HoselAvis

TrustScore 2.5 sur 5

2,6

Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Hetzelfde product bij Juskys Duitsland (of artsauna) voor de helft van de prijs. (Infraroodcabine Göteburg bij Hosel €1.599,95, bij aurtsauna €765,00 incl. verzendkosten naar Nederland.)

L'entreprise a répondu

Noté 2 sur 5 étoiles

Op 15 april een Infrarood sauna besteld bij Hosel. Op voorraad en levering binnen 5 werkdagen. Na veel heen en weer gemaild werd de sauna op 30 april bij ons afgeleverd. De verpakking was dusdanig... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Twee keer zo duur.

20 juin 2026

Réponse de Hosel

Bedankt voor uw bericht en voor het delen van deze informatie.
In dit geval betreft het een actieprijs, waar wij als wederverkoper helaas niet in mee kunnen gaan. Wij kopen de sauna zelf ook in en verzorgen daarnaast de service, begeleiding en eventuele nazorg.

Wij streven er altijd naar een eerlijke prijs te bieden in combinatie met persoonlijke service en ondersteuning.

Erg slechte ervaring

Erg slechte ervaring. Biertafels gekocht die waren waarschijnlijk door de transporteur beschadigd. contact opgenomen met de klantenservice. 0,0% medeleven en klantgerichtheid. enige optie die ze boden was het "afkopen"van het probleem met €5,00 op een product van 90. Al met al erg slechte ervaring dus zou met klem afraden hier te bestellen.

18 juin 2026

Réponse de Hosel

Voor alle duidelijkheid: wij hebben u eerst een korting aangeboden als oplossing. Toen u daarmee niet akkoord ging, hebben wij dit aanbod zelfs verder verhoogd. Uiteindelijk bent u met deze oplossing akkoord gegaan.

Tijdens ons contact heeft u op geen enkel moment aangegeven dat u liever een vervangende tafel wenste te ontvangen. Daarom begrijpen wij uw beoordeling niet goed.

Wij hebben geprobeerd de situatie naar tevredenheid en in goed overleg op te lossen en vinden het dan ook jammer om deze beoordeling te ontvangen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Misleidende kleuromschrijving en geen…

Misleidende kleuromschrijving en geen vergoeding retourkosten

Ik heb tuinstoelen besteld die op de website als beige werden omschreven. Ook op de verpakking stond beige vermeld. Na ontvangst bleek de kleur echter duidelijk roze/roosachtig en niet zoals verwacht.

Omdat het product niet overeenkwam met de omschrijving heb ik de stoelen geretourneerd. De retourkosten moest ik echter zelf betalen. Na contact met de klantenservice kreeg ik als antwoord dat kleuren op foto’s kunnen afwijken, terwijl mijn klacht juist is dat de geleverde kleur niet overeenkwam met de productomschrijving.

Jammer dat er geen verantwoordelijkheid wordt genomen voor dit probleem en dat de retourkosten niet zijn vergoed.

9 juin 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Infra rood sauna

Op 15 april een Infrarood sauna besteld bij Hosel.
Op voorraad en levering binnen 5 werkdagen.
Na veel heen en weer gemaild werd de sauna op 30 april bij ons afgeleverd. De verpakking was dusdanig beschadigd dat de chauffeur van DHL ons adviseerde dit niet in ontvangst te nemen. Dit hebben we direct aan Hosel laten weten incl foto’s van de zwaar beschadigde verpakkingen. Reactie van Hosel was.. Ik zie geen beschadigingen alleen verpakking materiaal, daarvoor ook bestemd. Wij hebben gebruik gemaakt van het herroepingrecht, dit houdt onder andere in dat je het aankoopbedrag binnen 2 weken terug gestort moet krijgen. Na 2 weken zelf weer een mail gestuurd dat we het geld nog niet ontvangen hadden. Een half uur na mail kregen we een reactie met de woorden, hallo is al geregeld. Geld stond inderdaad op de rekening.
Dit is onze enige positieve ervaring met Hosel.
Wij bestellen hier nooit weer, excuses waren op de plek geweest en een cursus klantvriendelijkheid en communicatie zou op zijn plaats zijn voor medewerkers van Hosel

15 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Volledig verkeerde handleiding en afmetingen + slechte communicatie

Onlangs een buitensauna gekocht, absoluut niet aan te raden.
De volledige handleiding is verkeerd waardoor de opbouw veel meer tijd kost dan zou moeten en waardoor je sommige zaken volledig moet aanpassen. Zelf nieuwe gaten voor de scharnieren van de deur moeten maken omdat anders alles uit elkaar gehaald moest worden wegens een foute tekeningen in hun handleiding, afmetingen en benamingen van plannen komen niet overeen met hun eigen legende vooraan, afmetingen van de bijgevoegde kachel kloppen niet,…
Sauna is te laat verzonden en pas na 3x leveren effectief geleverd. Ze deden weinig tot geen moeite om mij verder te helpen of informatie te verschaffen tijdens het proces.

7 mars 2026

Beste Dries,

Dat de levering niet op tijd heeft plaatsgevonden klopt, en dat betreuren wij. De transporteur is eerder bij u langs geweest, maar trof toen niemand aan. Vervolgens is de levering op een later tijdstip alsnog uitgevoerd. Ik heb de communicatie er nog even bij gepakt en zie dat wij uw e-mails met betrekking tot de levering steeds netjes hebben beantwoord.

Wat betreft de overige mankementen hebben wij van u geen eerdere melding ontvangen. Van dit type sauna hebben wij inmiddels al veel exemplaren verkocht en wij hebben tot op heden nog geen eerdere meldingen ontvangen dat de gebruiksaanwijzing onjuist zou zijn.

U had hierover uiteraard altijd contact met ons mogen opnemen, zodat wij samen met u naar een passende oplossing hadden kunnen kijken.

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Leveren kapotte en zeer slechte producten. Het bedrijf heeft het kapotte onderdeel opnieuw aangeleverd en presteerd het om nog een kapot onderdeel op te sturen.
Ik raad iedereen af om hier te bestellen, bespaard een hoop tijd en moeite.

28 mai 2025

Beste,

Jammer dat u ons als slecht bedrijf beoordeeld. Onze intentie is om het altijd netjes op te lossen. Om die reden hebben wij ook een nieuw onderdeel opgestuurd. Dit onderdeel controleren wij uiteraard op beschadigingen alvorens wij het opsturen. Dat het onderdeel weer beschadigd bij u aankomt vinden wij echt heel erg vervelend maar helaas hebben wij niet in de hand hoe de post hiermee om gaat. Volgens mij hebben wij het alsnog netjes met u opgelost door een flinke korting te geven.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestel je een kruiwagen helemaal…

Bestel je een kruiwagen helemaal beschadigt vol.deuken gooien ze het op.een krasje en willen ze je 5 euro kortingbgeven lang touw getrek krijg je een nieuwe bak geleverd nog erger als de eerste mag je zelf het probleem oplossen . Onder tussen een stuk schroot staan maar men weet juet waneer ze het komen halen nog terugbrengen betalen wat een bedrijf wees gewaarschuwd dag 1 de kans gegeven tabellen voor een oplossing maar blijven liever mailen met onzin deze case nog lang niet gesloten laat het er niet bij zitten tot er serieus een oplossing komt gr appie

20 mai 2025

Goedemorgen,

De informatie hierboven is volledig onterecht. Het is inderdaad beschadigd aangekomen en we hebben u er een korting voor aangeboden, u heeft zelfs een nieuwe bak ontvangen. Ook hebben we, nadat u gezegd heeft, het bij het op straat te hebben gegooid, nog aangeboden om het op te halen. Wat kunnen we nog meer doen. Overigens is BOL het helemaal met ons eens en dat gebeurd niet vaak kan ik u meedelen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Niet geleverd en ze maken het niet in orde

Ik geloof niet wat ik lees: die reactie van Hosel. Zij hebben een probleem want er is niets geleverd maar er gebeurt niets! Stuur een nieuwe en los het op met de vervoerder! Daar heeft de klant toch niets mee te maken. Ik wacht al weken op hun actie, maar zij verschuilen zich maar achter de vervoerder. Deze reactie maakt het nog erger! Ik ben gewoon verbijsterd....

Een stalen kist besteld voor de tuinkussens. Die is zoekgeraakt bij de vervoerder. Ik vind dat niet ,mijn probleem, maar het wordt als mijn probleem behandeld. Ze doen hier niets mee, zeggen dat ze wachten tot de vervoerder het uitgezocht heeft, maar ondertussen wacht ik al weken op levering. Ik vind dat heel raar. Zij hebben niet geleverd, dus zij moeten gewoon een nieuwe sturen en hun probleem met de vervoerder regelen.

3 mai 2025

Goedemiddag,

Het is heel vervelend dat uw pakket nog niet is geleverd. Maar u zegt dat wij niets doen, daar ben ik het niet mee eens. Wij proberen dit z.s.m. voor u op te lossen maar een onderzoek duurt nu eenmaal een paar werkdagen. Wij vinden het dan ook erg jammer dat u op deze manier druk probeert uit te oefenen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fietskar Juskys. Snel geleverd, scherp geprijsd!

Fietskar van Juskys via Hosel besteld. Met de paasdagen hadden ze extra korting, dus zeer aantrekkelijke prijs. Snel geleverd, goed verpakt en compleet. Het fietskarretje voldoet aan de verwachtingen en was eenvoudig te monteren.

Voor mensen die geen inzicht in dit soort producten, en montage er van, hebben is de handleiding te summier, maar daar kan Hosel verder weinig aan veranderen. Dus gewoon 5 sterren!

25 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hadden een step voor onze dochter…

Wij hadden een step voor onze dochter besteld heelaas kwam deze kapot bij ons aan wij hebben direct contact opgenomen. En wij werden onwijs snel en vriendelijk geholpen en ze kwamen tot oplossing dat mijn dochtertje nog heerlijk kan steppen wij zeggen top service en vriendelijke mensen en ze lossen het heel snel op fam van Kuijk

14 mars 2025

Kaptafel

Kaptafel voor mijn dochtertje besteld. Mooi ding en ze is er erg blij mee en ook nog eens snel geleverd. Tot een volgende keer.

28 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Dank voor de snelle levering

Dank voor de snelle levering. Heel fijn projectiescherm en hangt reeds op. Kwaliteit van het scherm is ook goed.

24 janvier 2025

Goedemorgen,

Dank u voor de review

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring! Kapperstafel gekocht voor onze dochter bijna 3 maanden geleden altijd kapotte onderdelen of de verkeerde weer toe gekregen. Ons geld terug gevraagd en nu kunnen we op de koop toe nog zelf zorgen dat we alles terug sturen of we zien ons geld niet terug! Dit soort van “handelaars “ moesten ze meteen opdoeken!

10 janvier 2025

Réponse de Hosel

Heel vervelend dat u het zo ervaart. Helaas is er bij post niet zorgvuldig met dit pakket omgegaan, daar kunnen wij niets aan doen. Wij hebben u nieuwe onderdelen opgestuurd en altijd netjes en snel op uw vragen gereageerd. U kunt het nu retour sturen en krijgt uiteraard ook gewoon uw geld terug.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus