Banner for Hot Screen

Hot Screen Avis 198

4,7

Ska ni köpa transfer så finns det bara ett företag, HOTSCREEN. Varit kund hos dem i över 25 års tid och inte bara grymma produkter o grym service - företaget utvecklas hela tiden vilket jag älskar!... Voir plus

Älsar smidigheten att beställa ifrån Hot screen. Alltid bra leveranser och bra kvalite på deras produkter. för att få sin sista Stjärna behöver de ENDAST göra sin webshop snabbare och lite modernare.... Voir plus

Sinds 2 jaar doen we zaken met HS. Kwaliteit van de transfers zijn top. Prijzen zeer concurrerend en de snelheid van leveren is goed. Communicatie met de medewerkers is zeer goed, als je vragen hebt o... Voir plus

1. Société de flocage
  2. Imprimerie commerciale
  3. Imprimeur d'étiquettes personnalisées
  4. Atelier de sérigraphie

À propos de Hot Screen

Visit our website!

With over 30 years in the industry, Hot Screen is the Nordic region's leading transfer printing company and manufacturer of transfer presses. We offer Swedish heat transfer production of the highest standard at the right price – always with a focus on eco-friendliness and sustainability at every stage.

What you can expect from us:

• Highest Quality: We produce heat transfers that last wash after wash!
  • Fast Production: Efficient production and quick deliveries – worldwide.
  • Market-leading Webshop: A powerful ordering tool where everything is gathered in one place – for a fast, smooth, and professional process.

Customer Focus and 100% Satisfaction Guarantee:

For us, the customer is always at the center. We build long-term business relationships based on trust and transparency from start to finish. With our 100% satisfaction guarantee, you can feel confident when choosing us as your supplier of heat transfers and transfer presses.

Eco-friendly Heat Transfer Production:

We strive to leave the smallest possible environmental footprint. Our production is powered by our own heat supply and our own purification system, which purifies water to pH-neutral and crystal clear before releasing it into the municipal sewage system. All our heat transfers are completely free from harmful substances.

ISO-Certified and Oeko-Tex Approved Transfers:

As the Nordic region's leading transfer printing company, we are ISO-certified for both Environmental and Quality standards. Our prints meet the requirements of STANDARD 100 by OEKO-TEX®, meaning they are completely phthalate-free and safe for both organic textiles and children's toys.

Become customer!

We are Hot Screen!

Ready for outstanding service, premium transfers, and super-fast deliveries?
With over 30 years of experience in the industry, we are one of Europe’s leading manufacturers, producing around 200,000 transfer prints daily and delivering to customers worldwide. We are a reliable partner, offering fair prices and a seamless ordering process through our webshop to make your everyday life easier.

Ready for super-fast deliveries?

Are you interested in becoming a reseller of our products?

4,7

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Gebuiksvriendelijke webshop Hotscreen

Zeer gebruiksvriendelijke website/webshop.
Handige tools en goede opbouw om je transfers te bestellen.
Zeer behulpzaam bij vragen, snelle leveringen.

25 mars 2026

Réponse de Hot Screen

Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je zowel de webshop als onze tools waardeert. Extra leuk dat ook onze service en leveringen aan je verwachtingen voldoen 😊

Top notch

Alltid snabb korrespondens.
Bra priser

24 mars 2026

Réponse de Hot Screen

Top notch, det gillar vi ⭐ Vi uppskattar verkligen ditt omdöme!

Super bra support

Super bra support! Snabba leveranser 👌

25 mars 2026

Härligt att höra! Vi gör vårt bästa 😊/ Team Hot Screen

Réponse de Hot Screen

Kvalitetstransfers och snabba leveranser är något vi alltid jobbar hårt för 😊/ Team Hot Screen

Hotscreen är ett fantastisk företag med…

Hotscreen är ett fantastisk företag med otroligt bra logostik-kundbemötande-ansvarstagande-kvalitet säkra
-Ett företag att lita på helt enkelt-
Mvh Per Hulo

18 mars 2026

Réponse de Hot Screen

Stort tack! Det betyder mycket för oss att du säger detta och vi uppskattar förtroendet 🙌/ Team Hot Screen

Snabb leverans och bra produkter

Snabb leverans och bra produkter, kan inte bli bättre

7 mars 2026

Réponse de Hot Screen

Härligt att höra att våra transfers håller måttet 😊Tack för ditt omdöme! /Team Hot Screen

Kanon

Fungerar väldigt bra!

Kul att höra! Vi fortsätter så 😊
/Team Hot Screen

Hot Screen har varit leverantör till…

Hot Screen har varit leverantör till mig över 20år och hela tiden levererat topp klass - men ändå blir det bättre, snabbare. enklare plattform att beställa på, se priser etc. Ja helt klart ett bolag i världsklass.

Ett företag som gör min business enkel och sånt älskar jag.

Réponse de Hot Screen

Tusen tack för dina fina ord! Att få vara din leverantör av transfertryck i över 20 år betyder mycket för oss och det är fantastiskt att höra att du upplever att det bara blir bättre och enklare längs vägen.

Vi delade ditt omdöme med hela teamet här på Hot Screen och det gav oss verkligen den där extra energin i vardagen. Precis den sortens feedback som gör vårt arbete ännu roligare.

Stort tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att skriva så fint om oss! ⭐
/ Team Hot Screen

Alles perfekt gelaufen

Alles perfekt gelaufen. Vielen Dank!

Réponse de Hot Screen

Es freut uns sehr zu hören, dass alles mit Ihrem Thermotransfer gut funktioniert hat. Vielen Dank für Ihre Bewertung! / Team Hot Screen

Det fungerar bra

Det fungerar bra, dock är sökningen långsam.

25 février 2026

Réponse de Hot Screen

Hold on, snart lanseras vår nya webbshop som har ett supersnabbt sök. Bra va ☺️?
Tack för omdömet! /Team Hot Screen

Tuote on ihan hyvä.

Tuote on ihan hyvä. Asiakaspalvelu toimii hyvin ja positiivisesti. Toimitusaika nopeammaksi.

Réponse de Hot Screen

Thank you for your feedback! We're happy to hear that you're satisfied with the product and our customer service 😊
We also appreciate your comment about the delivery time and are working to make it even faster./ Team Hot Screen

Bra service snabb leverans

Bra service snabb leverans, mycket nöjd med denna Flex dekal

Réponse de Hot Screen

Tack så mycket för det fina omdömet. Vad roligt att höra att ni är nöjda med Flex Heat Transfer 👍/ Team Hot Screen

Ordning och reda och snabb återkoppling…

Ordning och reda och snabb återkoppling samt leverans

Réponse de Hot Screen

Ordning och reda – transferleverans som om varje dag vore fredag ✌️Tack för omdömet, vi uppskattar det!

Köper alltid tryck härifrån

Köper alltid tryck härifrån, otroligt kvalité och support svarar riktigt snabbt vid det minsta strul! Rekommenderar starkt

13 février 2026

Réponse de Hot Screen

Vad kul att höra att du är nöjd med både våra transfers och service. Tack för omdömet 😊/Team Hot Screen