fler gånger.
Snabb leverans 🌟
Fick det jag beställde, snabbt och billigt!
Service i absolut världsklass
Service i absolut världsklass!
Lätt navigerad hemsida med bra utbud av produkter!
Köpte en ledslinga och hela köpet +…
Köpte en ledslinga och hela köpet + leveransen var jättesmidig och snabb.
Rekommenderas starkt!
Snabb leverans och väldigt bra service.
Fick snabb hjälp via kundservice då jag är novis inom området och hade några frågor.