Trevlig personal mycket bra service vi skulle på trädgårdsmässan på Malmömässan jag och min sambo så boendet kunde inte bli närmre.Sköna sängar/kuddar frukostbuffe som har allt samt smidigt med parker... Voir plus

Gillar upplägget med specialpriser och erbjudanden! Lätt att göra en bokning, men lite skrattretande med texten ”inga dolda avgifter” när det på sidan två i bokningen genast tillkommer en oannonserad... Voir plus

Inne- och utemiljö är fint. Vi saknar en bubbelpool som brukar ge skön massage. På rummet saknar vi något att ställa våra väskor på sa att man slipper krypa på golvet. Trots att vi i god tid meddelat... Voir plus

Bokade 2 rum och 4 gäster. Fick bekräftelse på 2 rum och 2 gäster. Kontaktade HotelsSpecials.se och fick ett autosvar. Utan någon hjälp. Kan inte avbeställa. Måste betala för de 2 gästerna på hotell... Voir plus

1. Agrégateur de voyages
  2. Hôtel-boutique
  3. Hôtel Business
  4. Hôtel
  5. Hôtel de luxe
  6. Hôtel bien-être

À propos de HotelSpecials.se

Mer än 15 års erfarenhet

HotelSpecials.se är en svensk bokningssajt för hotell som grundades 2005. Med över 15 års erfarenhet som hotellspecialister kan vi vår bransch och varje år väljer mer än 50.000 gäster att boka ett hotell genom oss. Tack vare nära samarbete med våra partnerhotell kan vi erbjuda våra kunder unika kampanjer och hotellerbjudanden. Men det slutar inte där. Vi strävar ständigt efter att ge våra kunder det bästa urvalet av hotell, till era önskemål och självklart till de bästa priserna.

Stort utbud av hotell med erbjudanden

På HotelSpecials har vi mer än 900 hotell i Sverige och utbudet utökas dagligen. På vår sajt kan du upptäcka mängder med hotellerbjudande på spahotell, som är vår expertis, slott och herrgårdar, sista minuten hotell och weekendresor. Vare sig du är ute efter en avslappnad spaweekend, en romantisk slotts- eller herrgårdsweekend, en helg full av shopping i Stockholm eller Göteborg kommer du att hitta det du söker hos oss.

Upptäck våra unika specialerbjudanden

HotelSpecials specialiserar sig på att erbjuda den perfekta hotellvistelsen för varje resesällskap, varje budget och varje tillfälle. Vi erbjuder unika specialerbjudanden som passar perfekt för dina önskemål. I våra spa erbjudanden ingår spaentré och med Spapaket Deluxe kan ni njuta av både spaentré och en god 3- eller 2 rätters middag som ingår i priset. Med vårt 3 för 2 erbjudande bokar ni tre nätter men betalar endast för två och med Upgrade Special får ni en uppgradering till priset av ett standardrum.

Vi har öppet måndag-fredag 09:00-17:00

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

926 avis

A répondu à 88 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Enkelt

Enkelt, bra översyn. Ett tips dock: att redan vid primärbokning boka ett husdjur!
Annars toppen!

15 avril 2026

Strul

Hej! Jag hade jätteproblem med att boka. Då min bekräftelse hela tiden blev nekad. Jag fick bra hjälp och allt slutade gott😊

12 avril 2026

Bra priser och utbud

1 avril 2026

Réponse : HotelSpecials.se

Tack för din härliga recension! Jag är verkligen glad att du är nöjd med både priser och utbud / Valencia, HotelSpecials

En possitiv överaskning enkelt och till…

En possitiv överaskning enkelt och till bra villkor.

10 avril 2026

Réponse : HotelSpecials.se

Vad härligt att höra Janne! Jag blir glad av att höra att du fick en positiv överraskning och är nöjd med villkoren 😊 / Valencia, HotelSpecials

Enkelt att boka

Snabbt och enkelt att boka. Bäst pris på det hotell vi valde. Bra att kunna betala på hotellet och inte i förväg.

1 avril 2026

Réponse : HotelSpecials.se

Stort tack Gunilla! Jag uppskattar verkligen din feedback och är glad att du är nöjd med din upplevelse 🙏 / Valencia, HotelSpecials

Smidig bokning

Bra pris på boendet och smidig bokning

Réponse : HotelSpecials.se

Tack så mycket för din recension! Jag blir glad att höra att du upplevde bokningen som smidig och att du fick den till ett bra pris 😊 / Valencia, HotelSpecials

Snabbt

Snabbt, smidigt och bra pris

Réponse : HotelSpecials.se

Precis vad vi vill höra 😄 Tack snälla för din feedback! / Valencia, HotelSpecials

själva bokningen gick mycket bra

själva bokningen gick mycket bra, god info och lätt att se all info

Réponse : HotelSpecials.se

Tusen tack! 🌟 Jag uppskattar verkligen att du delar med dig Svenne! / Valencia, HotelSpecials

Lätt

Lätt, smidigt. Bra pris

7 avril 2026

Réponse : HotelSpecials.se

Stort tack för din feedback! 💛 Precis så vi vill att det ska kännas! / Valencia, HotelSpecials

Jättebra sida. Rekommenderar starkt att boka hos dem!!

Man får fram det man skall. Prisvärda erbjudanden. Lätt att hitta det man önskar. Väldigt överskådlig sida!

5 avril 2026

Réponse : HotelSpecials.se

Tusen tack för rekommendationen! 💛 Det betyder mycket för oss. Så kul att du upplever sidan som både överskådlig och lätt att använda Inger! / Valencia, HotelSpecials

Oerhörd bra service vid bokningen

Oerhörd bra service vid bokningen där personalen verkligen engagerade sig och besvarade våra frågor
Ser fram emot boendet

4 avril 2026

Réponse : HotelSpecials.se

Stort tack för dina fina ord! 😊 Vad härligt att höra att du fick bra hjälp och kände dig väl omhändertagen Mikael! Valencia, HotelSpecials

Enkelt o tydligt.

2 avril 2026

Härligt att höra! 🙌 Du är varmt välkommen tillbaka! / Valencia, HotelSpecials

Enkelt

Enkelt att göra

31 mars 2026

Réponse : HotelSpecials.se

Härligt att höra Roland! Vi strävar alltid efter att göra det enkelt för våra gäster / Valencia, HotelSpecials

Bra hotellrum

Bra hotellrum. Centralt beläget. Parkeringsplats utan för huset. Spartansk frukost, men ok.
Mycket nöjd

27 mars 2026

Réponse : HotelSpecials.se

Så roligt att du trivdes! Tack för att du nämner både fördelarna och småsakerna – det hjälper oss att bli ännu bättre Lennart! / Valencia, HotelSpecials

En savoir plus sur les différents types d'avis.