Hotel Du Nord | Løgstør Badehotel Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Virkelig dårligt, badeværelset var beskidt, toilet sædet var mere gult end hvidt, fødderne klistrede til gulvet, ingen vandkoger, kaffe eller kopper De skriver godt nok at man kan hente det og... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi har lige været på et ophold på Løgstør Badehotel (2 overnatninger) og vi fik den fineste velkomst da vi ankom . Følte os meget velkomne. Vi fik fin middag begge dage med fin præsentation af ma... Voir plus

Vi har valgt at give 4 stjerner. Vi har været afsted fra 13-15 Maj 2026. Hotellet er af ældre dato, og kunne muligvis trænge til lidt kærlighed, men vi valgte at fokusere på alt det positive v... Voir plus

L'entreprise a répondu

Et hyggeligt badehotel kun et stenkast fra Limfjorden . Mange gæster har besøgt og betrådte trapperne . Godt veltilberedt og rigeligt aftensmad . En morgenmadsbuffet med RIGTIGT bagerbrød fra den l... Voir plus

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

515 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 27 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

45 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

En blandet landhandel

Vi havde en Spot Deal med to overnatninger og to middage og havde tilkøbt værelse med "havudsigt". Den fik vi bedst muligt! fra værelse 24 siddende i 2 lænestole, som masser af gæster har siddet i i mange, mange år. Gudskelov for det tilkøb. Værelset fungerede, men var som hele hotellet slidt. Maden var helt OK, men at tage 49 kr for en kande vand med 4 isterninger er selvfølgeligt urimeligt, når der bliver tilkøbt vin. Bestilte kaffe og en lille cognac fra kortet til 49 kr. Blev ved afregning sat til 90 kr, for du fik en dyrere i stedet. "Drinkskortet var skiftet" Sådan kan man næppe drive forretning! Stedet er ikke egnet til gangbesværede eller handicappede, da den gamle bygning naturligt nok ikke har elevator. Ingen handicap P plads. Sparsomt med P plads lige udenfor. Fint nærmiljø.

18 septembre 2023

Hej

Løgstør Badehotel

Rent værelse (nr.29) men trænger til…

Rent værelse (nr.29) men trænger til Update (renovering), inkl. badeværelse.
Fin forplejning både morgenbuffet og 3 retters middag aften.
Meget imødekommende og engageret personale.

19 septembre 2023

Hej Jette

Vi har boet på Hotel du Nord to gange før

Vi har boet på Hotel du Nord to gange før og altid følt os godt behandlet, har fået god morgenmad og aftensmad. Vi har hver gang tilkøbt værelse med fjordudsigt og nydt det. Vi har altid været tilfreds med personalets venlighed og imødekommenhed.
Værelserne trænger til renovering, men da vi køber de billige deals er det lidt vores egen skyld at det kniber med penge til dyre opgraderinger

17 septembre 2023

Hej Bente

1000 tak for de fine ord :-)

Løgstør Badehotel

Fantastisk beliggenhed med dejlige…

Fantastisk beliggenhed med dejlige omgivelser og en aktiv havn - flot havnefront
Hotellet mangler en opdatering og husk at skrive "ingen" elevator til 1. og 2. sal
Opholdet var som forventet og maden ok, personalet venligt men også presset (når der er udsolgt af alle værelser)
Hvis der skal felere stjerner til skal hotellet opgraderes

9 septembre 2023

Hejsa

Tak for din fine anmeldelse.

Dejligt ophold

Vi havde et dejligt ophold på Løgstør Badehotel.
Fantastisk beliggenhed.
Værelser og hotellet kunne godt trænge til en renovering, men det var som forventet, så ingen klage herfra.
Vi havde købt en deal med 1 overnatning, kaffe/kage på ankomstdagen, aften 3 retters menu og morgenmad og alt var som det skulle være og sødt og venligt personale, så vi et dejligt ophold der.

Hej Kim

Mange tak for de pæne ord :-)

Gammel og slidt hotel

Gammel og slidt hotel. Maden ikke særlig god, lav kvalitet. Kantineagtig.

Hej Sandra

Tak for din anmeldelse.

Maden laves hver dag fra bunden af, af vores dygtige kokke - hvilket gør sig gældende på alle vores 3 hoteller.

Forfald med ynde. Hotel de Nord er noget g bras

Hotel de Nord er noget gammelt bras, men et rigtig frisk koncept. Vi kikker ind en anden gang.
Vi kom på hotellet som børn. Det var drøn fornemt og højborgerligt.det er lidt sælsomt at opleve forvandlingen.

Hej Else

Tak for din anmeldelse - eller hvad man nu siger. Hotellet er gammel, ja - og det skriver vi også, men at kalde det ''noget gammelt bras'' er ikke fair.

Løgstør Badehotel

Vi har været på Deal ophold

Vi har været på Deal ophold, først på Løgstør Parkhotel og nu på Løgstør Badehotel.
Maden og rengøring var god og som forventet, men personalet var upersonligt og på akkord. I hvert fald blev bordene tæppet af straks folk havde rejst sig, og man følte sig presset til at blive færdig hurtigst muligt.
Værelserne var af meget ringe standard og sammenlignet med Parkhotellet, hvor dealen kostede det samme, var standarden 10 x så høj deroppe.
Jeg behøver ikke at vinde et weekendophold. /Niels

14 septembre 2023

Hej Niels

Tak for din anmeldelse. Vi håber at se dig igen på Løgstør Parkhotel :-)

Løgstør Badehotel

Rigtig god mad og betjening

Rigtig god mad og betjening.
Dårligt badeværelse.
Ældre hotel der trænger til renovering.

13 septembre 2023

Hej Erik

Tak for din anmeldelse, den går jeg videre med.

god beliggenhed

god beliggenhed, og mader var ok. desværre lukker restauranten kl. 21.00, så manglede vi et sted at være til sengetid. der er kun et lille stue 8 pers.værelset var ok, men der mangler stikkontakter, toilettet trænger til renovering.vi fik en meget fin betjening. vi var oppe og se Park hotellet, det der det næste ophold bliver.
Hilsen Knud Erik Pedersen

12 septembre 2023

Hejsa

Tak for din anmeldelse. Vi ses næste gang på Løgstør Parkhotel.

Løgstør Badehotel

Hotellet med den smukke udsigt

Fantastisk udsigt fra hotellet lidt ærgerligt vi ikke havde udsigt til vandet fra hotelværelset. Ok værelse med ny seng. Men badeværelset trænger til en opgradering. 2 overnatninger med 3 retters menu. Ok 1. dag men noget bedre 2. dag.

7 septembre 2023

Hej Susanne

Løgstør Badehotel

Hotellet har en rigtig god beliggenhed

Hotellet har en rigtig god beliggenhed, og vi var heldige at få et værelse ud mod Limfjorden. Vi fik serveret en 3 retters aftensmenu og morgenbuffet. Vi havde betalt ca. 800 kr. pr. dag for 2 personer, og vi har fået fuld valuta for de penge. Vi har været der 2 gange tidligere og vi vil komme der igen på et senere tidspunkt.
Sonja og Jørn Vind

Hej med jer

Vores ophold var fra den 10.—12.september

Vi havde et dejligt ophold, fint værelse med udsigt over fjorden.
De sanitære forhold trænger til service.
God forplejning og venlig personale.
Mvh Pia og Ole

Kære Pia og Ole

1000 tak for de meget flotte ord - dem sætter vi stor pris på.

Løgstør Badehotel

Har ikke noget at klage over

Har ikke noget at klage over, det er et gammelt hotel, men det er godt vedligeholdt, værelset var rent og dejligt. Super beliggenhed ud til Limfjorden. Maden var rigtig dejlig og smagte rigtig godt. Derfor 5 stjerner

11 septembre 2023

Hej Vagn

Løgstør Badehotel

Dejlig mad og rigtig god og venlig betjening

Vi havde en enkelt overnatning og var tilfredse med
værelset selvom det ikke vente ud mod fjorden.
Snakkede med de fleste andre gæster og oplevede
rigtig god stemning, som gjorde opholdet endnu bedre.
Med venlig hilsen
Erik

Hej Erik

Et dejligt sted

Et dejligt sted, som vi kom tilbage til for anden gang. Vi fik et skønt værelse på 2. sal med fjordudsigt. Maden var ok, og betjeningen var udmærket.

6 septembre 2023

Hej Kaj Bjørn,

Tak for de pæne ord :-)

Værelse meget nedslidt.

Værelse meget nedslidt.
Mangler el-stik ved sengen.
Mad OK, men uinspireret - det ku' vi squ ha' lavet derhjemme :-(
Betjening sød og venlig.

6 septembre 2023

Hej Søren,

Løgstør Badehotel

Værelset var lidt tæt og indelukket

Værelset var lidt tæt og indelukket. Måske duftdifuser på gangene trænger til at blive skiftet. Badeværelset var lidt udfordret løse riste, løs kant så der var vand over alt. Der var ikke styr på at Vi skulle have 3 retters menu, den første aften fik vi kun 2, som trøst fik vi en kop kaffe. Maden var ok. Ved ankomst var medarbejder en smule mukken og arogant, vi hørte hun råbte af sin hjælper flere gange. Han gjorde det godt stor ros til ham. Vi kommer nok ikke igen, så skulle det være for udsigten.
Jytte

4 septembre 2023

Hej Jytte

Plads til forbedring

God mad og lækker udsigt fra vandsiden af hotellet.
Meget slidte værelse, men rent.
Dog trist at man skal betale 49 kr. for vand til vinen når man "kun" køber 2 glas vin...

4 septembre 2023

Hej Claus

Det er rigtigt at vand ikke er gratis, udover ved køb af en hel flaske vin. Det er egentligt ikke selve vandet der koster, men hele ydelsen/processen i det; Kanden skal fyldes, den skal vaskes op, der er en der skal servere den – og både opvasker og tjener skal jo også have løn for sit arbejde.

Vi kan desværre ikke drive forretning, ved at forære varerne væk.

Løgstør Badehotel

Jeg syntes det er meget slidt og den…

Jeg syntes det er meget slidt og den skilmsvamp der er på badeværelserne skal man agere på samtidig som brandmand er det ikke Ok med kiler i branddøre maden er nogenlunde tag lidt mere for det det vil alle gerne betale hvis maden er i top strømsvigt er uheldig lige hvor alle tjekker ind jeg tror der mangler nogen med erfaring stedet er jo dejlig mit råd stram op

5 septembre 2023

Hej Bjarne