Horoskopnettet.dk Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik et fødselshoroskop som er SPOT ON og rart når der sættes ord på tanker, følelser, praktik. Samtidig gives der ideer til at navigere mellem “spændinger” - kan varmt anbefales !

À propos de l'entreprise

1. Astrologue

Écrit par l'entreprise

Horoskopnettet.dk – Din guide til stjernerne Siden 2013 har Horoskopnettet.dk været Danmarks foretrukne sted for horoskopentusiaster. Vi har specialiseret os i at levere daglige, ugentlige, månedlige og årlige gratis horoskoper, der inspirerer og guider vores mange læsere. Vores mål er at gøre astrologiens verden tilgængelig for alle, uanset om du er nybegynder eller erfaren stjernekigger. Ud over de populære gratis horoskoper tilbyder vi også unikke personlige horoskoper, skræddersyet til dig eller dine nærmeste. Vores udvalg inkluderer: ★ Fødselshoroskop: En detaljeret indsigt i, hvordan planeterne påvirkede dig ved din fødsel. ★ Årshoroskop: En guide til de næste 365 dage, så du er forberedt på, hvad stjernerne har i vente. ★ Parhoroskop: En astrologisk analyse af dynamikken i dit forhold. ★ Børnehoroskop: En særlig gave til forældre, der ønsker indsigt i deres barns unikke potentiale. Hos Horoskopnettet.dk er vi stolte af vores høje standard for kvalitet og præcision. Alle vores personlige horoskoper er baseret på avancerede astrologiske beregninger, så du får den mest præcise og troværdige læsning. Vi sætter en ære i at levere den bedste astrologiske oplevelse og står altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller ønsker personlig vejledning. Hos os er du i trygge hænder, når det gælder stjernernes visdom.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Tusind tak for to meget indsigtsfulde…

Tusind tak for to meget indsigtsfulde og lærerige fødselshoroskoper! To helt fantastiske dåbsgaver, som vil følge både pigerne og deres mor gennem hele livet. Kristian var yderst professionel og lydhør hele vejen igennem og tog også lige et ekstra skridt for at gøre horoskoperne helt spot on – selv da jeg kom med lidt for sene input til ham🙏.
Tusind tak for en rigtig god oplevelse – og den allervarmeste anbefaling herfra. Jeg vil bestemt komme tilbage næste gang, jeg skal have udarbejdet horoskoper. 💫👏

7 août 2026

Réponse de Horoskopnettet.dk

Tusind tak for de fine ord, Nadia 🙏 Det glæder os virkelig, at du er blevet glad for begge dine personlige fødselshoroskoper. Du er meget velkommen igen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg modtog i går et fødselshoroskop fra…

Jeg modtog i går et fødselshoroskop fra Horoskopnettet som var lavet af Kristian Ole Rørby. Jeg må sige, at jeg blev vildt imponeret over hvor præcist det ramte på lige min personlighed, og har givet mig nogle gode redskaber som jeg kan bruge fremover. Jeg har tidligere købt to fødselhoroskoper som hverken i formuleringer eller forståelse, har nærmede sig det jeg lige har modtaget, min aller bedste anbefaling til Kristian.

5 août 2026

Réponse de Horoskopnettet.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at dit fødselshoroskop ramte så præcist, og især at du også kunne bruge det personlige horoskop til noget helt konkret bagefter. Tak for anbefalingen

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik et fødselshoroskop som er SPOT…

31 juillet 2026

Réponse de Horoskopnettet.dk

Mange tak for de fine ord... Hvor er det dejligt at høre, at dit fødselshoroskop ramte så godt og samtidig gav dig noget brugbart at arbejde videre med.

Noté 5 sur 5 étoiles

En rigtig god oplevelse at læse mit…

En rigtig god oplevelse at læse mit barnebarns fødselshoroskop. Synes der blev taget meget med og nogle gode områder omkring barnets personlighed. Og så kom det hurtigt på mail. Vil klart bruge samme igen hvis der bliver behov.

2 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har kun de allerbedste…

Jeg har kun de allerbedste anbefalinger. Jeg bestilte konfirmationshoroskop og det kom hurtigt. Da jeg læste de tænkte jeg "sig mig kender han hende" . Jeg glæder mig til at give mit barnebarn horoskopet til hendes konfirmation.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Prøv det, prøv det, prøv det!

Jeg hedder Jes Videriksen.
For 30 år siden fil jeg i bryllupsgave et såkaldt "Personligt Horoskop Analyse" af min Onkel. Det var lavet på en supercomputer nede i Østrig, og jeg husker at jeg tænkte: "Hvordan filen kan en computer nede i Østrig vide, præcist på hvilken måde min Mor var en B.... i min barndom...?".
Nu er jeg blevet Morfar, og "Astro" i Østrig sender ikke længere fysiske horoskoper ud. Men:
Jeg prøvede så Horoskopnettet.dk ud af det blå, og BANG - :-) - Fødselshoroskopet til Lily var PRÆCIST, hvad jeg havde håbet på! Letfattelige gode råd om, hvad hun i store træk er sat sammen af, og "nede på jorden" venlige - men også ind imellem direkte indtrængende gode råd om, hvad hun ISÆR har brug for, i sin opvækst - og i sit Liv. Jæej.

Jeg anbefaler på det kraftigste Horoskopnettet.dk - Kender du Astrologi, så vær tryg ved, at dette er "The Real Thing". Kender du ikke Astrologi...? PRØV det og bliv lige så overrasket, som jeg blev for 30 år siden! :-)

M.V.H. Jes Brazil Videriksen *

15 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Tusinde tak til Kristian for et…

Tusinde tak til Kristian for et fantastisk horoskop! Jeg bestillede det til mit barnebarn og det træffer lige i hjertet- det er en så god beskrivelse af ham og hans natur og hans ævner at jeg fik tårer i øjnene- tak igen!

24 octobre 2025

Hejsa Kristian :-)

Hejsa Kristian :-)

Jeg er simpelthen nødt til at skrive dig et STORT tak 🙏
Sjældent har jeg følt mig så set og mærket af noget meget stort og udefinerbar dybt🙏
Jeg ligger og virkelig bare tage det hele ind.
Jeg får mit horoskop hver dag fra dig.
Det er mit morgenritual 😁
Hvor er det fedt I laver sådanne tilbud.
Jeg får helt blod på tanden til mere haha 😁
Nyd din dag ❤️

11 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Har i dag fået en læsning på min…

Har i dag fået en læsning på min ascendant... en magisk oplevelse med mange indsigter til refleksion af egen personlighed. Analysen ramte plet.
Virkelig dejligt 💫
Så fuld plade på tilfredshed ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13 juin 2025

En meget stor anbefaling

Jeg vil gerne anbefale alle at få lavet deres egen horoskop hos Horoskopnettet.dk. Hurtig svar og meget fyldestgørende, som kan bruges i alle livets facetter 🙏

13 juin 2025

Rigtig god service

Jeg oplever en rigtig god service – hurtig, imødekommende og professionel. De astrologiske indsigter er spændende og giver stof til eftertanke. Det kunne dog være rart på forhånd at vide, hvilke planeter der tydes ud fra, hvilket program og hvilket hussystem der bruges.

Sproget (dansk) kunne flyde lidt mere naturligt, og teksten mangler en smule personlighed og nærvær. En mere læsevenlig opsætning ville også gøre det nemmere at tage ind.

Alt i alt en god oplevelse med plads til små forbedringer – og bestemt noget, jeg godt kunne finde på at vende tilbage til.

4 juin 2025

Réponse de Horoskopnettet.dk

Tak for din ærlige og fine feedback! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og tager dine input med os - især omkring sprog, opsætning og tydelighed om astrologiske metoder.

Fantastisk service! :-)

Jeg bestilte både et personligt årshoroskop og fødselshoroskop i gave. Horoskoperne kom på mail et par dage efter. 😊 Det var dog kommet i spam filteret, hvilket man lige skal være obs på. 😉 Jeg finder senere ud af, at jeg har fået oplyst forkert fødselstidspunkt og skriver dette til Kristian for at høre, om det har nogen betydning. Kristian sender mig så nogle nye horoskoper uden beregning, selvom fejlen var på min side. Det er da service! 👍😃 Modtageren blev rigtig glad for horoskoperne. 😃
Endnu engang mange tak Kristian! 🙏😊

17 février 2025

Réponse de Horoskopnettet.dk

Tak for din flotte anmeldelse, Lene! Det glæder mig, at du er tilfreds med både horoskoperne og servicen.

Kristian

Høj service og kvalitet

Høj service og kvalitet

Jeg var lidt skeptisk da jeg bestilte både års og fødselshoroskop som gave men fik den bedste oplevelse med høj service og kvalitet.

Og da jeg havde spørgsmål fik jeg svar meget hurtigt og fik flere oplysninger og hjælp end hvad jeg havde regnet med. Tak for det!

Og hermed bedste anbefaling.

31 janvier 2025

Réponse de Horoskopnettet.dk

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse og fandt både service og kvalitet i top. Det betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering , god kundeservice , svarer hurtigt tilbage og virkeligt fint personligt årshoroskop …..MVH Lone Tedde

17 janvier 2025

Réponse de Horoskopnettet.dk

Tak for din flotte anmeldelse, Lone! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og dit årshoroskop. Venlig hilsen, Kristian

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og et skønt produkt

Fantastisk service og et skønt produkt.

Det her er en virksomhed jeg på ALLE måder vil anbefale.

Selv har jeg med tiden købt 4 fødselshoroskoper ,og det er en virkelig dejlig og spændende gave at gi !

24 décembre 2024

Réponse de Horoskopnettet.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft gode oplevelser med vores horoskoper, og at de har været populære gaver.

Super god service

Skrev forkert fødselstidspunkt, og fik et nyt horoskop med det samme

31 décembre 2024

Réponse de Horoskopnettet.dk

Tak for din anmeldelse! Det er vigtigt for os, at du får det rigtige horoskop, så vi er glade for at kunne hjælpe hurtigt.

Rigtig fint årshoroskop

Rigtig fint årshoroskop, da jeg havde nogle spørgsmål var Kristian hurtig til at komme med uddybning. Jeg er meget tilfreds med service niveauet.

4 janvier 2025

Réponse de Horoskopnettet.dk

Tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både årshoroskopet og vores service.

Havde forventet noget andet

Bedømmelserne ud fra grafen var ikke så givende, som jeg før har oplevet ved et tidligere årshoroskop. Jeg havde forventet noget andet og det er jo ikke astrologens skyld.

2 décembre 2024

Réponse de Horoskopnettet.dk

Tak for din feedback! Vi beklager, at horoskopet ikke levede helt op til dine forventninger denne gang. Vi tager din kommentar med videre for at forbedre vores service.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus