Fantastisk fed oplevelse. Har lige besøgt en tur i HotelTrapped spøgelseshus. Kan varmt anbefales. Også i alle størrelse. Er selv en stor pige og det var intet problem. Det var så gennemført. Sød... Voir plus

Gennemført hele vejen! Vi har haft fornøjelsen af både værelse 7 og 13, samt Spøgelseshuset og alt har været fremragende. Indlevende mennesker der går op i den gode oplevelse og også er ydmyge omkr... Voir plus

Hold nu op hvor er det gennemført! Inden man overhovedet træder ind ad døren, får man en (lidt creepy) gammeldags hotel vibe. Og så når man kommer indenfor, bliver man mødt af rigtig sødt personale... Voir plus

Som en gruppe på 5 der havde klaret alle escape rooms i Østjylland så vi frem til at drage mod Kolding for nye oplevelser. Den køretur kunne vi godt have undværet. Vi var klar over at det ene... Voir plus

1. Centre d'escape game
  2. Club de jeux de société
  3. Maison hantée
  4. Salle de jeux video

Écrit par l'entreprise

Dette er HOTEL TRAPPED's officielle Side. Vi har Danmarks bedste Escape Rooms, Værelse 7 og Værelse 13. Derudover har vi Danmarks største Spøgelseshus, samt forskellige mordgåder.

3,8

Bien

TrustScore 4 sur 5

39 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Brormand og jeg prøvede værelse 13 og…

Brormand og jeg prøvede værelse 13 og vi blev bestemt ikke skuffede..Det var en rigtig god oplevelse med opgaver og adrenalinchok. Den kan klart anbefales. Vi nåede lige at komme ud på 58 minutter inden timen løb ud. Det blev oplevelsen jo ikke ringere af.
Et forbedringsforslag kunne være hvis man også kunne købe kaffe, vand og øl efter oplevelsen, for der er jo virkelig noget som skal snakkes igennem.

22 juin 2024

Hold nu op hvor er det gennemført!

Hold nu op hvor er det gennemført!
Inden man overhovedet træder ind ad døren, får man en (lidt creepy) gammeldags hotel vibe. Og så når man kommer indenfor, bliver man mødt af rigtig sødt personale der bare er fastlåst i deres karakter. Mig og min veninde var inde og prøve værelse 13 "kampen mod Mefisto" og den kan klart anbefales! Dog er den bestemt ikke for sarte sjæle.. Jeg tror jeg gav min veninde tinnitus af alt mit skrigeri😂
Vi kommer ihvertfald tilbage igen for at prøve de andre værelser! 😁

26 avril 2024

Vi kom slet ikke ind

Vi kom slet ikke ind, der var ingen overhovedet.
De hverken svare på opkald eller mail.

27 avril 2024
Logo de Hotel Trapped

Réponse de Hotel Trapped

Det beklaget vi rigtig mange gange.

Virkelig god

Virkelig god, sjov og (u)hyggelig oplevelse! Spændende og totalt gennemførte gåder og rum 😊 Kan klart anbefales.

20 avril 2024

Fedeste oplevelse ever!!

Fantastisk fed oplevelse.
Det var så gennemført. Søde og professionelse statister!
En masse vilde øjeblikke, historiske fortællinger, sjove detajler for de nørdede gyserfilm elskere.
Alt i alt en vild fed oplevelse. Kommer gerne igen!!

7 octobre 2023

Den vildeste oplevelse

Den vildeste oplevelse. Virkelig gemmeført! Klart det bedste escape room jeg har prøvet. De bedste anbefalinger herfra.
Tak for en god oplevelse!

19 novembre 2022

Den fedeste oplevelse

Helt igennem den fedeste oplevelse. Vidste ikke hvad vi gik ind til og vi blev bestemt ikke skuffede.
Dette Escape Room har stemningen med sig lige fra man træder ind af døren.
Kan virkelig anbefales. Klart de 5 stjerner værd.

4 septembre 2022

Den fedeste oplevelse!

Den fedeste oplevelse!! Virkelig den fedeste oplevelse. Once You go hoteltrapped, You never go back! Og det er Så det eneste negative jeg kan sige: at alle andre escaperooms lige pludselig bliver en skuffelse.
Det er så gennemført. Hold da op, hvor var det fedt!!!

7 août 2022

Intet mindre end fantastisk!

Helt vildt fantastisk oplevelse!!!

Gennemført og veludtænkt, detaljegraden er perfekt, logikken sidder lige i skabet, personalet vildt søde (og mindst lige så gennemført). Opgaverne er svære men absolut mulige at løse.

Prøvede værelse 13 sammen med min bedre halvdel (bevares han blev så en anelse for skræmt og måtte desværre forlade rummet). Tog resten af turen alene uden problemer :-)

Jeg elsker escape rooms og alt ved det og normalt kan jeg slet ikke lide at blive skræmt. Men alle detaljer ved værelse 13, amen det var vare perfekt. Der er vitterligt tænkt på alt!

I har nu hævet mit forventningsniveau til andre steder, men de når jer ikke engang til sokkeholderne!

Jeg har tilmeldt mig og en veninde til Spøgelseshuset til Oktober og vi glæder os helt vildt.

Kan I få lavet en opdatering på jeres SEO? I kommer frem som nummer 4 når man søger Hotel Trapped på Google, og det er helt vildt synd! I burde komme absolut øverst når man søger på både Hotel Trapped og Escaperoom.

10 juillet 2022

Rutchebane for pulsen

Var afsted med et par veninder, hvoraf den ene havde prøvet det før.
Sikke en oplevelse!
Det var gennemført ned til mindste detalje og værterne var fantastiske.

Rummet var så spændende og gennemført. Pulsen var i den fedeste rutchebane.
Vi skal afsted igen
En klar anbefaling herfra.

20 mai 2021

Gennemført hele vejen!

Gennemført hele vejen!
Vi har haft fornøjelsen af både værelse 7 og 13, samt Spøgelseshuset og alt har været fremragende. Indlevende mennesker der går op i den gode oplevelse og også er ydmyge omkring hvad de laver. Mange tak til den dejlige familie som bruger så mange timer på at gøre dette til et af de bedste escape rooms vi har prøvet i Danmark.
Vi venter i spænding på de næste tiltag.

27 octobre 2020

Super fed oplevelse

Super gennemført!!! Fra det øjeblik man træder ind ad døren er det som at blive ført tilbage i tiden til et 30’ernes “ondskabens hotel”. Fantastisk personale og gode, udfordrende og gennemtænkte rum. Vi kommer helt sikkert igen!

3 octobre 2020