Jeg vil hermed opfordre ALLE der har kviklån's sager i klemme fra flere år tilbage (Dem der blev politianmeldt, begæret konkurs fordi de var illegale). Om ikke at betale en kr. Både Repay Finan... Voir plus
Lisez les avis des autres
Indgå ALDRIG en aftale med HornskovVindberg!!! 95% af anmeldelser de sidste 12 mdr er 1 stjernet!! Jeg er en af dem - Total pengemaskine, useriøse amatører der ingen skyldige penge kan inddrive. Ef... Voir plus
Ubestridt en af de værste firmaer, jeg nogensinde har benyttet mig af. De lokkede med guld og grønne skove på en skyldner, påstod de havde sendt breve og startet en "ringe" kampagne, 3 uger efter de... Voir plus
Coordonnées de contact
Vestergade 18 E, 1456, København K, Danemark
- info@hornskovvindberg.dk
- hornskovvindberg.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Jeg vil hermed opfordre ALLE der har…
Om ikke at betale en kr. Både Repay Finance ApS og Bonuslån ApS blev politianmeldt og dømt for ulovlig långivning og manglende kreditvurdering. Forbrugerombudsmanden vurderede, at disse låneaftaler er ugyldige.
Og det burde de også selv vide, men går den, så går den jo. Jeg har selv fået breve/mails/e-boks beskeder/sms'er de sidste 5 år, og det har faktisk skadet mig en smule, fordi de sørgede for at jeg var i RKI i 5 år. Så jeg er også blevet rådgivet til at rejse erstatningskrav.
Disse "mennesker" / robotter, har ingen morale.
Ps. Min hovedstol på lånet er 900 kr. De vil nu have 4100 kr. 🤣. Ikke engang en "lånehaj" er så dyr! Nå, du kan ikke betale? Så kan du da bare lige betale lidt mere. 🤣
en inkasso firma som ikke kan tage…
en inkasso firma som ikke kan tage sager omfg
Er der nogen positive ting at sige om dette firma?
Hornskov/Vindberg meldte sig konkurs i 2021, hvordan kan de så fortsætte? de har snydt adskillige mennesker med ulovlige opkrævninger og med ulovlige telefoniske opkald. Har været i både by og landsretten med dem og er blevet dømt for injurier for at fortælle sandheden. Hvad er det for et retsvæsen, vi har herhjemme? Det er fiflerier af uacceptable dimensioner mod retsbevidsheden.
Jeg skal aldrig købe et abonnement hos…
Jeg skal aldrig købe et abonnement hos dette fup og svindler firma
"Jeg indgik et årsabonnement med…
"Jeg indgik et årsabonnement med Hornskov Vindberg, som jeg efterfølgende ønskede at annullere. På trods af dette fortsætter virksomheden med at sende regninger for yderligere abonnementer. Jeg har aldrig benyttet virksomhedens service, og anser dermed kravet for uretmæssigt. Desuden har virksomheden fremsat trusler om inkasso, hvilket jeg betragter som ulovligt pres. Sagen er under behandling hos politiet."
Truer med retssag hvis ikke man betaler…
Truer med retssag hvis ikke man betaler det de vil. Hold jer langt væk fra dem
Mærkeligt
Mærkeligt. Ligesom Bjarni Rom-Jensen fik jeg ultimo juli 2024 en rykker fra Travelrefund via HornskovVindberg (HV). Da jeg aldrig har haft noget med Travelrefund (TR) at gøre, bad jeg TR om originalregningen. Fik den straks fra HV - de to firmaet har samme adresse. Den var fra 2021 - et år hvor jeg ikke var ude at rejse p.gr.a. corona. Der stod intet om, hvad "varen" bestod i, så det har jeg i morges bedt om, hvorefter jeg et par timer senere fik en inkasso-rykker på det 4-dobbelte beløb fra HV. Helt uacceptabelt.
Uretmæssigt krav fra Travelrefund
Meget mærkeligt.
Har lige modtaget en faktura vedr. Travelrefund aps krav mod mig.
Jeg har mailkorrespondance med flypenge.dk at jeg ikke skulle betale dem noget da flyselskabet betalte mig inden der kom gang i kommunikationen mellem flypenge.dk og flyselskabet, og jeg har aldrig modtaget en faktura fra flypenge.dk
Så jeg er meget uforstående.

Réponse de HornskovVindberg A/S
Har netop modtaget inkasso fra dette…
Har netop modtaget inkasso fra dette firma. Ingen oplysning om hvad det drejer sig om, men det skulle være et krav fra et firma TRAVELREFUNG, som jeg aldrig har hørt om - eller fra
Det oplyses jeg kun må skrive til dem - og det er gjort dd
Har fået 2 dage til betaling af små 1300 kr
før de tager yderligere retslige tiltag
Det er virkelig dårlig stil
Jeg kan da ikke forestille mig de svarer mig. For så bare at opkræve endnu mere.
Tænker svindel - de 2 dages frist må være for at true og stresse mig til betaling
Jeg kender intet til noget af disse firmaet.
Bor i Glumsø - tidl Næstved
Hvad gør man ???

Réponse de HornskovVindberg A/S
Som sådan er firmaet reelle nok
Som sådan er firmaet reelle nok, men de repræsentere svindlere og reagere ikke på dette. Derfor kan jeg kun give 1 stjerne.
Hold jer fra dette firma det er rent…
Hold jer fra dette firma det er rent fup firma, det kommer til at koste jer en masse penge. Tænk jer om inden i laver aftaler med dem, læs anmeldelser først.
Havde ingået en afdragsordning med dem…
Havde ingået en afdragsordning med dem som jeg skrev under på de skulle trække d.1 i hver måned.
Jeg går så i god tro og orden og tror alt er okay.
De har så åbenbart ikke trukket dem som aftalt i 4 måneder hvilket resultere i at de ud af det blå eller uden at have prøvet og kontakte mig trukket 2000kr fra min konto i søndags som har resulteret i at jeg ingen penge har til resten af måneden.
De er slet ikke til at snakke med og kalder det mit eget ansvar.
Det er det os delvist men man regner jo med at den aftale man skriver under på bliver overholdt fra deres side af.
Her afmeldt min aftale med dem da de tydeligt vis ikke har styr på deres bogholderi og bare trækker fra folks konto når det passer dem….
Føj hvor er de også frække når man snakker i tlf med dem og har en provokerende tone over for folk.
Fusker firma!!! Håber de har en klam smag i munden….!!!!
Hornskovvindberg solgte mig et inkasso…
Hornskovvindberg solgte mig et inkasso abbonoment dengang var det så flot og alt var nærmest klaret jeg skulle bare sende kunder der ikke betalte videre også klarede de ærterne realiteten er at jeg ikke har snakket med dem siden 2022 jeg afmeldte mig som kunde efterfølgende og længe efter lukkede jeg min virksomhed og først 3måneder efter nemlig januar 2024 sendte de krav om betaling 1800kr som de nu har lagt yderligere krav på fordi jeg nægter at betale nu er betalingen på 2700kr og de vil ødelægge mit ellers gode navn ved at melde mig i RKI jeg vil simpelthen ikke betale ikke på vilkår jeg har betalt dem 6000kr for abbonomentet sendt 2kunder til dem og aldrig set en krone og nu længe efter fakturere de mig for inddrivelse ved kunder de aldrig har fået penge fra og kunder jeg aldrig har set en krone fra hold jer fra HornskovVindberg inkasso
Hornskov & Vindberg eller Debtia
Jeg fraråder alle at indgå aftaler om abonnement hos HornskovVindberg A/S (AB), nu også kaldet DEBTIA. Det er gennemgående fup og svindel, derfor var de nødsaget til at lave om i virksomhedens navn fra HornskovVindberg til Debtia.
FUP OG SVINDEL I HØJSTE KLASSE
FUP OG SVINDEL I HØJSTE KLASSE
De lover, at de kan indhente skyldige restancer, hvis man har kunder, der ikke har betalt deres faktura, men gang på gang, har de ikke kunne indfrie deres løfter eller indhente restancer hos skyldnere. Da jeg nægtede at indbetale mit abonnement på baggrund af gentagne tomme løfter fra deres telefonsælger i 2016, som har lovet og lovet og lovet uden at overholde noget af det, har de sendt mig i fogedretten og taget udlæg i mine ejendele. Nu skriver 2023, og sagen er endnu ikke afsluttet. Abonnementet var på ca 4000 kr., men nu forlanger de at få ca. 13000 kr. Det er svineri, når de sender telefonsælger til at sælge abonnementer og love folk, at de med sikkerhed kan hjælpe uden de reelt kan, men kun for at lokke folk til at tegne abonnement hos dem. Det er så meget svindel og udspekuleret, og jeg er langt fra den første, der har haft samme oplevelse. HornskovVindberg, I skulle skamme jer over de beskidte metoder, I bruger.
Jeg har tippet medierne om jer, og jeg har klaget til forbrugerombudsmanden.
HornskovVindberg/Debtia har presset mig til at indgå et forlig som indebar, at jeg skulle betale 7500kr og slette min tidligere anmeldelse, hvilket jeg gik mig med til. Men nu kan jeg se, at forbrugerombudsmanden d. 15.11.23 har sendt min klage videre til Politiets Adminstrative Center ved Midt- og Vestjyllands Politi, da de er tilsynsmyndighed for inkassobureauers overholdelse af god inkassoskik. Det er jeg meget glad for, for både ansatte og ejere/direktører er så udspekuleret og med sikkerhed uden etik og moral.
Skrevet af Amira
Underskud
De tager bare bagdelen firmaer. Jeg har betalt i 7 år til dem de har inkasseret ca 4000 kr ud af 3 sager på noget der ligner 25.000kr de har selv taget de 3 og udbetalt 1000. Selv om jeg har betalt abn. I 7 i kræver de at jeg erstatter deres tab nu hvor jeg har afsluttet samarbejdet. Da de ikke har evner til at inkassere. Og jeg har betalt dem flere penge end det ubetalte faktura lyder på. Det langt bedre at lave kredinota end at hyre det firma.
Total Amatør, svindler
Total Amatør, der lever af at svindle med deres egne kunder, hold jer væk fra dem. I stedet for at inddrive sagerne oprettede hos dem, stjæler de fra dig som kunde.
FUP - Betal ALDRIG rykkere
FUP. Betal aldrig en regning fra dette firma.
De har fremsendt en rykker på et fantasibeløb fra en svindler i Tyskland.
Burde være ulovligt at drive denne type virksomheder.
I sender en rykker ud 3 dage efter den…
I sender en rykker ud 3 dage efter den skulle være betalt og skriver der kommer renter og dagsbøder på, hvilken amatør firma er i, i burde lukkes på steder. 🤮🤬
Kan ikke anbefales
Kan ikke anbefales. Dårlig service og så behøver man ikke sige mere.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.