Det er lige noget for”nul stjerner” værelserne er slidte og uhumske. Det eneste” positive” er masser af gulvplads på grund af manglende afsætning af f.eks.til kufferter og tøj. Det er sidste gang vi k... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har efterhånden besøgt Hotel Marina i mere end 15 år, og stedet lever fortsat op til mine forventninger hver eneste gang. Hotellet har en fantastisk beliggenhed direkte ved vandet, hvilke... Voir plus
Virkelig dårlig oplevelse. Kom med 2 trætte børn og fik dem puttet, herefter opdager man at værelset er snusket og beskidt. Badeværelset er klamt og ulækkert. Vi orkede ikke at flytte da det var sent... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hotel Marina i Vedbæk, København. Her bor du på en helt fantastisk beliggenhed, eksempelvis med havudsigt over Øresund. Hotel Marina er et helt ideelt valg for de fleste rejsende. Familier og par har gode muligheder for at nyde natur, kultur og attraktioner. Forretningsrejsende får en god base, da der her kan afholdes møder og konferencer med nemme transportmuligheder til København. På hotellet i Vedbæk er der fri adgang til træningsrum, gratis internet, gratis parkering og hyggelige omgivelser.
Coordonnées de contact
Vedbæk Strandvej 391, 2950, Vedbæk, Danemark
- reception@hotelmarina.dk
- hotelmarina.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Har lige besøgt Marina sad udenfor på…
Har lige besøgt Marina sad udenfor på en terrasse total mangel på hygge.Ingen farvede blomster men kun stedsegrønt.Stedet virker i afvikling og ikke rent, nedslidt og trist.Hotellet har engang huset fodboldlandsholdet det er slut for længe siden. Det er ærgerligt for beliggenheden er dejlig ved vandet.
Vi fik kakao med flødeskum troede vi ,det var vand med kakaopulver og flødeskum fra sprayflaske kunstigt fløde 100kr for det. vi kommer aldrig mere ,vi gav dem en chance i dag ,det er slut.Vi havde spurgt om rigtig flødeskum, tjener venligmen nej det er slut med Marina desværre.
Hotellet er utrolig slidt
Hotellet er utrolig slidt, men værst af alt var maden under al kritik.
Fisken lugtede af fisk, kødet smagte af indmad og den stegte rødspætte var nærmere dampet.
Det virker mest af alt som et samlebånd/affodringscentral.
Til var maden dyr selvom den var dårlig.
Personalet bestod af en mand
Personalet bestod af en mand
Reception, “tjener” afrydder, og med en meget lidt kundevenlig adfærd. Maden bar også præg af der helt sikkert ikke var en kok i køkkenet. cappuccinoen var fra en maskine på morgenmadsbuffet på trods af at de havde en maskine der kan lave den rigtig, hvis personale havde været til stede. Og så var det alt for dyrt for alm. kop kaffe , Et før så storslået sted, virker som om det har givet op, virkelig en dårlig oplevelse. Kommer ikke igen
Det var beskidt
Det var beskidt, støvet, ikke rent sengetøj(lignede tørret savl) og sygt meget kalk på badeværelset
Det lignede et plejehjem/pensionist bolig. Lamperne virkede ikke ordentligt
Der var ikke nok mad
Og der var mega tynde vægge, man ku hører ALT
Nedslidt, mis vedligeholdt og beskidt.
Vi valgte desvære hotel ud fra det første valg var optaget, og faldt for billeder, beliggenhed og mulighed for at medbringe vores hund.
Vi havde 2 overnatninger ifbm en romantisk kæreste tur.
Da vi ankom og tjekkede ind omkring kl.18 så det fint og vi blev straks opgraderet til et familieværelse, hvilket mildest talt viste sig at være en nedgradering.
Det skreg langt væk af mis vedligeholdelse, der var ikke gjort ordentligt rent, sand og små sten på gulvet, spindelvæv i krogene, kalk og brun aflejring i toilettet, sorte mærker og streger på væggen, knækkede fliser, spartel huller hvor der nok burde ha været håndklæde kroge, stikkontakter hang ud af væggene, lamper med løse pærer der hang ud af dem, man kunne løfte hylden over vasken på badeværelset og kigge ned til rør og deslige, der lugtede af kloak, glasdøren til badeværelset svingede ind i en når man tog bad og belysningen var der mildest talt ikke.
Om lørdagen bestilte vi kaffe og kakao, men måtte ringe flere gange på klokken før receptionisten, der forøvrigt sad i receptionen og spiste hvilket virker lidt uprofessionelt, kom og sagde vi skulle go til kaffebaren og bestille men der var ingen klokke og kun 2 andre gæster, men kunne høre personalet tale i køkkenet, det tog 20min at få betjening og vores drikkevarer, kakaoen var fin men kaffen var tynd og blot vand med farve.
Morgenmads buffeten og personalet var sådan set okay ifht et 3 stjernet hotel og det vil vi ikke klage over, men vi kommer desværre ikke igen med den oplevelse, der kunne vi ligeså godt ha booket et vandrehjem til billigere penge.
Vi har igennem mange år haft glæde af…
Vi har igennem mange år haft glæde af hotel Marina , fødselsdage, middage, fester og overnatning. I fredags bisatte vi vores far og det var naturligt at vælge hotel Marina pga tilhørsforholdet og med udsigt over fars elskede Vedbæk havn.
Da vi ankom var der ikke nogen til at tage imod os, vi gik ned til buffeten og jeg spurgte min mor hvor vores forplejning var, for det jeg kunne se var noget der lignede en halvfærdig spist forladt buffet. Der lå nogle sandwich i papir og kun med ost og skinke , et lille fad med en lille kringle skåret i små snitter, ikke nok til et stykke til hver, der var øl og vand i to bowler og ikke nok til en til hver. Vi var kun 30 personer. Jeg måtte lede efter en tjener, lidt svært at vide hvem, da alle var klædt i privat tøj. Min mor havde bedt om at der blev budt vin til gæsterne men vi så ikke en tjener i de to timer vi var der. Bordene var ikke dækket op med andet end et vand glas der stod hulter til bulter. Når man kommer til et begravelses arrangement er man ikke fattet og klar i hovedet. Jeg skulle have klaget på dagen, taget et foto men sådan har man det ikke på sådan en dag.
Jeg er så skuffet og prisen for dette arrangement er fuldstændig ude af proportioner, (185,- pr couvert, uden drikkevarer) vi kommer ikke mere på hotel Marina og jeg kan ikke anbefale stedet længere.
Bestilte 2 overnatninger med udsigt…
Bestilte 2 overnatninger med udsigt over havnen, men fik udsigt ud over haven. Fik mit værelse, men da jeg åbnede døren, blev jeg mødt af en stank af kloak 🤮 bedre om et andet værelse hvilket jeg fik, men der lugtede også lidt af kloak, og der lå en l..t i toilettet 😡 toilettet løb, værelset/badeværelse var meget slidt, virkeligt ikke penge værd, kan ikke anbefale dette hotel.
Må sige vi var skuffet efter vores…
Må sige vi var skuffet efter vores overnatning. Vi havde nok sat hovedet mere op da prisen rundede 1100 kr for en overnatning og måtte betale yderlig 298 kr for morgenmaden.
Morgenmaden var en meget dårlig udvalget vsr ikke det store og personalet ryddet af efter behov men brugte ikke ennklud for at tørre bordet af. Manglede glas pp værelserne og ingen tandkrus efter at have hentet 2 plastic krus så var de revnede da vi tog dem i brug. Værelset vsr slidt med en udsigt til en have der lignede 10 år siden sidst de havde fået besøg af en gartner receptionisten beklagede sig til kunderne det er sidste gang vi har været på det hotel
et hotel under afvikling
Bliv væk!
det er mig fuldstændig uforståeligt såfremt den danske hoteloperatør Core Hospitality fortsat er operatør af hotellet?
I givet fald vil jeg kraftigt anbefale at man fra denne operatør besøger hotellet for at få en oplevelse af en virksomhed som mest af alt sender et helt klart signal til mig som kunde-& gæst, om at man er under afvikling. Helt åbenlyst at det oprindelige faguddannede personale er “gået fra borde”.
Ærgeligt rigtig ærgeligt fordi interiøret fortæller om en arkitekt der har givet det et klassisk udtryk som idag er ren retro og møblerne understøtter dette.
Værelse lugt og rengøring
Da vi kom fik vi et værelse der lugtede af kloak. Da vi sage dette fik vi øjeblikkelig et ny værelse. Den havde kun et problem. Wc løb og næsten ingen vand ud af Brugser. Ellers et rigtig godt hotel. Hvis der er noget kunne rengøring godt være bedre på værelser da der lå. forskellige ting under seng.
Udpræget manglende konduite….ikke anbefalelsesværdig
Havde sidste efterår (2021) købt en deal på et par stykker smørebrød til 2 personer.
Pga Corona kunne vi ikke benytte disse deals før udløb. Jeg henvendte mig i receptionen om evt dispensation - men blev henvist til at kontakte Spotdeal der var leverandør af deals’ne og stadig havde pengene. Ved kontakt til Spotdeal - fik jeg undtagelsesvis at vide, at pengene var overført til Marina. Altså om igen ad flere omgange da Marina løj om proceduren….Direktøren svarede arrogant, at proceduren var fulgt….øh vist også løgn.
Mit råd er så pas på med køb af disse deals hos Marina Vedbæk
Dejligt ophold med plads til hund
Vi havde en dejlig uges sommerferie på hotellet. 3 børn, 1 hund og 2 voksne. Vi var lidt betænkelige ved alle de dårlige anmeldelser, men de blev gjort til skamme.
Dejlig morgenmad, flinkt og imødekommende personale. Pæne omgivelser.
Vi havde fået 2 af de værelser der endnu ikke var blevet renoveret, men det ødelagde på ingen måde vores ferie.
Synes det er ærgerligt at stedet får så mange dårlige anmeldelser, og håber på at de formår at vende skuden. Vi var i hvert fald tilfredse og kommer igen en anden gang.
Rigtig dejligt at det også kunne lade sig gøre at have hund med. Det er ikke mange steder man må det.
Vi tjekker åbenbart ind på et discotek og ikke et hotel 😒
Der blev holdt en privat fest oven over vores værelse. Vi klagede telefonisk og via email, men der blev først gjort noget ved det klokken 3 om natten. Not cool 😒. Ingen kompensation blev givet.
Morgenmaden er også i den dyre ende.
Hold jer væk.!
Vi blev modtaget af en totalt uvidende receptionist, der ikke var i stand til at besvare simple praktiske spørgsmål om opholdet. Selvbetjening kunne være en ide.!! Værelset var nærmest umuligt at komme ind i da døren skulle " sprænges" for at få adgang. Håndklædeholder revet ud af væggen i den ene ende. toilettet svært at skylle ud i. ingen tryk på vandhane.
Sæbedispenser ved bruser, ude af drift. ingen bademåtte. Gulv i gangen v/skab knager og brager.
Alle fejl kan vi se i anden anmeldelse var meldt for 3-4 uger siden og lovet rettet. Men nej man svarer med standard svar og man vil rette op, men der er ikke sket noget kan man se. Uprofessionelt hele vejen igennem. Morgenmaden ikke pengene værd - find en cafe i nærheden. !! Restauranten, der næppe kan kaldes en restaurant laver en bøf lavet af en ubestemmelig masse. Opslag i reception lover 15% på dagens ret men det sker ikke medmindre man minder dem om det.
Et slidt hotel - der vil skuffe jer - glemte sengen er
en fælles 3/4 madras med hulning mod midten med fjedre fra 1965. Kort og godt hold jer væk, sæt farten op og kør forbi..
Bjarne
28-30/10 2021
Seeetdeal i cafeén var under al kritik
Sweetdeal i cafeén var under al kritik. På dealbeviset stod der i tet om, at det var “tilfældige” stykker smørrebrød alt efter, hvilken dag du ankom. Sikkert også hvilke rester der var tilbage.
Det var ikke muligt at tale sig tilrette om andet.
Svaret var, at så kan du jo købe noget fra menukortet.
Kunne der gives nul stjerner så var det blevet det.
Skønt ophold med fantastisk udsigt
Skønt ophold på Hotel Marina i Vedbæk, dejligt stort værelse med havudsigt, venlig og professionel betjening. Vi kommer igen! Bent & Lone
Dårlig oplevelse på Hotel Marinas…
Dårlig oplevelse på Hotel Marinas restaurant fredag en 20 august 2021.
Vi havde købt to Sweet deal værdibeviser til en ”D`luxe 3-retters gourmetmenu” – ja det står der!
Det gik allerede galt fra begyndelse, jeg sendte en e-mail til restauranten som opgivet i værdibeviset, men fik igen bekræftelse af modtagelsen eller booking.
Jeg ringede dagen efter, nummer to i køen, da det blev min tur og jeg begyndte at tale, blev telefonen lagt på!
Jeg prøvede igen senere og kom igennem og fik beskeden ”undskyld et øjeblik” det tog så 5-6 minutter. Damen kunne ikke se min reservation, da hun ikke havde adgang til det system, hun tog reservationen, som kort tid efter blev bekræftet af en SMS.
Vi ankom kl. 19.00 til restauranten og var overrasket over hvor få gæster der var, jeg gik til disken for at melde vores ankomst, der var ingen og jeg kaldte højt Hallo flere gange, der kom en kok fra køkkenet igennem lokalet flere gange, men han ville tilsyneladende ikke fortælle tjenerne, at der stod en gæst og råbte Hallo.
Efter nogen til dukkede der en ung kvinde og mand op, jeg begyndte at forklare reservation og Sweet deal, som han formentlig ikke forstod, da han ikke talte dansk og hans engelske opdagede vi senere var ret begrænset. Han pegede på restauranten sagde ”Take a table”.
Efter ca. et kvarters tid smed han to menuer på bordet hvilket var unødvendigt da menuen allerede stod Sweet deal beviset, næste gang vi så ham, bad vi om et vinkort og bestilte en flaske Pouilly- Fume hvidvin.
Kort tid efter afgav vi vores bestillinger og spurgte til dagens fisk, som ja - var laks ligesom en af forretterne hvor genialt til en valgfri D`Luxe 3-retters gourmetmenu!
Vi bestilte varmrøget laks med Fennikel, Rugbrødschips ( som blot var rugbrødskrummer) og Ærteskud, som det viste sig man havde glemt eller ikke havde.
Servitricen kom med forretten, men vi havde ikke fået vores vin, hun beklagede og jeg gentog vin bestillingen. Vinen kom lidt senere, og det var helt klart at tjeneren ikke havde meget erfaring med at åbne vin. Han stillede to nye glas og hældte vinen op uden at spørge om jeg ville smage, og han tog ikke de to andre glas med fra bordet, dem måtte vi selv stille på et nabo bord.
Jeg spurgte servitricen, om der ikke fulgte brød med til forretten, hendes korte svar var Nej, hun kunne eventuelt have spurgt, om vi ønskede brød. Vi lagde mærke til at et par fra Berlin ved nabo bordet, som boede på hotellet fik samme forret med en brødkurv, så måske får man brød, hvis man ikke benytter Sweet deal?
Efter forretten bad min hustru om, at de tog tallerknerne med, når de hver gang tomhændet gik forbi vores bord.
Hovedretten, stegt laks med et bjerg af fennikel, to tynde grønne asparges og Nye petitkartofler, som kom i en skål uden noget at tage dem med. Jeg spurgte, om vi skulle tage kartoflerne med fingrene, det forstod han ikke, så jeg måtte bede om en ske til kartoflerne.
Hovedretten adskilte sig næsten blot fra forretten ved, at den var varm, og der var kartofler til.
Bag ved os sad et par hvor han bestilte Rib-eye ”Medium to rare” og pointerede mest til Rare, da den kom var den helt gennemstegt, servitricen tog den og ville komme med en ny grillet som ønsket. Da han senere fik den nye Rib-eye tog han blot en enkelt bid, lod den står, og de gik ud og betalte.
Efter hovedretten gik min hustru gå ud på terrassen for at ryge, der var to propfyldte askebæger så hun havde besvær med at komme af med aske cigaretskoddet.
Efter desserten som smagte udmærket, ville vi afslutte denne dårlige oplevelse, der var ingen tjener i nærheden, så jeg gik til disken og fik fat på servitricen for at betale, det gav hende store problemer med at lave regningen, da hun kunne ikke finde Pouilly-Fume under ”Rødvin”, hun var noget overrasket da jeg sagde, at det var hvidvin. Jeg ved ikke om hende forgæves rødvins søgning var årsag til at hun ikke kunne skrive en kvittering, så hun tilkaldte tjeneren, som ikke kunne hjælpe samt en fra hotel receptionen, som dog kunne udskrive en kvittering i receptionen.
Min hustru og jeg rejser meget og spiser ofte ude og efter mere 45 år som forretningsmand, har jeg spist på mange restauranter i Danmark og udlandet, så denne dårlige oplevelse slår klart alle andre dårlige restaurant oplevelse.
Jeg har nu brugt meget tid på denne anmeldelse, det er fordi det giver Danmark et dårligt omdømme af de stakkels turister, der gæster Hotel Marinas restaurant.
Per H. Thomsen
Vedbæk
Har idag været til frokost med mine…
Har idag været til frokost med mine forældre. Vi fik et menukort til deling. Vi fik en anretning med ost/pølse og brød. Det lignede en mødding da det kom ind ja måske var det resterne der var skovlet over på et bræt fra morgenmaden et kæmpe roderi at se på. Brødet var så tørt så en død mand kunne vækkes hvis man slog ham med det. Vi andre fik fish and chips. Fisken var så tør og kedelig og pommes var tøre og seje og bestemt ikke varmt. Tataresovsen var der skin på og smagte ikke af noget. Drikkevarerne blev serveret og to af os fik ikke glas. Bestikket blev lev i en høj beholder som kun indeholdte knive. Føj for en oplevelse. Kommer ved Gud aldrig igen. Virkelig dårligt sted.
Vil ikke finde mig i P-bøder
Hotellet er ret slidt selvom det fremgår af deres hjemmeside at der er renoveret for nyligt. Det kan gå, men er til den dyre side.
Hvad jeg derimod ikke vil finde mig i er at betale 790kr i P-bøde for at holde der godt 1 time ved ankomsten, inden jeg opdagede at bilen skulle registreres. Receptionen sagde INTET om at jeg skulle huske registrering.
Deres stupide aftale med ParkZone gør at P-vagten cirkulerer rundt om Hotellet hver time og det virker som en sidegesjæft at malke kunderne for P-bøder. Jeg talte med et par der havde boet på hotellet i 4 dage, de havde godt nok registreret bilen hos ParkZone men fik alligevel en P-bøde da registreringen maks gælder i 3 dage.
Skuffende muslinger og meget lidt hvidvin
Var på terrassen og spise frokost. Bestilte muslinger, fisk & chips, øl og et glas hvidvin.
Spiser meget muslinger på restauranter.
Her var der en meget lille portion og muslinger var indsmurt i en tyk sovs. Så skuffelsen var stor.
Der var så lidt hvidvin i glasset at det kun lige var til 3 små nip. Det koster trods alt kr. 70, for et glas.
Vi så lige inden vi gik at andre fik hvidvin med mindst 3 gange så meget i glasset.
Fisk og chips var helt fint.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.